Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja to bym chyba w psychiatry wylądowała [emoji23]
Pwnie że szczęście ale ile pracy i w ogóle. Można się, złamać.
No masakra 6 na raz ale.. napewno musi być bardzo szczęśliwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to bym chyba w psychiatry wylądowała [emoji23]
Pwnie że szczęście ale ile pracy i w ogóle. Można się, złamać.
Mogę sobie tylko wyobrażać co czujesz [emoji849] sama też pewnie nie będę mogła się doczekać testowania.Moze i dzien ladny.. ale ja i tak w pracy do 16 to raz.. a dwa tak jak wczoraj mowilam ze czuje ze u mnie zaskoczylo.. tak dzisiaj widzę u siebie typowe objawy PMS.. no coz.. 7 dni do @.. jesli ma przyjsc.. to za 2-3 dni zaczne plamic.. wiec lada moment wszystko sie wyjasni..
Wiecie co.. 6cioraczki z nikąd sie nie biorą.. napewno to wynik wieloletniego leczenia.. wiec z cala pewnoscia Ci ludzie są bardzo szczesliwi ze wreszcie sie doczekali..No masakra 6 na raz ale.. napewno musi być bardzo szczęśliwa
Nie wiem.. nie nastawiam sie juz wcale.. mam chandre i czekam.. na @..Mogę sobie tylko wyobrażać co czujesz [emoji849] sama też pewnie nie będę mogła się doczekać testowania.
To tylko kilka dni, wytrzymasz [emoji6] niektóre dziewczyny przecież mają objawy pms, a potem okazuje się, że są w ciąży. Więc nic nie jest jeszcze przesądzone [emoji6] trzymam kciuki za Twoje 2 kreski [emoji106]
Ja jestem totalna herbaciarą
Uwielbiam kawe, ale nie pije jej juz od ponad roku - same herbatki. Nie ma co popadac w paranoje, bo z herbatami to podobnie jak z kawa w ciazy. Mozna, ale nie wolno przesadzac. Trzymac sie zalecanej dawki, zeby nie przedobrzyc jak to sie mowi
Niektorych ziol faktycznie powinno sie unikac jak ognia ale sa takie, ktore mozna pic bez problemu. Polecam glownie herbatki ziolowe - pokrzywe, imbir, meliska, koperek, prawoslaz, rumianek, mieta pieprzowa a z herbatek owocowych to prawie wszystko tylko unikac szczegolnie hibiskusa...
Trzymam kciuki, żeby dziś poszło lepiej niż wczoraj [emoji6]Ja bym ryczala gdyby trafiło mi się więcej niż 2 naraz, bo mam małe mieszkanie i jestem sama.
@MisiaJasia ja miałam wrażenie przed, że cykl przepadł. Ból brzucha, pms, nawet testować nie chciałam, bo po co skoro i tak nici. A tu psikus
Pogoda piękna, a ja się będę kisić w szpitalu (chyba że znowu mnie odeślą do domu, ale chyba wtedy wystawię im rachunek za taxi). Dostałam wczoraj wycenę mebli do kuchni i chyba ich powaliło... Za 8 szafek 11 tys? To z czego one są? No więc dalej szukam
Odwiedze Cie w tym szpitalu ;P dzisiaj pewnie nie.. ale jutro mam wolne [emoji16] wlece do tego osrodka wypoczynkowego [emoji23]Ja bym ryczala gdyby trafiło mi się więcej niż 2 naraz, bo mam małe mieszkanie i jestem sama.
@MisiaJasia ja miałam wrażenie przed, że cykl przepadł. Ból brzucha, pms, nawet testować nie chciałam, bo po co skoro i tak nici. A tu psikus
Pogoda piękna, a ja się będę kisić w szpitalu (chyba że znowu mnie odeślą do domu, ale chyba wtedy wystawię im rachunek za taxi). Dostałam wczoraj wycenę mebli do kuchni i chyba ich powaliło... Za 8 szafek 11 tys? To z czego one są? No więc dalej szukam
Ja robilam juz chyba tydzien wczesniej.. raz ze widac wyraznie roznice w kreskach.. a dwa owu moze sie przesunac.. jak np mi.. wg obliczen powinna byc 2 dni wczesniejTrzymam kciuki, żeby dziś poszło lepiej niż wczoraj [emoji6]
Ja się zastanawiam od kiedy zacząć testy owulacyjne. Wg kalendarzyków owu w piątek lub w niedzielę [emoji849] myślicie, że od dziś już powinnam, czy jeszcze się wstrzymać chociaż do jutra?
Dlaczego przepadł. Ja zaszłam dzień po owu. Masz szansę dziśAle ten dzień będzie długi , nie mogłam wstać a do tego w pracy straszne nudy . Mi cykl przepadł i czekanie na kolejny .