reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny które są w temacie duphastonu... przepraszam że tak męczę pytaniami na ten temat ale jestem kompletnie Zielona.

Lekarz kazał brać od 20dc do 30. Cykle przeważnie miałam regularne 30 dniowe. A czytałam że po dupku trzeba odczekać 2 - 3 dni Na @. W takim bądź razie mój cykl się wydłuży... Czy to nie bez sensu ?

Przy braniu 10 dni wydaje mi się, że krwawienie wystąpi już w trakcie brania dupka, więc cykl powinien zostać bez zmian.
Dziewczyny które są w temacie duphastonu... przepraszam że tak męczę pytaniami na ten temat ale jestem kompletnie Zielona.

Lekarz kazał brać od 20dc do 30. Cykle przeważnie miałam regularne 30 dniowe. A czytałam że po dupku trzeba odczekać 2 - 3 dni Na @. W takim bądź razie mój cykl się wydłuży... Czy to nie bez sensu ?

Zrobiłam test.... Na upartego jest cień cien cienia ha ha ale bądźmy poważne. Jest jedną krecha..
I niby było by ok ale to już spóźnienie około 2 dni. Niby nie dużo ale nie mam mojego co miesięcznego objawu @. Co miesiąc około 2-3 dni przed zaczyna mnie boleć podbrzusze i ciągnąć aż na uda że najczęściej ratują mnie tylko tabletki i to jest od zawsze a teraz cisza. Zastanawiam się czy do giną się znowu nie zapisać ale to będzie dopiero za jakieś 2-4tyg....kurde no powiem wam że te dwa lekko pozytywne testy dały mi nadzieję. No i sprawdziłam te dwa co wyszły teoretycznie pozytywnie są czułości 10 a ten dzisiejszy 25. Może jutro na krew skocze bo akurat mąż będzie to z dziećmi zostanie.
Aj to wszytsko jest takie męczące.....

Jeszcze nie wszystko skreślone, cały czas jest szansa na ciążę z tego cyklu. Ale rzeczywiście lepiej będzie pójść na betę i mieć jasną sytuację niż się denerwować, że kolejne testy wychodzą niejasno.

Zrobiłam test.... Na upartego jest cień cien cienia ha ha ale bądźmy poważne. Jest jedną krecha..
I niby było by ok ale to już spóźnienie około 2 dni. Niby nie dużo ale nie mam mojego co miesięcznego objawu @. Co miesiąc około 2-3 dni przed zaczyna mnie boleć podbrzusze i ciągnąć aż na uda że najczęściej ratują mnie tylko tabletki i to jest od zawsze a teraz cisza. Zastanawiam się czy do giną się znowu nie zapisać ale to będzie dopiero za jakieś 2-4tyg....kurde no powiem wam że te dwa lekko pozytywne testy dały mi nadzieję. No i sprawdziłam te dwa co wyszły teoretycznie pozytywnie są czułości 10 a ten dzisiejszy 25. Może jutro na krew skocze bo akurat mąż będzie to z dziećmi zostanie.

U mnie krwawienie było idealnie w ostatnim dniu brania dupka :)

Idz na krew, najlepiej będzie. Mi się spóźnił okres ponad tydzień (tez nie miałam żadnych objawów zbliżającej się @ poza jakimiś dziwnymi skurczami, które miałam pierwszy razie życiu), zrobiłam 3 testy i dalej nie wiedziałam, o co chodzi.
Dlatego krew Ci wszystko wyjaśni, trzymam kciuki!

No niestety tak jest ja mialam ten sam dylemat przy luteine bo jak odlozylam to 2-3dni czekałam na @takze najlepiej przegadać z lekarzem bo Ci to cykl rozklekota

reklama
Do góry