reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny dzisiaj mam 21dc i test owu nadal negatywny. Wiem że mam dość długie cykle bo między 29-40 dni ale coś czuje że nie będzie jej i nie ma szans na ciążę w tym cyklu przed zaczeciem leczenia w klinice.
Nic straconego, kontynuuj testy tak jak sobie założyłas. Ale skup się również na swoim dobrym samopoczuciu, suplementacji swojej i męża, tak abyście mieli jak najlepsze wyniki w klinice i jak najszybciej zaczeli z nimi starania. [emoji6] ah no i najważniejsze, dalej Przytulanki, porozpieszczajcie się trochę [emoji16]

reklama
Nic straconego, kontynuuj testy tak jak sobie założyłas. Ale skup się również na swoim dobrym samopoczuciu, suplementacji swojej i męża, tak abyście mieli jak najlepsze wyniki w klinice i jak najszybciej zaczeli z nimi starania. [emoji6] ah no i najważniejsze, dalej Przytulanki, porozpieszczajcie się trochę [emoji16]
Kochana staram się przytulać co 2-3 dni. Testy mam do 2 lipca więc nic nie kosztuje mnie dalsze testowanie. Mąż zazywa drugi miesiąc już sumplementy i jeszcze zakupie mu w lipcu na doz.pl i ja od lipca zacznę pić inofem jak skończę clavelle. Myślisz że z później owulacji może też być ciaza?

Kochana staram się przytulać co 2-3 dni. Testy mam do 2 lipca więc nic nie kosztuje mnie dalsze testowanie. Mąż zazywa drugi miesiąc już sumplementy i jeszcze zakupie mu w lipcu na doz.pl i ja od lipca zacznę pić inofem jak skończę clavelle. Myślisz że z później owulacji może też być ciaza?
Ależ oczywiście, że może być. Z każdej owulacji może być ciąża :) powiem Ci również, że mi w cyklu w którym w ciążę zaszłam, testy owulacyjne nic nie pokazały, pomimo tego, że owu byla potwierdzona monitoringiem na usg. Także zawsze jest nadzieja. Ale najważniejsze to mieć pozytywne nastawienie.

Bardzo liczyłam, ze w poprzednim cyklu wyjdzie, bo brałam clo. A tu psiuks i owu jezy dopiero w tym cyklu gdzie clo nie brałam. Nasze organizmy to jednak żyją jak chcą:D

Dziewczyny dzisiaj mam 21dc i test owu nadal negatywny. Wiem że mam dość długie cykle bo między 29-40 dni ale coś czuje że nie będzie jej i nie ma szans na ciążę w tym cyklu przed zaczeciem leczenia w klinice.
U mnie cykl w którym żaden test owu nie wyszedł pozytywnie okazał się szczęśliwy, wiec głowa do góry

Lilka to tak jak u mnie, caly czas czuje sie mokra... ale tak bardziej w srodku. Brzuch mnie nie boli tylko co jakis czas cos zakluje. Zrobie rano test I zobaczymy. Brzuch mam jak balon wzdety I z ubikacja problemy:/

Skoro masz takie długie cykle, to może owu jeszcze będzie. Nie trać nadziei [emoji8]

Nie ma znaczenia moment pojawienia się owu, z każdej może być ciąża [emoji6]

Lilka to tak jak u mnie, caly czas czuje sie mokra... ale tak bardziej w srodku. Brzuch mnie nie boli tylko co jakis czas cos zakluje. Zrobie rano test I zobaczymy. Brzuch mam jak balon wzdety I z ubikacja problemy:/
Mnie również kuje nie raz ciągle wzdeta i tak nie wiem co by zjeść [emoji39][emoji6]

reklama
Ależ oczywiście, że może być. Z każdej owulacji może być ciąża :) powiem Ci również, że mi w cyklu w którym w ciążę zaszłam, testy owulacyjne nic nie pokazały, pomimo tego, że owu byla potwierdzona monitoringiem na usg. Także zawsze jest nadzieja. Ale najważniejsze to mieć pozytywne nastawienie.

Bardzo liczyłam, ze w poprzednim cyklu wyjdzie, bo brałam clo. A tu psiuks i owu jezy dopiero w tym cyklu gdzie clo nie brałam. Nasze organizmy to jednak żyją jak chcą:D
O to mnie pocieszylas. Myślałam że pozna owu i stare endometrium to jedna wielka klapa. W takim razie działam dalej z testami i na wszelki wypadek Przytulanki co2-3 dni i wtedy nie omine owulacji w razie wu jak by testy nie pokazały.

Do góry