reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny zrobiłam dzisiaj z ciekawości jeszcze jeden test owu i już puste kuleczko A kreska testowa już ledwo widoczna niż wczoraj. Czy to oznacza że sama owu była wczoraj? I od wczoraj mniej więcej 14 dni i powinna być @?

reklama
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj z ciekawości jeszcze jeden test owu i już puste kuleczko A kreska testowa już ledwo widoczna niż wczoraj. Czy to oznacza że sama owu była wczoraj? I od wczoraj mniej więcej 14 dni i powinna być @?

Gdzieś czytałam ze jak buźka uśmiechnięta to w ten dzień owu . Ze ten test chyba nie działa jak te zwykle ale nie jestem pewna

Na ulotce zapewne napisane jest bo nawet na tych zwykłych testach piszą ze jak pozytyw to ile godzin

Pisze że od 24-36godzin owu. Ale u mnie pik LH jest tylko w jeden dzień. Później się już nie utrzymuje. Na wszelki wypadek dzisiaj poprawka z wczoraj i z przed wczoraj i zobaczymy się coś z tego będzie.

Działać to napewno będziemy. Dzisiaj temp poszła o 3 kreski do góry także jest nadzieja ale zobaczymy czy coś z tego będzie.
Trzymam mocno kciuki za ciebie kochana [emoji3590] ostatnio się nie odzywam ale czytam cały czas.

Ja jutro o 19:10 mam wizytę u ginekologa.. Stresuje się okropnie wszystkim, serce mi wali jak szalone.. W czwartek za to wizyta u endokrynologa i też musze badania zrobić.
Jakoś tak się boję.. Masakra, przychodzą mi do głowy myśli że może się wcale nie udało, że może mam cykl który trwa 41 dni od tak.. Zwariowalam chyba totalnie [emoji85][emoji849]

reklama
Trzymam mocno kciuki za ciebie kochana [emoji3590] ostatnio się nie odzywam ale czytam cały czas.

Ja jutro o 19:10 mam wizytę u ginekologa.. Stresuje się okropnie wszystkim, serce mi wali jak szalone.. W czwartek za to wizyta u endokrynologa i też musze badania zrobić.
Jakoś tak się boję.. Masakra, przychodzą mi do głowy myśli że może się wcale nie udało, że może mam cykl który trwa 41 dni od tak.. Zwariowalam chyba totalnie [emoji85][emoji849]
W poprzednim cyklu miałam taka nadzieję że się udało więc teraz się próbuje nie nastawiac ale gdy ujrzałam wczoraj buźke uśmiechnięta na teście to nie idzie tak o o Tym nie myśleć. Ale nie chce się rozczarować.

Na szczęście mam parę spraw do załatwienia jutro w czwartek i w przyszłym tygodniu także nie będzie czasu za dużo by o Tym myśleć ciągle.

W takim razie trzymam kciuki za wizyty i aby wszystko było w porządku. Daj znać co u lekarza. A badania u Endo napewno wyjdą ok. Czekam cierpliwie na zdjęcie USG . [emoji173]

Do góry