reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nom jest co walczyć u nas z upałem niestety.
Dlatego jak się dowiem że jestem w ciąży od początku idę na zwolnienie. Bo jeśli nie kuchnia i gorąco to kelnerka(barmanka) i latanie z talerzami po całej sali.
Nie mam zamiaru po takich wyczekiwaniach i staraniach i walce stracić przez pracę fasolki której tak pragniemy.
Pewnie, nie ma co się przemęczać. Dla mnie też dzieciątko będzie najważniejsze, tym bardziej, że do tej pracy nie planuje wracać po ciąży.. Dlatego bez żadnych skrupułów chcę iść na l4 jak najszybciej [emoji6]
A u Ciebie to już w ogóle nie ma się nad czym zastanawiać [emoji6]

reklama
Więc może już niebawem mam.ogromne nadzieję że obie będziemy z fasolkami sobie odpoczywać od pracy.
Mam nadzieję że już niebawem wszystkie starające.sie dziewczyny z fasolkami tutaj wyskocza i zasypia forum testami.z.kreskami

Ja znikam spać padam dobranoc dziewczyny spokojnych i kolorowych snów [emoji8][emoji8][emoji8]
Pewnie, nie ma co się przemęczać. Dla mnie też dzieciątko będzie najważniejsze, tym bardziej, że do tej pracy nie planuje wracać po ciąży.. Dlatego bez żadnych skrupułów chcę iść na l4 jak najszybciej [emoji6]
A u Ciebie to już w ogóle nie ma się nad czym zastanawiać [emoji6]

Więc może już niebawem mam.ogromne nadzieję że obie będziemy z fasolkami sobie odpoczywać od pracy.
Mam nadzieję że już niebawem wszystkie starające.sie dziewczyny z fasolkami tutaj wyskocza i zasypia forum testami.z.kreskami

Ja znikam spać padam dobranoc dziewczyny spokojnych i kolorowych snów [emoji8][emoji8][emoji8]

Też bardzo mocno trzymam za to kciuki [emoji110] jak sypniemy pozytywnymi testami to wszystkie na raz [emoji16]
Dobranoc, kolorowych [emoji6]

Im więcej dzieci tym łatwiej się załapać. Nam się nie uda, ale 500+ może będzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Jej, ale masakra... Ja ledwo 8 godz wytrzymuje [emoji849]
Trzymam kciuki żeby nic się nie poprzesuwało i cała armia zadziałała [emoji110]
Od jutra ochlodzenie, więc okna na noc otwarte i będzie czym oddychać. U nas na szczęście nadal się trzyma 24 st. Idealne miejsce dla mnie [emoji16]
Szczerze to ki na tym nie zależy. Niech sobie wezmą te 500+ ale niech obniża podatek, niech żywność będzie tańsza, prąd itp...

Szczerze to ki na tym nie zależy. Niech sobie wezmą te 500+ ale niech obniża podatek, niech żywność będzie tańsza, prąd itp...
Z tym 500+ to był żart oczywiście [emoji6] też bym wolała żeby tego nie było i ceny wróciły do normalnego stanu sprzed tej głupiej zmiany. Tym bardziej, że korzysta na tym najbardziej ta patolka co robi dzieci na potęgę żeby tylko na piwo i fajki mieć [emoji849] potem te dzieci jak dorosną też staną się takimi ludźmi, bo przecież normalnego wzorca miec nie będą i koło się zamyka... a chyba nie takiego kraju chcemy...

M jedzie o 16 po Olisia bo tęskni i chce do domku. Ja mam na 18 wizytę u gina może uda się potwierdzić płeć. Już bum coś kupiła a tak to nie wiem [emoji23]

M jedzie o 16 po Olisia bo tęskni i chce do domku. Ja mam na 18 wizytę u gina może uda się potwierdzić płeć. Już bum coś kupiła a tak to nie wiem [emoji23]
A to jego pierwszy wyjazd bez rodziców?
Czekam z niecierpliwością na wieści z wizyty i zdjęcie maleństwa [emoji3059]

reklama
Mój mały gość na razie bez aferowania się, że chce wracać, ciekawe, czy wytrzyma do soboty, bo też pierwszy raz jest [emoji6] ale dziś zaskoczył mnie po raz kolejny i obudził się już o 4.30. Dziś muszę przypilnować, żeby nie przykimał znów po cichu w ciągu dnia, to może jutro w końcu dłużej pośpi [emoji16]

Do góry