reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Trzymam kciuki w takim razie również za was, nie chciałam panikowac bo teoretycznie po roku można się martwić później doszedl stres w poprzedniej pracy to też zrzucalam na to.. i tak to jakoś zleciało. Cieszę się że jest to forum, nie powiem mój facet bardzo mnie wspiera ale jednak wymiana doświadczeń z innymi kobietami to zupełnie co innego. Mam nadzieję że kiedyś obie będziemy miały to szczęście :)
Oj tam, nie kiedyś tylko już niedługo [emoji23][emoji7] tutaj dziewczyny mają dobre fluidy i co raz to kolejna zachodzi w ciążę [emoji16]

reklama
Cześć dziewczyny, jak tam po weekendzie? [emoji846] Testuje któraś w najbliższych dniach? Trzymam kciuki za owocny nowy tydzień [emoji16]

Ja dziś dostałam dziwnego przypływu energii, nie wiem z czego to wynika, ale czuję, że muszę ten dzień wykorzystać jakoś, bo ostatnio to raczej tylko spadki energii u mnie się zdarzają [emoji4][emoji16]

Cześć dziewczyny, jak tam po weekendzie? [emoji846] Testuje któraś w najbliższych dniach? Trzymam kciuki za owocny nowy tydzień [emoji16]

Ja dziś dostałam dziwnego przypływu energii, nie wiem z czego to wynika, ale czuję, że muszę ten dzień wykorzystać jakoś, bo ostatnio to raczej tylko spadki energii u mnie się zdarzają [emoji4][emoji16]
Ja testuje [emoji6]

Hej weekend miałam zapieprz. Mały wymiotowal stałam przy pralce i pralam non stop obrzygane rzeczy. Już wczoraj było lepiej dziś już dobrze poszedł do przedszkola. Ja się zbieram do tego lekarza od toxo i idę. Ale mi się nic nie chce.

Czekam na dobre wieści II kresek i trzymam kciuki

Daj znać, co tam po lekarzu.
Hej weekend miałam zapieprz. Mały wymiotowal stałam przy pralce i pralam non stop obrzygane rzeczy. Już wczoraj było lepiej dziś już dobrze poszedł do przedszkola. Ja się zbieram do tego lekarza od toxo i idę. Ale mi się nic nie chce.

Czekam na dobre wieści II kresek i trzymam kciuki

Właśnie się zastanawiam czy testowanie 2 dni przed terminem @ ma sens.. Ale kusi [emoji16] przynajmniej bym wiedziała czy napić się zimnego piwka haha
Screenshot_20190617-091633.jpeg

Ja na dniach ale to jeszcze parę dni

reklama
Do góry