reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Raczej testowa. Nie patrz na testy po czasie ja mam już kilka takich w kolekcji gdzie po "jakimś czasie" jest kreska, a ciąży nie ma [emoji6] poza tym, za wcześnie na test, cierpliwości [emoji173]
Widzicie coś może jestem 10 dni przed @ wiem bez sensu robić test na początku nie było nic widać po jakim czasie ukazało się coś na zdj tego nie widać Zobacz załącznik 986924Zobacz załącznik 986925
Lilka2304
Wiem dużo za wcześnie ale nie mogę wytrzymać [emoji23] staram się czekać a od 3 dni tak mnie kuja jajniki że chwilami nie mogę. UsiąśćRaczej testowa. Nie patrz na testy po czasie ja mam już kilka takich w kolekcji gdzie po "jakimś czasie" jest kreska, a ciąży nie ma [emoji6] poza tym, za wcześnie na test, cierpliwości [emoji173]
fiddlee
Czyli coś się tam dzieje [emoji16] rozumiem, ja to zrobiłam z milion testów przed @, nawet mężowi się nie przyznaje bo by mnie śmiechem zabił za głupotę [emoji23] na spokojnie, najlepiej nie kupuj testów póki co, żeby nie mieć pokusy [emoji23]Wiem dużo za wcześnie ale nie mogę wytrzymać [emoji23] staram się czekać a od 3 dni tak mnie kuja jajniki że chwilami nie mogę. Usiąść
Lilka2304
Oby to ,, coś '' to była malutka fasolka [emoji23][emoji23] te kupowanie testów jest najgorsze patrzysz na ten test myślisz. No nie przeciesz jesteś jeszcze przed @ ale i tak bierzesz na wszelki wypadek [emoji23][emoji23]Czyli coś się tam dzieje [emoji16] rozumiem, ja to zrobiłam z milion testów przed @, nawet mężowi się nie przyznaje bo by mnie śmiechem zabił za głupotę [emoji23] na spokojnie, najlepiej nie kupuj testów póki co, żeby nie mieć pokusy [emoji23]
Aneczka85_01
Ja tez myśle ze tam napisane i odstawić [emoji23]
Już niedługo na zwolnienie pójdziesz, to też mniej nerwowo będzie. Wtedy na spokojnie będziesz mogła skupić się na sobie i nie będzie dylematu czy iść do lekarza czy do pracy. Mogłaś dać w pracy od razu L4, ale jednak poszłaś im na rękę i do końca roku szkolnego zostałaś, więc nie w porządku, że robią problemy z wizyt u lekarza, bo wiadomo, że dla Ciebie to jest teraz priorytetem.
Dokładnie, nie mogę pojąć, jak mogą krzywo patrzeć na kobietę w ciąży - która zgodziła się jeszcze pracować, żeby ułatwić innym - kiedy ta musi wyjść do lekarza.
Jak im nie pasuje, to niech wyślą na zwolnienie i po krzyku
U
użytkownik 176
Gość
I od nowa
Dziewczyny co waszym zdaniem pisze pod tą kreska ? "Zażywać" ? Mam mętlik e głowie z powodu tego duphastonu...Zobacz załącznik 986920
reklama
adzik
No właśnie zapytam Pan w aptece [emoji85] ah te autografyJa bym strzelała w "i odstawić" albo "i od nowa", ale zapytaj w aptece, oni potrafią takie bazgroły odczytać
Podziel się: