reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

To równie dobrze mogą być mdłości, one pojawiają się różnie, każdy organizm indywidualnie reaguje na skok hormonów i jedna kobieta będzie miała od samego początku, a druga nie będzie miała wcale. Mokrość jest bardzo dobrym znakiem akurat. Jestem dobrej myśli, już czas na kolejną fasolkę na grupie [emoji6]
Oby tak jak by ciągnęło mnie w dół plus non stop mokra a teraz było mi mege nie dobrze ale wątpię żeby to już mogło być mi nie dobrze chyba za wczesnie

reklama
To równie dobrze mogą być mdłości, one pojawiają się różnie, każdy organizm indywidualnie reaguje na skok hormonów i jedna kobieta będzie miała od samego początku, a druga nie będzie miała wcale. Mokrość jest bardzo dobrym znakiem akurat. Jestem dobrej myśli, już czas na kolejną fasolkę na grupie [emoji6]
Oby trzymam mocno kciuki za siebie i wszystkie was no i te zafasolkowane [emoji6]

Oby trzymam mocno kciuki za siebie i wszystkie was no i te zafasolkowane [emoji6]
To na spokojnie, jeśli @ nie przyjdzie , za co trzymam mocno kciuki to idź jutro na bete :) bo testów znając nasze możliwości zrobisz z 4 co najmniej, a nie do końca zawsze powiedzą prawdę:D wiem co mówię, w poprzednim cyklu zrobiłam ponad 20 testów... [emoji23] hehhe

To na spokojnie, jeśli @ nie przyjdzie , za co trzymam mocno kciuki to idź jutro na bete :) bo testów znając nasze możliwości zrobisz z 4 co najmniej, a nie do końca zawsze powiedzą prawdę:D wiem co mówię, w poprzednim cyklu zrobiłam ponad 20 testów... [emoji23] hehhe
Haha już zrobiłam chyba ze 3.poczekam na spokojnie. Nie nastawiając się

Podziwiam za cierpliwość [emoji4][emoji4][emoji4] ja zawsze taka niespokojne dusza, że na dupie usiedzieć nie mogę i muszę wszystko wiedzieć od razu [emoji23]
No właśnie testuje swoją cierpliwość ale z drugiej boje się dowiedzieć niee chce się rozczarować [emoji3590][emoji3525]

Dziewczyny dzisiaj mam 21dc i test owu nadal negatywny. Wiem że mam dość długie cykle bo między 29-40 dni ale coś czuje że nie będzie jej i nie ma szans na ciążę w tym cyklu przed zaczeciem leczenia w klinice.

reklama
Do góry