reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Młoda super wieści mega mocno trzymam kciuki.
M mówi że wytrzymam ten miesiąc tak się umawiałam i tak ma być. Zła jestem na maksa padne na ryj i chce mi się wyć doslownie

reklama
@MartaSx widzisz, nie ma co się oglądać na innych, bo inni z reguły maja nas w zadzie. Idź na L4 i się nie zastanawiaj. Ty chciałaś dobrze, to oni to skopali.

@młoda1994 super, ze tak się udało. Super, ze masz skierowanie, teraz już chwila moment i musi być ciąża. Teraz tylko trzymam kciuki, żeby w klinice niepłodności Was potraktowali tak samo dobrze[emoji846]
Dziękuję za słowa otuchy. Też mam taką nadzieję że w klinice do mnie podejda tak jak ten gin dzisiaj. Czytałam opinie o tej klinice to na 16 opinii tylko 2 złe reszta opinii jest dobrych i bardzo dobrych. Bardzo chwalą klinikę lekarza i zespół.

Młoda super wieści mega mocno trzymam kciuki.
M mówi że wytrzymam ten miesiąc tak się umawiałam i tak ma być. Zła jestem na maksa padne na ryj i chce mi się wyć doslownie
Dziękuję przydadzą się. Mam nadzieję że klinika mnie tak po prowadzi że będę niebawem w ciąży.

Co do grafiku to strasznie się zachowali. Ty chciałaś dobrze A oni to wykorzystali. Ja na twoim miejscu poszlabym na chorobowe. Oni z Tobą tak postąpili to Ty też ich tak potraktuj. Teraz jesteś ważniejsza Ty i dziecko. Są upały i musisz się oszczędzać kochana.

Powiem Wam szczerze, ze jestem tak zajechana, ze aż mi przykro. Codziennie siedzę z koleżankami do wieczora (do ostatniego mojego pociągu) i robimy projekty na uczelnie. Mam w tym semestrze 9 projektów plus 2 zaległe, a oddałam tylko jeden hahahah[emoji23] dodam, ze koniec semestru mam za 12 dni[emoji23] no i jeszcze sesja (dwa przedmioty) plus poprawa kolokwiów (na razie wiem o dwóch). Masakra. Jutro chyba będę u koleżanki nocować, bo mi się nie opłaca codziennie wracać do domu hahaha. Serio jestem załamana[emoji17] taki śmiech przez łzy.

Poza tym nasz samochód miał być wczoraj. Później na dziś, a od dziś rano pan z salonu Mercedesa ma z moim mężem gorącą linię i tylko szczuje mojego męża. Najpierw wysłał tablice rejestracyjne (super się nam trafiły, mamy dwie 7, a ja jestem z 7. lipca, wiec oby na szczęście), później cała sesje zdjęciową naszego autka, po to żeby poinformować, ze samochód MOŻE będzie na piątek, bo maja problem z serwisantem (serio?!?!?! Po to kupujemy nowy samochód, żeby jeszcze przed odebraniem samochodu użerać się z serwisami?!!!). Naprawdę jesteśmy już delikatnie zniecierpliwieni[emoji22]

No i jeszcze mąż miał być w każdy weekend, wiec uważałam, ze może przez 3 miesiące (tyle ma trwac projekt) nie będziemy tracić cykli, a tu się okazało, ze w sumie to teraz nie był bo coś tam, w ten weekend tez nie będzie bo coś tam... ręce opadają[emoji22]

No i ogólnie wszystko idzie jak krew z nosa... niech ten semestr się kończy, nieważne z jakim skutkiem, ale niech się kończy.
FA3805BE-5F68-4638-A248-B1131A1274FC.jpg

Cześć dziewczyny,
Trochę mnie tu nie było, bo ciężki weekend za mną, odpocząć nie było czasu a co dopiero zajrzeć do tel [emoji53] trochę popracowaliśmy w ogrodzie, trochę poimprezowaliśmy.. powiem Wam, że poczułam się jakbym znowu była w liceum i to było cudowne uczucie [emoji3059] trochę się zatraciliśmy w tym dorosłym życiu, ostatnie lata to ciągła gonitwa, bo najpierw ślub, potem dom... Postanowiliśmy więc wrzucić na luz i więcej czasu mieć dla siebie, nawet kosztem nieogarnięcia innych spraw, które mogą poczekać [emoji4]
Uff, w końcu Was nadrobiłam [emoji16]
@MartaSx jestem w szoku jak Cię załatwili z tym grafikiem... Tak to jest iść komuś na rękę [emoji849]
@młoda1994 cieszę się, że w końcu trafiłaś na dobrego lekarza, który Cię poważnie potraktował [emoji6] teraz to już chwila moment i będzie fasolka [emoji106]
@RoseGold ale Was przeciągają z tym autem..masakra [emoji53] za to jak już dostaniecie to jaka radość będzie [emoji16] i przykro mi, że Cię @ nawiedziła, trzymam kciuki za kolejny cykl, żeby udało się zgrać z mężem [emoji110]
@Aneczka85_01 ja polecam Kraków na taką szybką wyprawę, chociaż to zależy jak masz daleko do obu miejsc, najlepiej wybrać tak, żeby jak najmniej czasu stracić na dojazd, a więcej poświęcić na zwiedzanie [emoji6]

reklama
Mówią że w II Trymestrze. Ja z początku też miałam masakre tak mi się spać chciało. Teraz mam 12tc i powoli mija
Matko już 12 tc [emoji50] jak to zleciało! Mam wrażenie jakbyśmy przed chwilą dopiero cieszyły się z Twoich 2 kresek. W takim tempie to za chwilę będziesz chwalić się, że maleństwo już z Wami na świecie [emoji4]

Do góry