reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny co waszym zdaniem pisze pod tą kreska ? "Zażywać" ? Mam mętlik e głowie z powodu tego duphastonu...
1560779209331.jpeg

reklama
Widzicie coś może jestem 10 dni przed @ wiem bez sensu robić test na początku nie było nic widać po jakim czasie ukazało się coś na zdj tego nie widać
IMG_20190617_154718.jpeg
IMG_20190617_154855.jpeg

Raczej testowa. Nie patrz na testy po czasie :) ja mam już kilka takich w kolekcji gdzie po "jakimś czasie" jest kreska, a ciąży nie ma [emoji6] poza tym, za wcześnie na test, cierpliwości [emoji173]
Wiem dużo za wcześnie ale nie mogę wytrzymać [emoji23] staram się czekać a od 3 dni tak mnie kuja jajniki że chwilami nie mogę. Usiąść

Wiem dużo za wcześnie ale nie mogę wytrzymać [emoji23] staram się czekać a od 3 dni tak mnie kuja jajniki że chwilami nie mogę. Usiąść
Czyli coś się tam dzieje [emoji16] rozumiem, ja to zrobiłam z milion testów przed @, nawet mężowi się nie przyznaje bo by mnie śmiechem zabił za głupotę [emoji23] na spokojnie, najlepiej nie kupuj testów póki co, żeby nie mieć pokusy [emoji23]

Czyli coś się tam dzieje [emoji16] rozumiem, ja to zrobiłam z milion testów przed @, nawet mężowi się nie przyznaje bo by mnie śmiechem zabił za głupotę [emoji23] na spokojnie, najlepiej nie kupuj testów póki co, żeby nie mieć pokusy [emoji23]
Oby to ,, coś '' to była malutka fasolka [emoji23][emoji23] te kupowanie testów jest najgorsze patrzysz na ten test myślisz. No nie przeciesz jesteś jeszcze przed @ ale i tak bierzesz na wszelki wypadek [emoji23][emoji23]

Już niedługo na zwolnienie pójdziesz, to też mniej nerwowo będzie. Wtedy na spokojnie będziesz mogła skupić się na sobie i nie będzie dylematu czy iść do lekarza czy do pracy. Mogłaś dać w pracy od razu L4, ale jednak poszłaś im na rękę i do końca roku szkolnego zostałaś, więc nie w porządku, że robią problemy z wizyt u lekarza, bo wiadomo, że dla Ciebie to jest teraz priorytetem.

Dokładnie, nie mogę pojąć, jak mogą krzywo patrzeć na kobietę w ciąży - która zgodziła się jeszcze pracować, żeby ułatwić innym - kiedy ta musi wyjść do lekarza.
Jak im nie pasuje, to niech wyślą na zwolnienie i po krzyku

reklama
Do góry