reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ha ha ha a co studiujesz? Ja skończyłam mgr, potem zrobiłam podyplomowe i teraz idę na kolejną podyplomowe chce logopedie zrobić.

Budownictwo ze specjalizacją inżynier europejski. Taki międzynarodowy kierunek, ale normalnie na uczelni państwowej, tylko więcej języków mam, cześć zajęć po angielsku itd i jak zdecyduję się zostać w kraju, to normalnie tutaj mogę być konstruktorem czy kierownikiem budowy ze wszystkimi uprawnieniami.
Mgr mam w planach, ale już zwykle budownictwo i zaocznie, bo mam dość dojeżdżania na uczelnie 5 razy w tygodniu[emoji22]

reklama
Kończę kawe i zabieram się za pracę. Oby ten dzień jakos w pracy minął.. Pogoda piękna za oknem A ja w murach sie kisze.
Miłego dnia dziewczynki. :cool2:

Pogoda piękna, a ja się będę kisić w szpitalu (chyba że znowu mnie odeślą do domu, ale chyba wtedy wystawię im rachunek za taxi). Dostałam wczoraj wycenę mebli do kuchni i chyba ich powaliło... Za 8 szafek 11 tys? To z czego one są? No więc dalej szukam

Trzymam kciuki, żeby kocioł w szpitalu się ogarnął i nie kazali Ci latać po raz trzeci. Szpital to wątpliwa przyjemność, a takie odraczanie „wątpliwych przyjemności” to jeszcze bardziej wątpliwa przyjemność[emoji53]

Witajcie dziewczyny dzisiaj.

Misia Jasia rozumiem, ja od wczoraj jak zakielkowala myślę że jest może szansa jestem na wahaniu między "nie no myśl rozsądnie napewno nie" po"a te żyłki na cyckach to faktycznie jakieś wyrazniejsze" czyli schizofrenia pełna gębą [emoji23][emoji23]

Ahh te 6 raczki gratuluję rodzicom i pewnie kupa roboty ale myślę że potem to super sprawa.
Ja wgl uwielbiam oglądać rodziny wiielodzietne. Lubiłam kiedyś John and Kate plus 8, a teraz często oglądam surronded by the dother na tlc gdzie mają starsza córkę i 5raczki nazywają się busby.

Dziewczyny... co jest grane. Z tych testów owu nic nie rozumie... czy któraś z Was może wrzucić je jeszcze raz ? Robię od 11 dc. Na zdj jest 11, 12, 13, 15 i dziś 16 dc. Głupia ja pominęłam dzień 14 ! W 15dc wyszła mocniejszą 2 kreska A dziś znowu taki bladzioch ! Bylam pewna ze dzis test pokaze owu... Czy to znaczy że załapałam owu ? Albo owu w ogóle nie było? Pomocy! Chyba się rozplacze ! [emoji21][emoji21][emoji21]

Przepraszam za te niechlujstwo ale szybko przyklejalam żeby się z Wami tym podzielić [emoji85]
20190521_084521.jpeg
20190521_084437.jpeg

Dzień dobry wszystkim, ja dzisiaj tez kiszę się w murach, chociaż u nas za oknem bardziej duszno niż słonecznie.

Dobija mnie fakt, że przez część odwołanych zajęć mam dziś 3h okienka, strasznie to irytujące.
Ale pociesza mnie fakt, że jutro tylko jadę do Międzyzdrojów na jakąś konferencję z uczelni (czyli nuda, ale lepsze to niż zajęcia), a później już juwenalia, więc czwartek i piątek wolne[emoji173]️

Miłego dnia wszystkim! :)

reklama
Dziewczyny... co jest grane. Z tych testów owu nic nie rozumie... czy któraś z Was może wrzucić je jeszcze raz ? Robię od 11 dc. Na zdj jest 11, 12, 13, 15 i dziś 16 dc. Głupia ja pominęłam dzień 14 ! W 15dc wyszła mocniejszą 2 kreska A dziś znowu taki bladzioch ! Bylam pewna ze dzis test pokaze owu... Czy to znaczy że załapałam owu ? Albo owu w ogóle nie było? Pomocy! Chyba się rozplacze ! [emoji21][emoji21][emoji21]

Przepraszam za te niechlujstwo ale szybko przyklejalam żeby się z Wami tym podzielić [emoji85]Zobacz załącznik 975287Zobacz załącznik 975288

Nie jestem ekspertem, ale tyle co się na ten temat naczytałam, to też wydaje mi się, że owulacji jeszcze nie było

Do góry