reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No wlasbie bo ja miałam w lewym jajeczko i potwierdzone a dziś mnie właśnie coś balal ale to tak chwilę i przeszło eh nakręcam się nie mam obiajow żadnych to tylko moja chora wyobraźnia i marzenia [emoji847]
Ritka ja tam nie wiem.. ale w tym cyklu owulacje mialam z lewego jajnika.. a zawsze napiernicza mnie prawy.. dla mnie to czarna magia jest..

reklama
No wlasbie bo ja miałam w lewym jajeczko i potwierdzone a dziś mnie właśnie coś balal ale to tak chwilę i przeszło eh nakręcam się nie mam obiajow żadnych to tylko moja chora wyobraźnia i marzenia [emoji847]
No ta wyobraznia to lubi figle platac..

A ja to z chandrą.. probowalam porozmawiac z J. Ale manifestuje ten swoj stanowczy charakter.. wiec spasowalam.. niech sie dzieje co chce.. nie mam ochoty na kolejne klotnie..

A dupa, na sali będę dopiero jutro. Ponoć przyszła lekarka i stwierdziła że mają kocioł, więc wrotki do domu i jutro mam przyjść znowu na przyjęcie. Człowiek lata jak wariat w tę i nazad, stres tylko niepotrzebny. Godzinę przesiedziałam w sumie bez sensu
Szkoda Twojego czasu i nerwów. Ale teraz już się tak dzieje w ten naszej służbie zdrowia ze nie mają szacunku do pacjentów :(

Mój to mi już zapowiedziała że nie będzie przy porodzie bo się nie nadaje, i ja bym chyba nie chciała znając jego wrażliwość, będę musiała mamę albo ciocie wziąść [emoji2960]
Mój mąż przy synku był przy mnie..przy tych bólach wszyscy i wszystko mnie denerwowało wiec jego obecność była mi potrzebna bardzo bo się darłam na położne.. hehe. I teraz też bardzo bym chciala zeby był, nie mysle jesscze o tym..najpierw trzeba zajść :):)

reklama
Do góry