reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Dziękuję za słowa otuchy. Też mam taką nadzieję że w klinice do mnie podejda tak jak ten gin dzisiaj. Czytałam opinie o tej klinice to na 16 opinii tylko 2 złe reszta opinii jest dobrych i bardzo dobrych. Bardzo chwalą klinikę lekarza i zespół.@MartaSx widzisz, nie ma co się oglądać na innych, bo inni z reguły maja nas w zadzie. Idź na L4 i się nie zastanawiaj. Ty chciałaś dobrze, to oni to skopali.
@młoda1994 super, ze tak się udało. Super, ze masz skierowanie, teraz już chwila moment i musi być ciąża. Teraz tylko trzymam kciuki, żeby w klinice niepłodności Was potraktowali tak samo dobrze[emoji846]
młoda1994
Dziękuję przydadzą się. Mam nadzieję że klinika mnie tak po prowadzi że będę niebawem w ciąży.Młoda super wieści mega mocno trzymam kciuki.
M mówi że wytrzymam ten miesiąc tak się umawiałam i tak ma być. Zła jestem na maksa padne na ryj i chce mi się wyć doslownie
Co do grafiku to strasznie się zachowali. Ty chciałaś dobrze A oni to wykorzystali. Ja na twoim miejscu poszlabym na chorobowe. Oni z Tobą tak postąpili to Ty też ich tak potraktuj. Teraz jesteś ważniejsza Ty i dziecko. Są upały i musisz się oszczędzać kochana.
Powiem Wam szczerze, ze jestem tak zajechana, ze aż mi przykro. Codziennie siedzę z koleżankami do wieczora (do ostatniego mojego pociągu) i robimy projekty na uczelnie. Mam w tym semestrze 9 projektów plus 2 zaległe, a oddałam tylko jeden hahahah[emoji23] dodam, ze koniec semestru mam za 12 dni[emoji23] no i jeszcze sesja (dwa przedmioty) plus poprawa kolokwiów (na razie wiem o dwóch). Masakra. Jutro chyba będę u koleżanki nocować, bo mi się nie opłaca codziennie wracać do domu hahaha. Serio jestem załamana[emoji17] taki śmiech przez łzy.
Poza tym nasz samochód miał być wczoraj. Później na dziś, a od dziś rano pan z salonu Mercedesa ma z moim mężem gorącą linię i tylko szczuje mojego męża. Najpierw wysłał tablice rejestracyjne (super się nam trafiły, mamy dwie 7, a ja jestem z 7. lipca, wiec oby na szczęście), później cała sesje zdjęciową naszego autka, po to żeby poinformować, ze samochód MOŻE będzie na piątek, bo maja problem z serwisantem (serio?!?!?! Po to kupujemy nowy samochód, żeby jeszcze przed odebraniem samochodu użerać się z serwisami?!!!). Naprawdę jesteśmy już delikatnie zniecierpliwieni[emoji22]
No i jeszcze mąż miał być w każdy weekend, wiec uważałam, ze może przez 3 miesiące (tyle ma trwac projekt) nie będziemy tracić cykli, a tu się okazało, ze w sumie to teraz nie był bo coś tam, w ten weekend tez nie będzie bo coś tam... ręce opadają[emoji22]
No i ogólnie wszystko idzie jak krew z nosa... niech ten semestr się kończy, nieważne z jakim skutkiem, ale niech się kończy.
Poza tym nasz samochód miał być wczoraj. Później na dziś, a od dziś rano pan z salonu Mercedesa ma z moim mężem gorącą linię i tylko szczuje mojego męża. Najpierw wysłał tablice rejestracyjne (super się nam trafiły, mamy dwie 7, a ja jestem z 7. lipca, wiec oby na szczęście), później cała sesje zdjęciową naszego autka, po to żeby poinformować, ze samochód MOŻE będzie na piątek, bo maja problem z serwisantem (serio?!?!?! Po to kupujemy nowy samochód, żeby jeszcze przed odebraniem samochodu użerać się z serwisami?!!!). Naprawdę jesteśmy już delikatnie zniecierpliwieni[emoji22]
No i jeszcze mąż miał być w każdy weekend, wiec uważałam, ze może przez 3 miesiące (tyle ma trwac projekt) nie będziemy tracić cykli, a tu się okazało, ze w sumie to teraz nie był bo coś tam, w ten weekend tez nie będzie bo coś tam... ręce opadają[emoji22]
No i ogólnie wszystko idzie jak krew z nosa... niech ten semestr się kończy, nieważne z jakim skutkiem, ale niech się kończy.
