reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
O no to super. Dużo się naczytalam o " starym " endometrium że może być klapa.
Dla mnie to stwierdzenie "stare endometrium" to troszkę naciągane. Ponieważ skoro kobieta ma zawsze długie cykle to endometrium po prostu przyrasta wolniej, wg jej indywidualnego cyklu. Tak na moja logikę:). Chyba, że mowa o przypadkach w których nie występuje @. Wtedy jakiś to sens ma. W każdym razie to trzeba się kochać I nie myśleć na zapas [emoji16] ja u siebie stwierdzam, że już po owu, kreski wychodzą słabsze, cyce przestały dokuczac, tylko czasem jajnik jeden albo drugi zakluje. Dużej ilości przezroczystego śluzu też brak. Od jutra wkraczam z duphastonem ;)

Dokładnie, tak samo pomyślałam o tym stwierdzeniu ze starym endometrium [emoji6]
Dla mnie to stwierdzenie "stare endometrium" to troszkę naciągane. Ponieważ skoro kobieta ma zawsze długie cykle to endometrium po prostu przyrasta wolniej, wg jej indywidualnego cyklu. Tak na moja logikę:). Chyba, że mowa o przypadkach w których nie występuje @. Wtedy jakiś to sens ma. W każdym razie to trzeba się kochać I nie myśleć na zapas [emoji16] ja u siebie stwierdzam, że już po owu, kreski wychodzą słabsze, cyce przestały dokuczac, tylko czasem jajnik jeden albo drugi zakluje. Dużej ilości przezroczystego śluzu też brak. Od jutra wkraczam z duphastonem ;)

No to mnie całkiem pocieszylas. No ja mam miesiąc w miesiąc miesiączke jedynie co to teraz w maju pierwszy raz nie miałam ale cykl 40 dniowy dlatego.
To nic jak tylko testować dalej i działać w łóżku. [emoji23]

Działać, działać. Nawet jak owu na razie nie ma, to przynajmniej w dobrym humorze będziecie chodzić [emoji16][emoji16][emoji16] przynajmniej nie będzie szans na przeoczenie [emoji4]
No to mnie całkiem pocieszylas. No ja mam miesiąc w miesiąc miesiączke jedynie co to teraz w maju pierwszy raz nie miałam ale cykl 40 dniowy dlatego.
To nic jak tylko testować dalej i działać w łóżku. [emoji23]

Czy to jest pozytyw? Tenna dole z wczoraj u góry z dziś
IMG_20190627_202313.jpeg

reklama
Do góry