reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny które są w temacie duphastonu... przepraszam że tak męczę pytaniami na ten temat ale jestem kompletnie Zielona.

Lekarz kazał brać od 20dc do 30. Cykle przeważnie miałam regularne 30 dniowe. A czytałam że po dupku trzeba odczekać 2 - 3 dni Na @. W takim bądź razie mój cykl się wydłuży... Czy to nie bez sensu ?

Przy braniu 10 dni wydaje mi się, że krwawienie wystąpi już w trakcie brania dupka, więc cykl powinien zostać bez zmian.
Dziewczyny które są w temacie duphastonu... przepraszam że tak męczę pytaniami na ten temat ale jestem kompletnie Zielona.

Lekarz kazał brać od 20dc do 30. Cykle przeważnie miałam regularne 30 dniowe. A czytałam że po dupku trzeba odczekać 2 - 3 dni Na @. W takim bądź razie mój cykl się wydłuży... Czy to nie bez sensu ?

Zrobiłam test.... Na upartego jest cień cien cienia ha ha ale bądźmy poważne. Jest jedną krecha..
I niby było by ok ale to już spóźnienie około 2 dni. Niby nie dużo ale nie mam mojego co miesięcznego objawu @. Co miesiąc około 2-3 dni przed zaczyna mnie boleć podbrzusze i ciągnąć aż na uda że najczęściej ratują mnie tylko tabletki i to jest od zawsze a teraz cisza. Zastanawiam się czy do giną się znowu nie zapisać ale to będzie dopiero za jakieś 2-4tyg....kurde no powiem wam że te dwa lekko pozytywne testy dały mi nadzieję. No i sprawdziłam te dwa co wyszły teoretycznie pozytywnie są czułości 10 a ten dzisiejszy 25. Może jutro na krew skocze bo akurat mąż będzie to z dziećmi zostanie.
Aj to wszytsko jest takie męczące.....

Jeszcze nie wszystko skreślone, cały czas jest szansa na ciążę z tego cyklu. Ale rzeczywiście lepiej będzie pójść na betę i mieć jasną sytuację niż się denerwować, że kolejne testy wychodzą niejasno.

Zrobiłam test.... Na upartego jest cień cien cienia ha ha ale bądźmy poważne. Jest jedną krecha..
I niby było by ok ale to już spóźnienie około 2 dni. Niby nie dużo ale nie mam mojego co miesięcznego objawu @. Co miesiąc około 2-3 dni przed zaczyna mnie boleć podbrzusze i ciągnąć aż na uda że najczęściej ratują mnie tylko tabletki i to jest od zawsze a teraz cisza. Zastanawiam się czy do giną się znowu nie zapisać ale to będzie dopiero za jakieś 2-4tyg....kurde no powiem wam że te dwa lekko pozytywne testy dały mi nadzieję. No i sprawdziłam te dwa co wyszły teoretycznie pozytywnie są czułości 10 a ten dzisiejszy 25. Może jutro na krew skocze bo akurat mąż będzie to z dziećmi zostanie.

U mnie krwawienie było idealnie w ostatnim dniu brania dupka :)

Idz na krew, najlepiej będzie. Mi się spóźnił okres ponad tydzień (tez nie miałam żadnych objawów zbliżającej się @ poza jakimiś dziwnymi skurczami, które miałam pierwszy razie życiu), zrobiłam 3 testy i dalej nie wiedziałam, o co chodzi.
Dlatego krew Ci wszystko wyjaśni, trzymam kciuki!

No niestety tak jest ja mialam ten sam dylemat przy luteine bo jak odlozylam to 2-3dni czekałam na @takze najlepiej przegadać z lekarzem bo Ci to cykl rozklekota

reklama
Do góry