reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Trzymam kciuki w takim razie również za was, nie chciałam panikowac bo teoretycznie po roku można się martwić później doszedl stres w poprzedniej pracy to też zrzucalam na to.. i tak to jakoś zleciało. Cieszę się że jest to forum, nie powiem mój facet bardzo mnie wspiera ale jednak wymiana doświadczeń z innymi kobietami to zupełnie co innego. Mam nadzieję że kiedyś obie będziemy miały to szczęście :)
Oj tam, nie kiedyś tylko już niedługo [emoji23][emoji7] tutaj dziewczyny mają dobre fluidy i co raz to kolejna zachodzi w ciążę [emoji16]

reklama
Cześć dziewczyny, jak tam po weekendzie? [emoji846] Testuje któraś w najbliższych dniach? Trzymam kciuki za owocny nowy tydzień [emoji16]

Ja dziś dostałam dziwnego przypływu energii, nie wiem z czego to wynika, ale czuję, że muszę ten dzień wykorzystać jakoś, bo ostatnio to raczej tylko spadki energii u mnie się zdarzają [emoji4][emoji16]

Cześć dziewczyny, jak tam po weekendzie? [emoji846] Testuje któraś w najbliższych dniach? Trzymam kciuki za owocny nowy tydzień [emoji16]

Ja dziś dostałam dziwnego przypływu energii, nie wiem z czego to wynika, ale czuję, że muszę ten dzień wykorzystać jakoś, bo ostatnio to raczej tylko spadki energii u mnie się zdarzają [emoji4][emoji16]
Ja testuje [emoji6]

Hej weekend miałam zapieprz. Mały wymiotowal stałam przy pralce i pralam non stop obrzygane rzeczy. Już wczoraj było lepiej dziś już dobrze poszedł do przedszkola. Ja się zbieram do tego lekarza od toxo i idę. Ale mi się nic nie chce.

Czekam na dobre wieści II kresek i trzymam kciuki

Daj znać, co tam po lekarzu.
Hej weekend miałam zapieprz. Mały wymiotowal stałam przy pralce i pralam non stop obrzygane rzeczy. Już wczoraj było lepiej dziś już dobrze poszedł do przedszkola. Ja się zbieram do tego lekarza od toxo i idę. Ale mi się nic nie chce.

Czekam na dobre wieści II kresek i trzymam kciuki

Właśnie się zastanawiam czy testowanie 2 dni przed terminem @ ma sens.. Ale kusi [emoji16] przynajmniej bym wiedziała czy napić się zimnego piwka haha
Screenshot_20190617-091633.jpeg

Ja na dniach ale to jeszcze parę dni

reklama
Do góry