reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

To świetne wiadomości. Teraz już wszystko będzie szło w dobrym kierunku, super, że ten lekarz solidnie podszedł do Ciebie [emoji846]
Dziewczyny przychodzę z dobrymi wiadomościami. Dzisiaj byłam u gin Polaka. Powiedział że 3 lata starań to trochę długo. Moje hormony są ok Powiedział że przydałoby się przebadać męża ( powiedziałam że właśnie będziemy znać wyniki z krwi i nasienia 20.06.2019r)powiedział że ok i zaoszczędzimy czas na badaniu mojego męża. Powiedział że nie może przepisać metforminy ponieważ nie ma specjalizacji leczenia niepłodności i diabetologicznej i może dostać karę za wypisywanie leków pacjentce nie w swojej dziedzinie. Otrzymaliśmy skierowanie do kliniki leczenia niepłodności. Jutro będziemy się rejestrować i może dostaniemy się najpóźniej na sierpień do kliniki. Co do nieregularnych okresów powiedział że nie będzie już ingerowal bo każdy ma swój sposób leczenia. I szkoda moich pieniędzy na leki. I regulacja okresów zajmie się również klinika i ich sposobem będą mnie leczyć. Lekarz mnie nie zbyl. Odpowiadał na każda pytania i sam wyskoczył z tym skierowaniem do kliniki leczenia niepłodności. O mojej wadze nic nie wspomniał. Powiedział że jeśli uda mi się zajść w ciążę i będę miała możliwość dojeżdżania do niego w ciąży to mogę prowadzić ciążę u niego i jeśli będzie tak daleko to jeśli się zdecyduje to będę mogła rodzić w jego szpitalu. Także dzisiaj mam mega humor po wizycie u gin. Zobaczymy jak w klinice do mnie podejda i jakie wyniki będzie miał mąż 20.06

reklama
Ja tez jestem po wizycie:) I mnie wszystko ksiazkowo. Owulacja byla tak jak pokazaly testy 16 czerwca. Na 11 lipca kazal przyjsc na monitoring ale zyczyl mi by ta wizyta byla juz potwoerdzeniem ciazy :) takze odliczam dni do 28.06

Mloda super; ze gin tak fajnie podszedl do tematu:) trzymam za was kciuki
Dziękuję kochana. W końcu mam jakieś malutkie zielone światełko. Mam nadzieję że w koncu się uda. Ale jesteśmy z mężem zadowoloni. W końcu coś się ruszyło.

Też trzymam za Ciebie kciuki.

Za każda z nas trzymam kciuki bo każda zasługuje na ten mały wielki cud.

reklama
@MartaSx widzisz, nie ma co się oglądać na innych, bo inni z reguły maja nas w zadzie. Idź na L4 i się nie zastanawiaj. Ty chciałaś dobrze, to oni to skopali.

@młoda1994 super, ze tak się udało. Super, ze masz skierowanie, teraz już chwila moment i musi być ciąża. Teraz tylko trzymam kciuki, żeby w klinice niepłodności Was potraktowali tak samo dobrze[emoji846]

Do góry