reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
U mnie dziś 27dc. Puki co żadnych boli nie mam zwiastujących @ a zawsze kilka dni przed już umierałam. Śluzu u mnie dość sporo białego takiego gęstego klejacego.
Jutro do lekarza idę na USG na 9:15 zobaczymy czy się sprawą niepeknietymi pęcherzyków wyjasni. Oby się tylko torbielami nie stały i będzie dobrze.
Pogoda standardowo bardzo do d...
Ale są i plusy tego tygodnia w sobotę jadę na urlop na 2 tygodnie Boże jak czekam już mi nawet upały nie straszne jeszcze tylko 3 dni pracy razem z dzisiejszym i reset :)

U mnie dziś 27dc. Puki co żadnych boli nie mam zwiastujących @ a zawsze kilka dni przed już umierałam. Śluzu u mnie dość sporo białego takiego gęstego klejacego.
Jutro do lekarza idę na USG na 9:15 zobaczymy czy się sprawą niepeknietymi pęcherzyków wyjasni. Oby się tylko torbielami nie stały i będzie dobrze.
Ale są i plusy tego tygodnia w sobotę jadę na urlop na 2 tygodnie Boże jak czekam już mi nawet upały nie straszne jeszcze tylko 3 dni pracy razem z dzisiejszym i reset :)
To jutro wielki dzień [emoji4] czekam z niecierpliwością na dobre wiadomości [emoji110]

Czekamy na piękne kreski [emoji6]

Biały śluz dobry objaw [emoji120]

Dziewczyny ja się nie udzielam na forum ale wstawię zdjęcia dialogu jednej z koleżanki z forum która wydawała mi się na spoko dziewczynę A tu taka niespodzianka.

Zablokowała mnie i ja ja też zablokowałam. Myślę że powinniście wiedzieć co to jest za osobą. Sama przeżyła traumę A innej kobiecie tego życzy.
Screenshot_20190612-114004_Messenger.jpeg
Screenshot_20190612-114010_Messenger.jpeg
Screenshot_20190612-114014_Messenger.jpeg

Dziewczyny ja się nie udzielam na forum ale wstawię zdjęcia dialogu jednej z koleżanki z forum która wydawała mi się na spoko dziewczynę A tu taka niespodzianka.

Zablokowała mnie i ja ja też zablokowałam. Myślę że powinniście wiedzieć co to jest za osobą. Sama przeżyła traumę A innej kobiecie tego życzy. Zobacz załącznik 984785Zobacz załącznik 984786Zobacz załącznik 984787
O matko nie fajnie. Szkoda że takie osoby są ja. może nie miałam jakk ty ale na. Tym forum też spotkałam sie z nie milymi słowami.

reklama
Do góry