reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja robilam juz chyba tydzien wczesniej.. raz ze widac wyraznie roznice w kreskach.. a dwa owu moze sie przesunac.. jak np mi.. wg obliczen powinna byc 2 dni wczesniej ;)
To zaczynam dziś [emoji16]
Dziewczyny, a Wy sobie odkładacie gdzieś te testy? Bo już kilka razy wstawiałyście te porównania dzień po dniu...

reklama
Mam 33 lata wiec chyba będę z was najstarsza do tego mam 3 dzieci syn 13 córki 8 i 3 lata Od jakiegoś czasu myślimy o 4 dzieciątku i tak od lutego się nie zabezpieczamy i ciagle nic
Nie jesteś...Ja mam prawie 36 lat. I nie czuje się wcale na ten wiek :p mamy już synka 7 lat i walczymy o kolejne szczęście. I też od stycznia/lutego starania i nic... Ale się nie poddaje. Są chwile załamania ale mijąją, chwila na forum tu z dziewczynami, i jest fajnie. Także im nas więcejtym fajniej. Czuje że stworzymy tu fajny zgrany team ❤✊

Ja wkladalam do opakowania spowrotem i pisalam jaka to data i tyle.. potem moglam je ze spokojem porownac
Ja wszystkie wyrzuciłam, ale były białe jak zęby Ibisza więc nie było po co trzymac;)
Ja przykleilam na kartkę i zostawiłam na pamiątkę razem z testem ciazowym
Czyli zostawić, dzięki dziewczyny [emoji16]
Dziś zaczynam, niesamowite [emoji16] szybko zleciał ten czas. Nie wierzę, że to się dzieje [emoji23]

reklama
Do góry