reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny to test z dziś..... Kurde czemu te testy nie mogą wychodzić normalnie.... Albo tak albo nie a tak to sama nie wiem.....
IMG_20190617_095839.jpg

reklama
Narazie w pracy nikt nie wie o ciąży i tak musi zostać do sierpnia bo wtedy mi się umowa kończy i niby nie przewidywalam zwolnienia ale wiem że jak się dowiedzą to mogą dać mi do końca ciąży tylko umowę i nie będę mieć gdzie wracac, a jak pójdę na zwolnienie to chyba będzie tam zaznaczone że to ciążowe [emoji58][emoji58]
A nie masz możliwości, żeby pójść na zwolnienie?

Dziewczyny to test z dziś..... Kurde czemu te testy nie mogą wychodzić normalnie.... Albo tak albo nie a tak to sama nie wiem..... Zobacz załącznik 986728

Trzymam mocno kciuki, chociaż wydaje mi się, ze to jest biała kreska na różowawym tle, przynajmniej tak to widzę na swoim ekranie. Kup jeszcze jeden test, może jakiś lepszej jakości, żeby mieć pewność, ze testowa kreska po prostu się nie przebija

reklama
Do góry