reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Zazdroszczę Ci tego uczucia [emoji177] ja testuje razem z Tobą i teoretycznie u mnie dziś jest tydz od teorytecznego zapłodnienia gdyby było [emoji2960] ale ja się okropnie boję zawodu więc wmawiam sobie ze nie ma szans [emoji3061]a tak w ogóle to w tym okresie kiedy czekamy po próbach na @ jak kluje w jajnikach to powinno w tym gdzie było jajeczko czy to wsumie tu i tu się czuje pobolewanie gdyby się coś tam dzialo superowego wiecie co mam na myśli?
Ja testuje za tydzien.. nie chce nic gdybac ale mam dziwne przeczucie ze sie udalo.. jakos tak.. sama nie wiem.. moze sobie wkrecam ale zawsze czulam ze nie.. a teraz jakos tak inaczej.. a moze psychika tak na cycki dziala ze mam wrazenie jak by mi dretwialy [emoji23][emoji23]

Witajcie w poniedziałek. Czy Wam też przydałaby się niedziela po niedzieli? Ja mialam tak intensywny weekend, że nic nie odpoczęłam, nie wiem jak wytrzymam dziś w pracy, ale jest taki, żeby po powrocie iść spać [emoji16]
Ja miałam taki zapierdziel w pracy ze myslalam ze ludzi wytłuke. Nie lubię poniedziałków. Też mialam taki plan ze wrócę i lenistwo będę praktykować ale jak wróciłam to wpadlam w wir pracy domoweji jeszcze mam w.planach iść na fitness troche.

Zazdroszczę Ci tego uczucia [emoji177] ja testuje razem z Tobą i teoretycznie u mnie dziś jest tydz od teorytecznego zapłodnienia gdyby było [emoji2960] ale ja się okropnie boję zawodu więc wmawiam sobie ze nie ma szans [emoji3061]a tak w ogóle to w tym okresie kiedy czekamy po próbach na @ jak kluje w jajnikach to powinno w tym gdzie było jajeczko czy to wsumie tu i tu się czuje pobolewanie gdyby się coś tam dzialo superowego wiecie co mam na myśli?
Ritka ja tam nie wiem.. ale w tym cyklu owulacje mialam z lewego jajnika.. a zawsze napiernicza mnie prawy.. dla mnie to czarna magia jest..

No właśnie nie wiem jak to jest bo mnie kół raz jeden raz drugi. We wrześniu tamtego roku jak byłam na cytologia to kół mnie lewy a gin mówił że w prawym coś się dzieje [emoji23]
Ja miałam taki zapierdziel w pracy ze myslalam ze ludzi wytłuke. Nie lubię poniedziałków. Też mialam taki plan ze wrócę i lenistwo będę praktykować ale jak wróciłam to wpadlam w wir pracy domoweji jeszcze mam w.planach iść na fitness troche.
Mam to samo dosłownie. I nienawidzę poniedziałkow bo mam ten cholerny basen z dzieciakami. Jadę z 17 i trzeba ich wszystkich przebrać. Potem wytrzeć ubrać i wysuszyć. I zapierdziel też mam cały tydzień taki.

reklama
Ja też czytam was dziewczynki codziennie. Staram się bynajmniej bo ten bieg codzienny czasem mnie przytłacza. Wręcz uwielbiam czytać o wszystkim, nie tylko o staraniach. Mam nadzieje ze żadna zołza tu już nie wpadnie i nie zrobi zamieszania bezsensownego. Bądźmy i wspierajmy sie razem. :)

Do góry