reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
O kurde to nie wiedziałam że przed inseminacja przechodzi się aż tak dokładne badania [emoji3061]ale cenowo się to chyba dużo różni?
Badania przed inseminacja czy in vitro są praktycznie te same i są ważne ok pół roku a potem trzeba powtarzać tak mi w klinice powiedziano . Dlatego dla mnie to bez sensu robić inseminacje i tracić czas

W tym cyklu właśnie mam podobnie. @ spóźniła się 4 dni. Przed tym właśnie takie kłucie itp. A i krwawienie jakieś nie takie bo w sumie plamienie tylko. Nie wiem o co chodzi, może się jeszcze rozkręci. Jeśli nie to w pt idę do lekarza zapytać o co chodzi.

Dziewczyny. Rano zrobiłam test ciążowy. Po minucie spojrzałam jedna krecha. Teraz chciałam go wyrzucić a tu taka sytuacja. Raz tak miałam że po jakimś czasie się pokazała i to było prawdopodobnie wczesne poronienie ale nic nie potwierdzone bo nie byłam u giną wtedy tylko potem jak z nim rozmawiałam i mu powiedziałam to powiedział że tak mogło być. A teraz znowu to samo.... Nie wiem kiedy ona się pojawiła bo robiłam go koło 9 a spojrzałam dopiero teraz.... Rano zrobię drugi. Widzicie wogole taka bardzo blada druga kreskę? Czy może już wariuje....
IMG_20190616_175512.jpg
IMG_20190616_175420.jpg
IMG_20190616_174500.jpg

reklama
Dziewczyny. Rano zrobiłam test ciążowy. Po minucie spojrzałam jedna krecha. Teraz chciałam go wyrzucić a tu taka sytuacja. Raz tak miałam że po jakimś czasie się pokazała i to było prawdopodobnie wczesne poronienie ale nic nie potwierdzone bo nie byłam u giną wtedy tylko potem jak z nim rozmawiałam i mu powiedziałam to powiedział że tak mogło być. A teraz znowu to samo.... Nie wiem kiedy ona się pojawiła bo robiłam go koło 9 a spojrzałam dopiero teraz.... Rano zrobię drugi. Widzicie wogole taka bardzo blada druga kreskę? Czy może już wariuje.... Zobacz załącznik 986542Zobacz załącznik 986543Zobacz załącznik 986544
Moim zdaniem to kontrolna się przebija, jednak powtórz test rano [emoji6]

Do góry