Aniaania25
Fanka BB :)
U mnie @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, ze mąż nie wyjeżdża
Mój mi wczoraj obiecał, ze nawet jeśli po Niemczech pojedzie do Szwecji, to będzie miał rotacje 3 tygodnie na projekcie na 1 tydzień w domu i będzie starał się ten tydzień w domu dopasować do mojego kalendarzyka[emoji173]️ nie wierzę mu, ale to miło, ze o tym pomyślał[emoji85]
Wiesz my tez od początku jak zaczął wyjeżdżać to planujemy zjazdy na owu ale 2 cykle nie udało się. Ten tez byłby stracony ale wczoraj po usg to mąż aż się zagotował ze to już lada moment a on musi jechać . Torby spakowane a został [emoji23]
Super, ze macie taka możliwość, mój takiej możliwości po prostu nie ma[emoji17] teraz pofarcilo się z tymi Niemcami (ale np wczoraj nie przyjechał, a miał być, wiec to tez nic pewnego) i później może faktycznie uda się ze Szwecją przez stałe rotacje... jeśli w ogóle do tej Szwecji wyjedzie, bo od kwietnia tam go wysyłają[emoji17]
Jestem tym wszystkim załamana[emoji22]
U nas kochana tez nie ma możliwości , trzeba było kłamać [emoji23] ale trudno . Dobrze ze był w Kraju. W grudniu z kolei tez widzisz miał zjechać a nie puścili go. Fajnie się mówi ale jak już ma jechać to zawsze problem w firmie . Teraz został i może okazać się ze za karę miesiąc będzie siedział w domu. Mam tylko nadzieje ze nie odwołają mu urlopu który mamy zaplanowany na 8.7 . Głowa do góry .
A tak mi wczoraj gin mówiła ze ma pacjentkę która nie mogła zajść . Wszystko było wporzadku z ich wynikami a nie wychodziło . 7 lat się starali aż wkoncu in vitro które tez nie zadziałało. Odpuścili i w wieku 43 lat przyszła bo okresu nie miala od 2 mc myśląc ze to menopauza. A tu ciąża.. popatrz jaki los . Ciąża donoszona dziecko zdrowe .
U mnie @ brak miało być
Nic nie boli co jest dziwne. Aż za dobrze się czuje. Mam jakąś dziwną energię.... Sama się zastanawiam czym to spowodowane... Ale czekamy na spokojnie
@Aneczka85_01 no i mam nadzieje, ze nie odwołają Wam urlopu.
U nas takich problemów nie robią, to muszę przyznać, że są wyrozumiali dla swoich dobrych pracowników. Tylko wiadomo, ze u nas każde wolne to brak wypłaty wiec tez nie korzystamy jakos szalenie z możliwości dłuższego wolnego
Mój tez nie ma płacone jak ma zjazd . Tylko kiedy urlop wpisze to płaca . Ale coś trzeba zrobić by się wkoncu udało . Kasa jest ważna ale nie najważniejsza . Zbieramy na mieszkanie i in vitro ale tez nie kosztem owu [emoji23]