reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Moja przyjaciółka była rok temu i powiedziała ze przeciętnie i nie warte tej kasy. Chyba co kto lubi

reklama
Dokładnie trzeba mieć nadzieję że się zajdzie a może mu się też zmieni jak fasolka będzie rosła [emoji847]czas pokaże teraz trzeba nie tracić nadziei
Mój mąż przy synku był przy mnie..przy tych bólach wszyscy i wszystko mnie denerwowało wiec jego obecność była mi potrzebna bardzo bo się darłam na położne.. hehe. I teraz też bardzo bym chciala zeby był, nie mysle jesscze o tym..najpierw trzeba zajść :):)

Dziewczyny z ciekawości robiłam testy owu strumieniowe od 19dc aż do dzisiaj czyli 23dc i wszystkie negatywne więc wychodzi na to że w tym miesiącu powinien okres być max 34dc bo przy cyklach 38dc owu powinna być mniej więcej między 23-25dc A na testach kreski testowe wszystkie blade ledwo widoczne. Jeśli @ przyjdzie to od kolejnego cyklu robię testy owu zaraz po @ aż do pozytywnego. Przy nieregularnych okresach nie ma innej opcji.

Przerabane a nie czytałaś o luteinie?
Dziewczyny z ciekawości robiłam testy owu strumieniowe od 19dc aż do dzisiaj czyli 23dc i wszystkie negatywne więc wychodzi na to że w tym miesiącu powinien okres być max 34dc bo przy cyklach 38dc owu powinna być mniej więcej między 23-25dc A na testach kreski testowe wszystkie blade ledwo widoczne. Jeśli @ przyjdzie to od kolejnego cyklu robię testy owu zaraz po @ aż do pozytywnego. Przy nieregularnych okresach nie ma innej opcji.

Dokładnie. Kup większą ilość i od razu po @ testuj. Naprawdę organizm lubi płatac figle. I wszystko jest możliwe

Mi wdg flo owulacja wypada na dzień dzisiejszy 15dc... A testy owu mówia coś innego. Dobrze że zdecydowałam się testowac

Nie ale dużo słyszałam. Moje znajome też dostawały na wywołanie okresu to kompletna lipa. Nie wiem jak działa na podtrzymanie ciąży lub na wyregulowanie cykli. Ale jeśli chodzi o lek dupfaston na wywołanie miesiączki to tandeta.

reklama
Dokładnie. Kup większą ilość i od razu po @ testuj. Naprawdę organizm lubi płatac figle. I wszystko jest możliwe

Mi wdg flo owulacja wypada na dzień dzisiejszy 15dc... A testy owu mówia coś innego. Dobrze że zdecydowałam się testowac
Ja też mam apke ale ona się przy nieregularnych cyklach nie sprawdza. Mam już kupione i jeszcze 50 sztuk ma przyjść może będą do końca tygodnia. Chociaż z nadzieja podchodzę żeby ta małpa już nie przyszła max do 40tygodni. Już mam jej dość. Trwa krótko i jest słaba ale denerwuje mnie to że przychodzi.

Do góry