Aneczka85_01
A ja tak z innej beczki , co polecacie odwiedzic za miejsce na dwa dni ? Myśle nad Krakowem albo Wrocławiem i na szybko szukamy czegoś
Cześć dziewczyny,
Trochę mnie tu nie było, bo ciężki weekend za mną, odpocząć nie było czasu a co dopiero zajrzeć do tel [emoji53] trochę popracowaliśmy w ogrodzie, trochę poimprezowaliśmy.. powiem Wam, że poczułam się jakbym znowu była w liceum i to było cudowne uczucie [emoji3059] trochę się zatraciliśmy w tym dorosłym życiu, ostatnie lata to ciągła gonitwa, bo najpierw ślub, potem dom... Postanowiliśmy więc wrzucić na luz i więcej czasu mieć dla siebie, nawet kosztem nieogarnięcia innych spraw, które mogą poczekać [emoji4]
Uff, w końcu Was nadrobiłam [emoji16]
@MartaSx jestem w szoku jak Cię załatwili z tym grafikiem... Tak to jest iść komuś na rękę [emoji849]
@młoda1994 cieszę się, że w końcu trafiłaś na dobrego lekarza, który Cię poważnie potraktował [emoji6] teraz to już chwila moment i będzie fasolka [emoji106]
@RoseGold ale Was przeciągają z tym autem..masakra [emoji53] za to jak już dostaniecie to jaka radość będzie [emoji16] i przykro mi, że Cię @ nawiedziła, trzymam kciuki za kolejny cykl, żeby udało się zgrać z mężem [emoji110]
@Aneczka85_01 ja polecam Kraków na taką szybką wyprawę, chociaż to zależy jak masz daleko do obu miejsc, najlepiej wybrać tak, żeby jak najmniej czasu stracić na dojazd, a więcej poświęcić na zwiedzanie [emoji6]
Trochę mnie tu nie było, bo ciężki weekend za mną, odpocząć nie było czasu a co dopiero zajrzeć do tel [emoji53] trochę popracowaliśmy w ogrodzie, trochę poimprezowaliśmy.. powiem Wam, że poczułam się jakbym znowu była w liceum i to było cudowne uczucie [emoji3059] trochę się zatraciliśmy w tym dorosłym życiu, ostatnie lata to ciągła gonitwa, bo najpierw ślub, potem dom... Postanowiliśmy więc wrzucić na luz i więcej czasu mieć dla siebie, nawet kosztem nieogarnięcia innych spraw, które mogą poczekać [emoji4]
Uff, w końcu Was nadrobiłam [emoji16]
@MartaSx jestem w szoku jak Cię załatwili z tym grafikiem... Tak to jest iść komuś na rękę [emoji849]
@młoda1994 cieszę się, że w końcu trafiłaś na dobrego lekarza, który Cię poważnie potraktował [emoji6] teraz to już chwila moment i będzie fasolka [emoji106]
@RoseGold ale Was przeciągają z tym autem..masakra [emoji53] za to jak już dostaniecie to jaka radość będzie [emoji16] i przykro mi, że Cię @ nawiedziła, trzymam kciuki za kolejny cykl, żeby udało się zgrać z mężem [emoji110]
@Aneczka85_01 ja polecam Kraków na taką szybką wyprawę, chociaż to zależy jak masz daleko do obu miejsc, najlepiej wybrać tak, żeby jak najmniej czasu stracić na dojazd, a więcej poświęcić na zwiedzanie [emoji6]
Mówią że w II Trymestrze. Ja z początku też miałam masakre tak mi się spać chciało. Teraz mam 12tc i powoli mijaDziewczyny kiedy mi przejdzie to zmęczenie? Nie daje już radę
reklama
Matko już 12 tc [emoji50] jak to zleciało! Mam wrażenie jakbyśmy przed chwilą dopiero cieszyły się z Twoich 2 kresek. W takim tempie to za chwilę będziesz chwalić się, że maleństwo już z Wami na świecie [emoji4]Mówią że w II Trymestrze. Ja z początku też miałam masakre tak mi się spać chciało. Teraz mam 12tc i powoli mija
Podziel się: