reklama
Mayred91
Fanka BB :)
U mnie dziś 27dc. Puki co żadnych boli nie mam zwiastujących @ a zawsze kilka dni przed już umierałam. Śluzu u mnie dość sporo białego takiego gęstego klejacego.
Jutro do lekarza idę na USG na 9:15 zobaczymy czy się sprawą niepeknietymi pęcherzyków wyjasni. Oby się tylko torbielami nie stały i będzie dobrze.
Pogoda standardowo bardzo do d...
Ale są i plusy tego tygodnia w sobotę jadę na urlop na 2 tygodnie Boże jak czekam już mi nawet upały nie straszne jeszcze tylko 3 dni pracy razem z dzisiejszym i reset
Jutro do lekarza idę na USG na 9:15 zobaczymy czy się sprawą niepeknietymi pęcherzyków wyjasni. Oby się tylko torbielami nie stały i będzie dobrze.
Ale są i plusy tego tygodnia w sobotę jadę na urlop na 2 tygodnie Boże jak czekam już mi nawet upały nie straszne jeszcze tylko 3 dni pracy razem z dzisiejszym i reset
To jutro wielki dzień [emoji4] czekam z niecierpliwością na dobre wiadomości [emoji110]U mnie dziś 27dc. Puki co żadnych boli nie mam zwiastujących @ a zawsze kilka dni przed już umierałam. Śluzu u mnie dość sporo białego takiego gęstego klejacego.
Lilka2304
Czekamy na piękne kreski [emoji6]U mnie dziś 27dc. Puki co żadnych boli nie mam zwiastujących @ a zawsze kilka dni przed już umierałam. Śluzu u mnie dość sporo białego takiego gęstego klejacego.
Biały śluz dobry objaw [emoji120]
U mnie dziś 27dc. Puki co żadnych boli nie mam zwiastujących @ a zawsze kilka dni przed już umierałam. Śluzu u mnie dość sporo białego takiego gęstego klejacego.
młoda1994
Dziewczyny ja się nie udzielam na forum ale wstawię zdjęcia dialogu jednej z koleżanki z forum która wydawała mi się na spoko dziewczynę A tu taka niespodzianka.
Zablokowała mnie i ja ja też zablokowałam. Myślę że powinniście wiedzieć co to jest za osobą. Sama przeżyła traumę A innej kobiecie tego życzy.
Zablokowała mnie i ja ja też zablokowałam. Myślę że powinniście wiedzieć co to jest za osobą. Sama przeżyła traumę A innej kobiecie tego życzy.
Lilka2304
O matko nie fajnie. Szkoda że takie osoby są ja. może nie miałam jakk ty ale na. Tym forum też spotkałam sie z nie milymi słowami.Dziewczyny ja się nie udzielam na forum ale wstawię zdjęcia dialogu jednej z koleżanki z forum która wydawała mi się na spoko dziewczynę A tu taka niespodzianka.
Zablokowała mnie i ja ja też zablokowałam. Myślę że powinniście wiedzieć co to jest za osobą. Sama przeżyła traumę A innej kobiecie tego życzy. Zobacz załącznik 984785Zobacz załącznik 984786Zobacz załącznik 984787
młoda1994
Dziwi mnie fakt bo sama straciła dziecko i to w 32tc jak się nie mylę.O matko nie fajnie. Szkoda że takie osoby są ja. może nie miałam jakk ty ale na. Tym forum też spotkałam sie z nie milymi słowami.
Lilka2304
Współczuję ja usłyszałam że życzą mi żebym bardzo długo nie zaszla w ciążęDziwi mnie fakt bo sama straciła dziecko i to w 32tc jak się nie mylę.
reklama
Dziwi mnie fakt bo sama straciła dziecko i to w 32tc jak się nie mylę.
Chryste, a czemu ona w ogóle do Ciebie pisze?
Podziel się: