reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Moze i dzien ladny.. ale ja i tak w pracy do 16 to raz.. a dwa tak jak wczoraj mowilam ze czuje ze u mnie zaskoczylo.. tak dzisiaj widzę u siebie typowe objawy PMS.. no coz.. 7 dni do @.. jesli ma przyjsc.. to za 2-3 dni zaczne plamic.. wiec lada moment wszystko sie wyjasni..
Mogę sobie tylko wyobrażać co czujesz [emoji849] sama też pewnie nie będę mogła się doczekać testowania.
To tylko kilka dni, wytrzymasz [emoji6] niektóre dziewczyny przecież mają objawy pms, a potem okazuje się, że są w ciąży. Więc nic nie jest jeszcze przesądzone [emoji6] trzymam kciuki za Twoje 2 kreski [emoji106]

Mogę sobie tylko wyobrażać co czujesz [emoji849] sama też pewnie nie będę mogła się doczekać testowania.
To tylko kilka dni, wytrzymasz [emoji6] niektóre dziewczyny przecież mają objawy pms, a potem okazuje się, że są w ciąży. Więc nic nie jest jeszcze przesądzone [emoji6] trzymam kciuki za Twoje 2 kreski [emoji106]
Nie wiem.. nie nastawiam sie juz wcale.. mam chandre i czekam.. na @..

A czemu kawki już nie pijesz?
Ja jestem totalna herbaciarą :)
Uwielbiam kawe, ale nie pije jej juz od ponad roku - same herbatki. Nie ma co popadac w paranoje, bo z herbatami to podobnie jak z kawa w ciazy. Mozna, ale nie wolno przesadzac. Trzymac sie zalecanej dawki, zeby nie przedobrzyc jak to sie mowi :)
Niektorych ziol faktycznie powinno sie unikac jak ognia ale sa takie, ktore mozna pic bez problemu. Polecam glownie herbatki ziolowe - pokrzywe, imbir, meliska, koperek, prawoslaz, rumianek, mieta pieprzowa :) a z herbatek owocowych to prawie wszystko tylko unikac szczegolnie hibiskusa...

Ale ten dzień będzie długi , nie mogłam wstać a do tego w pracy straszne nudy . Mi cykl przepadł i czekanie na kolejny .

Ja bym ryczala gdyby trafiło mi się więcej niż 2 naraz, bo mam małe mieszkanie i jestem sama.
@MisiaJasia ja miałam wrażenie przed, że cykl przepadł. Ból brzucha, pms, nawet testować nie chciałam, bo po co skoro i tak nici. A tu psikus;)

Pogoda piękna, a ja się będę kisić w szpitalu (chyba że znowu mnie odeślą do domu, ale chyba wtedy wystawię im rachunek za taxi). Dostałam wczoraj wycenę mebli do kuchni i chyba ich powaliło... Za 8 szafek 11 tys? To z czego one są? No więc dalej szukam
Trzymam kciuki, żeby dziś poszło lepiej niż wczoraj [emoji6]

Ja się zastanawiam od kiedy zacząć testy owulacyjne. Wg kalendarzyków owu w piątek lub w niedzielę [emoji849] myślicie, że od dziś już powinnam, czy jeszcze się wstrzymać chociaż do jutra?

Ja bym ryczala gdyby trafiło mi się więcej niż 2 naraz, bo mam małe mieszkanie i jestem sama.
@MisiaJasia ja miałam wrażenie przed, że cykl przepadł. Ból brzucha, pms, nawet testować nie chciałam, bo po co skoro i tak nici. A tu psikus;)

Pogoda piękna, a ja się będę kisić w szpitalu (chyba że znowu mnie odeślą do domu, ale chyba wtedy wystawię im rachunek za taxi). Dostałam wczoraj wycenę mebli do kuchni i chyba ich powaliło... Za 8 szafek 11 tys? To z czego one są? No więc dalej szukam
Odwiedze Cie w tym szpitalu ;P dzisiaj pewnie nie.. ale jutro mam wolne [emoji16] wlece do tego osrodka wypoczynkowego [emoji23]

Trzymam kciuki, żeby dziś poszło lepiej niż wczoraj [emoji6]

Ja się zastanawiam od kiedy zacząć testy owulacyjne. Wg kalendarzyków owu w piątek lub w niedzielę [emoji849] myślicie, że od dziś już powinnam, czy jeszcze się wstrzymać chociaż do jutra?
Ja robilam juz chyba tydzien wczesniej.. raz ze widac wyraznie roznice w kreskach.. a dwa owu moze sie przesunac.. jak np mi.. wg obliczen powinna byc 2 dni wczesniej ;)

reklama
Do góry