reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jaką branżą się zajmujecie? Te targi wyglądają interesująco[emoji846]

Ja dzisiaj miałam odebrać samochód, ale dalej milczą :/ ile czasu może trwać sprowadzenie i wymiana jednej części?[emoji85] szczególnie, ze zaraz znów jest święto i znów wszystko się przedłuży.

Temperatura na zewnątrz dziś całkiem znośna. Za to na uczelni katastrofa, duchota okropna. Niech ten semestr się już skończy[emoji17]
Papierosy elektroniczne [emoji6] otworzyliśmy sklep specjalistyczny ponieważ to konik mojego m [emoji16] okazuje się, że w świecie Vape'u mój m jest dość znany, kilka lat temu prowadził kanał na you tube [emoji6] Ja się dopiero uczę [emoji4]

Dzwon do nich, niech sobie jaj nie robią [emoji58]

reklama
Papierosy elektroniczne [emoji6] otworzyliśmy sklep specjalistyczny ponieważ to konik mojego m [emoji16] okazuje się, że w świecie Vape'u mój m jest dość znany, kilka lat temu prowadził kanał na you tube [emoji6] Ja się dopiero uczę [emoji4]

Dzwon do nich, niech sobie jaj nie robią [emoji58]

Teraz przeczytałam, ze słowo „vape” było okrzyknięte słowem roku 2014, a ja nie wiedziałam, co ono znaczy, czuje się staro[emoji85]
No to życzę Wam powodzenia w rozkwitaniu biznesu[emoji16]

Mówiłam mężowi, żeby dzwonił (faktura za samochód jest na niego, wiec oficjalnie ja nie mam nic do gadania), to mi odpowiedział, ze on jest klientem i nie ma zamiaru wydzwaniać, a ich obowiązkiem jest poinformować go o gotowym samochodzie[emoji85] tylko szkoda, ze to ja jestem ciagle w zawieszeniu, bo to ja będę ten samochód odbierać...

Teraz przeczytałam, ze słowo „vape” było okrzyknięte słowem roku 2014, a ja nie wiedziałam, co ono znaczy, czuje się staro[emoji85]
No to życzę Wam powodzenia w rozkwitaniu biznesu[emoji16]

Mówiłam mężowi, żeby dzwonił (faktura za samochód jest na niego, wiec oficjalnie ja nie mam nic do gadania), to mi odpowiedział, ze on jest klientem i nie ma zamiaru wydzwaniać, a ich obowiązkiem jest poinformować go o gotowym samochodzie[emoji85] tylko szkoda, ze to ja jestem ciagle w zawieszeniu, bo to ja będę ten samochód odbierać...
Uparciuch [emoji23]
O widzisz, ja też tego nie wiedziałam, heh [emoji23][emoji16]

Dziewczyny jaka to była witamina, która odstrasza komary i kleszcze? Tak mnie komarzyska pogryzly w czwartek, że swędzi do tej pory [emoji58]

Byłam u tego lekarza chorób odzwierzecych i jestem jeszcze glupsza. Ona mi się pyta na jakiej podstawie lekarz mi wpisał dodatni wynik skoro jest ujemny i nie mam żadnych przeciwciał. Kur........ Nie ogarniam tego. 3 lipca przed pracą idę na kolejne badanie toxo i 8 lipca znów muszę brać wolne bo idę do niej. Chciałaby te wyniki z 2012 roku, 1 ciąży skąd ja je wytrzasne. Masakra. Jestem zła bo nic tylko latam po lekarzach. Gin prywatnie twierdzi że wszystko jest dobrze i super. Prowadził mi pierwsza ciąże. Teraz nie wiem co myśleć chyba straciłam zaufanie. A z kolei ten na NFZ jest przewrazliwiony. Już sama nie wiem. Wkurzyłam się na maksa do tego stopnia że zjeb...... alam męża że to on chciał drugie dziecko. Niepotrzebne się zgodziła i teraz mam.

Nie ma co się denerwować, bo lepiej, że wyszło tak, niż gdyby się okazało, że coś jest nie w porządku jednak. Lepiej pójść na jedną wizytę niepotrzebną, niż coś przeoczyć. Aahhh hormony robią swoje, mój mąż czasami też zrypki bez powodu dostaje, no cóż... [emoji4][emoji16]
Byłam u tego lekarza chorób odzwierzecych i jestem jeszcze glupsza. Ona mi się pyta na jakiej podstawie lekarz mi wpisał dodatni wynik skoro jest ujemny i nie mam żadnych przeciwciał. Kur........ Nie ogarniam tego. 3 lipca przed pracą idę na kolejne badanie toxo i 8 lipca znów muszę brać wolne bo idę do niej. Chciałaby te wyniki z 2012 roku, 1 ciąży skąd ja je wytrzasne. Masakra. Jestem zła bo nic tylko latam po lekarzach. Gin prywatnie twierdzi że wszystko jest dobrze i super. Prowadził mi pierwsza ciąże. Teraz nie wiem co myśleć chyba straciłam zaufanie. A z kolei ten na NFZ jest przewrazliwiony. Już sama nie wiem. Wkurzyłam się na maksa do tego stopnia że zjeb...... alam męża że to on chciał drugie dziecko. Niepotrzebne się zgodziła i teraz mam.

Nie ma co się denerwować, bo lepiej, że wyszło tak, niż gdyby się okazało, że coś jest nie w porządku jednak. Lepiej pójść na jedną wizytę niepotrzebną, niż coś przeoczyć. Aahhh hormony robią swoje, mój mąż czasami też zrypki bez powodu dostaje, no cóż... [emoji4][emoji16]
Najgorsze jest to że muszę wolne brać a u mnie źle patrzą na to. Bo nie ma kto z moją grupą dzieci zostać i robi się problem

reklama
Już niedługo na zwolnienie pójdziesz, to też mniej nerwowo będzie. Wtedy na spokojnie będziesz mogła skupić się na sobie i nie będzie dylematu czy iść do lekarza czy do pracy. Mogłaś dać w pracy od razu L4, ale jednak poszłaś im na rękę i do końca roku szkolnego zostałaś, więc nie w porządku, że robią problemy z wizyt u lekarza, bo wiadomo, że dla Ciebie to jest teraz priorytetem.
Najgorsze jest to że muszę wolne brać a u mnie źle patrzą na to. Bo nie ma kto z moją grupą dzieci zostać i robi się problem

Do góry