reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Ja mieszkam w landzie TuringiaA w tym tropical Island blisko Berlina? Ja już się pare razy wybierałam i dotrzeć nie mozemy, słyszałam że fajnie tam
Dokładnie trzeba mieć nadzieję że się zajdzie a może mu się też zmieni jak fasolka będzie rosła [emoji847]czas pokaże teraz trzeba nie tracić nadziei
Mój mąż przy synku był przy mnie..przy tych bólach wszyscy i wszystko mnie denerwowało wiec jego obecność była mi potrzebna bardzo bo się darłam na położne.. hehe. I teraz też bardzo bym chciala zeby był, nie mysle jesscze o tym..najpierw trzeba zajść
młoda1994
Dziewczyny z ciekawości robiłam testy owu strumieniowe od 19dc aż do dzisiaj czyli 23dc i wszystkie negatywne więc wychodzi na to że w tym miesiącu powinien okres być max 34dc bo przy cyklach 38dc owu powinna być mniej więcej między 23-25dc A na testach kreski testowe wszystkie blade ledwo widoczne. Jeśli @ przyjdzie to od kolejnego cyklu robię testy owu zaraz po @ aż do pozytywnego. Przy nieregularnych okresach nie ma innej opcji.
Przerabane a nie czytałaś o luteinie?
Dziewczyny z ciekawości robiłam testy owu strumieniowe od 19dc aż do dzisiaj czyli 23dc i wszystkie negatywne więc wychodzi na to że w tym miesiącu powinien okres być max 34dc bo przy cyklach 38dc owu powinna być mniej więcej między 23-25dc A na testach kreski testowe wszystkie blade ledwo widoczne. Jeśli @ przyjdzie to od kolejnego cyklu robię testy owu zaraz po @ aż do pozytywnego. Przy nieregularnych okresach nie ma innej opcji.
Próbowałaś dufaston?
Ja znam ten lek. Ale w DE chyba nie ma. Tu jest dupfaston A dla mnie ten lek jest do D.. y
adzik
Dokładnie. Kup większą ilość i od razu po @ testuj. Naprawdę organizm lubi płatac figle. I wszystko jest możliwe
Mi wdg flo owulacja wypada na dzień dzisiejszy 15dc... A testy owu mówia coś innego. Dobrze że zdecydowałam się testowac
Mi wdg flo owulacja wypada na dzień dzisiejszy 15dc... A testy owu mówia coś innego. Dobrze że zdecydowałam się testowac
reklama
młoda1994
Ja też mam apke ale ona się przy nieregularnych cyklach nie sprawdza. Mam już kupione i jeszcze 50 sztuk ma przyjść może będą do końca tygodnia. Chociaż z nadzieja podchodzę żeby ta małpa już nie przyszła max do 40tygodni. Już mam jej dość. Trwa krótko i jest słaba ale denerwuje mnie to że przychodzi.Dokładnie. Kup większą ilość i od razu po @ testuj. Naprawdę organizm lubi płatac figle. I wszystko jest możliwe
Podziel się: