reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Laski, a ja mam pytanie. Może któraś z Was się zna. Potrzebuję kupić kawałek siatki, może być najtańsza, gumowa, bo mam podwórko nie ogrodzone jakieś 7 m mi brakuje, a nie chce wydac milionów. Może któraś z Was widziała gdzieś?
Ja widziałam w kastoramie czarne lub brązowe plastikowe po 10-15m wysokości chyba 70 cm rolka ok. 60zł byla

reklama
Cwane bestie, psy zawsze lubią samodzielnie poznawać nowe tereny [emoji16] a Twoje dbają o odpowiednią porcję ruchu dla swojej Pani, ale na dłuższą metę może to być uciążliwe [emoji23]
Ja właśnie też nie ale wydaje mi się, że to całkiem spoko cena. To muszę pogonić mojego do liroya, bo nasze psy już wyczaiły gdzie można czmychnąć i dzisiaj zamiast fitnessu miałam przebierzkę po wsi [emoji23]

Ja widziałam w kastoramie czarne lub brązowe plastikowe po 10-15m wysokości chyba 70 cm rolka ok. 60zł byla
Eee to ja myślałam, że to makabra jakaś ze znalezieniem tej siatki, a tu widzę, że mój mąż to po prostu mnie w balona zrobił bo mu się do sklepu jechać nie chciało.[emoji23] Oooo jak te chłopy nas nie doceniają [emoji23] już mu właśnie napisałam ile sklepów ma do wyboru i ma mi jutro bez siatki nie wracać [emoji23]

Cwane bestie, psy zawsze lubią samodzielnie poznawać nowe tereny [emoji16] a Twoje dbają o odpowiednią porcję ruchu dla swojej Pani, ale na dłuższą metę może to być uciążliwe [emoji23]
Jak da to jakiś efekt to mogę się za nimi pouganiac.. czasem... [emoji23] głośno tego nie powiem, bo to inteligentne gnidy i będą to wykorzystywać. A niby takie spokojnie.... [emoji23][emoji6]
1561647545346.jpeg

Super psiaki [emoji6] ciekawe, czy nie będą próbowały się podkopać pod siatką, bo wtedy będzie konieczne wykopanie rowu pod siatką i zalanie go betonem. To są jednak dwie pary dużych przednich łap do kopania [emoji16]
Jak da to jakiś efekt to mogę się za nimi pouganiac.. czasem... [emoji23] głośno tego nie powiem, bo to inteligentne gnidy i będą to wykorzystywać. A niby takie spokojnie.... [emoji23][emoji6]Zobacz załącznik 990969

Super psiaki [emoji6] ciekawe, czy nie będą próbowały się podkopać pod siatką, bo wtedy będzie konieczne wykopanie rowu pod siatką i zalanie go betonem. To są jednak dwie pary dużych przednich łap do kopania [emoji16]
Nigdy nie próbowała takich akrobacji, już 7 lat ma ta większa i coraz bardziej leniwa się robi. Więc po cichu liczę, że nie wpadnie na to [emoji23]

reklama
Do góry