reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Cześć dziewczyny,

U mnie dziś ciężki dzień.. W pracy coraz gorzej, stres ostatnio jak nie wiem... Aż piwo dziś wypiłam, mam nadzieję, że nie zaszkodzi, bo dziś niby owu... Mam nadzieję, że na urlopie wypocznę, a potem nie będę musiała na długo wracać.
Czy to jest pozytyw? Tenna dole z wczoraj u góry z dziś Zobacz załącznik 991068
Pozytywny, jak u mnie wczoraj ten właściwy [emoji16] powodzenia i owocnych starań!
Właśnie sobie przypomniałam, że dziś nie zrobiłam testu [emoji16] zaraz zrobię tak z ciekawości
Dokładnie tym bardziej że sex nie jest tylko do plodzenia dzieci ale też dla przyjemności. Także działamy cały czas.
Ładnie powiedziane, mnie to już troche zaczyna denerwować, że teraz tak wyliczam wszystko. Ciężko mi tak na już, bo muszę, nie lubię presji... Trochę się zatraciłam w tych staraniach, mam nadzieję, że nie zgubimy siebie [emoji849]

Cześć dziewczyny,

U mnie dziś ciężki dzień.. W pracy coraz gorzej, stres ostatnio jak nie wiem... Aż piwo dziś wypiłam, mam nadzieję, że nie zaszkodzi, bo dziś niby owu... Mam nadzieję, że na urlopie wypocznę, a potem nie będę musiała na długo wracać.
Pozytywny, jak u mnie wczoraj ten właściwy [emoji16] powodzenia i owocnych starań!
Właśnie sobie przypomniałam, że dziś nie zrobiłam testu [emoji16] zaraz zrobię tak z ciekawości
Ładnie powiedziane, mnie to już troche zaczyna denerwować, że teraz tak wyliczam wszystko. Ciężko mi tak na już, bo muszę, nie lubię presji... Trochę się zatraciłam w tych staraniach, mam nadzieję, że nie zgubimy siebie [emoji849]
Nie jesteś sama. Ten patrzę na testy owu temp mierze sumpelmemtuje siebie i męża i pilnuje aby Przytulanki były co 2-3 dni ale też mamy przyjemność z przytulanek. Jakoś tak w łóżku nie myślę o ciazy czy się uda czy nie tylko dopiero po [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry