reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Szczególnie przy grubych i gęstych włosach jest problem z długimi latem, bo mega grzeją. Ja mam teraz takie do ramion, a też teraz muszę cały czas wiązać, bo inaczej się gotuję.
Długie włosy są super pod kątem imprez okoliczności bo można ładnie spiąć związać A tak na co dzień to lepsze są krótsze. Tak mi się wydaje. Ale tak mi ich szkoda ale kolejnego lata nie wytrzymam w takich długich włosach tym bardziej że jeszcze urosnąl do wiosny/lata

reklama
Szczególnie przy grubych i gęstych włosach jest problem z długimi latem, bo mega grzeją. Ja mam teraz takie do ramion, a też teraz muszę cały czas wiązać, bo inaczej się gotuję.
No ja przed kreatyna mam bardzo gęste i kręcone włosy. Także wiem jak jest ciężko z takimi włosami.

Dziewczyny muszę się pochwalić. Mój mąż wraca z pracy i tu taka niespodzianka.

I jak go tu nie kochać ?
IMG_20190702_161003_035.jpeg

Siedzę u ginekologa kurde mój prywatny nie dał mi wyników z prenatalnych i położna się tu pytała musiałam nasciemniac, e zapomniałam i że przyniosę na następną wizytę

Młoda piękne włosy i piękny bukiet

A czemu ci nie dał wyników?

Dziękuję kochana
No nie wiem właśnie [emoji23] ale jak byłam w pierwszej ciąży też nic nie dostałam tylko słownie. Ale myślę że ta wizyta na NFZ to ostatnia. Potem już tylko prywatnie. W sumie już mogłabym odpuścić ale chce zobaczyć dzoecko na usg.

No nie wiem właśnie [emoji23] ale jak byłam w pierwszej ciąży też nic nie dostałam tylko słownie. Ale myślę że ta wizyta na NFZ to ostatnia. Potem już tylko prywatnie. W sumie już mogłabym odpuścić ale chce zobaczyć dzoecko na usg.
A rozumiem. A prywatny też ci robi co wizytę usg czy tylko czasami.

Dzisiaj zostałam o 14:00 trzeci raz ciocia. Zdjęcia będę miała jutro bo siostra odpoczywa po cc i spi. Trzeci raz ja cieli w tym samym miejscu i z każdym cięciem bardziej boli

@młoda1994 jakie boskie włosy [emoji7] śliczne, lśniące! Meeeeega!

Ja też mam długie, takie prawie do pasa, ale trochę się czapierzą jak nie wyprostuję, a że staram się za często nie traktować ich szczotką prostującą (bo prostownicy to nie używałam chyba z 3 lata) to najczęściej po prostu związuję w kucyk i tyle z tych długich włosów mam [emoji23] ale nie oddałabym ich za nic, muszą być długie i już [emoji16]

reklama
A rozumiem. A prywatny też ci robi co wizytę usg czy tylko czasami.

Dzisiaj zostałam o 14:00 trzeci raz ciocia. Zdjęcia będę miała jutro bo siostra odpoczywa po cc i spi. Trzeci raz ja cieli w tym samym miejscu i z każdym cięciem bardziej boli
Tak prywatny mi za każdym razem robi usg i tan na NFZ też i wizyty mi się przeplatają mniej więcej co 2 tyg. Nie wiem czy to takie zdrowe jest co 2 tyg usg.

Gratulacje dla siostry. A czemu ja tyle razy cieli.

Do góry