reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wszystko ok. Dziecko starsze o prawie 2 tyg z usg. Rusza się, serce bije ale nie podoba mu się wynik toxo i dał mi skierowanie na cito do szpitala na badanie. Ale mój gin co chodzę prywatnie nc nie mówił.
Marta, najważniejsze, że serduszko bije [emoji3059] a badanie warto zrobić dla pewności, dobrze, że polecił [emoji6]
Już po 7tydz ciąża dobrze umiejscowiona, i bije już serduszko [emoji169]Zobacz załącznik 984500
Piękne foto, super, że już wiadomo, że serduszko bije [emoji3059]

Ja dziś miałam mega ciężki dzień, niedawno wróciłam i kładę się od razu spać, bo padam... A pogody to nawet nie komentuję... [emoji53]

reklama
Dzień doberek dziewczyny jak tam dzisiejsze humory i jakie plany na dziś

Sent from my ANE-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Witam witam
Ja miałam dziś odebrać samochód z salonu, ale okazało się, ze jakaś cześć ma wadę fabryczną i musimy znów czekać minimum do poniedziałku. A samochód zamawialiśmy na początku kwietnia[emoji85]
A tak się cieszyłam ze wrócę do domu samochodem z klimatyzacja i nie będę musiała umierać na peronie w temperaturze 32st[emoji24]

Wg jednej aplikacji dziś mam 5 dzień spóźnienia, wg drugiej 6. Dzisiaj ma być największy upał, wiec znając życie dzisiaj @ przyjdzie.

Mąż wieczorem potwierdził, ze zjedzie na weekend, wiec cieszę się jak dziecko, bo będę miała z kim pójść na Dni Morza[emoji85]

Czuje ze dziś będzie ciężki dzień[emoji17]

Cześć dziewczyny [emoji6]

Ja już po spacerze z psem, tylko rano idzie się przejść, a i tak już upał i duchota [emoji53]
W domu mam 23 stopnie, więc jest ok, okna pozamykane, rolety pozasłaniane i siedzę jak w twierdzy [emoji16]
Witam witam
Ja miałam dziś odebrać samochód z salonu, ale okazało się, ze jakaś cześć ma wadę fabryczną i musimy znów czekać minimum do poniedziałku. A samochód zamawialiśmy na początku kwietnia[emoji85]
A tak się cieszyłam ze wrócę do domu samochodem z klimatyzacja i nie będę musiała umierać na peronie w temperaturze 32st[emoji24]

Wg jednej aplikacji dziś mam 5 dzień spóźnienia, wg drugiej 6. Dzisiaj ma być największy upał, wiec znając życie dzisiaj @ przyjdzie.

Mąż wieczorem potwierdził, ze zjedzie na weekend, wiec cieszę się jak dziecko, bo będę miała z kim pójść na Dni Morza[emoji85]

Rose, fajnie, że się udało, że będziesz miała męża blisko, bo i on może przyjechać i Ty możesz do niego wyskoczyć jak już nie wytrzymasz z tęsknoty [emoji4]

Witam witam

Oj współczuję oby szybko naprawili i oddali samochód. Ja dopiero mam 12 dzień cyklu i na. Fly pokazuje za mam owu tak że ciekawie [emoji23][emoji23]

Oj współczuję oby szybko naprawili i oddali samochód. Ja dopiero mam 12 dzień cyklu i na. Fly pokazuje za mam owu tak że ciekawie [emoji23][emoji23]

Samochód miał być na polowe maja, ale ze mój małżonek tyle rzeczy w nim powymyślał to i data się odsuwa‍♀️ a to jest samochód do pracy, wiec tak naprawdę czekamy z niecierpliwością

Ja brałam pod uwagę przesunięcie owu i wg moich obliczeń właśnie mniej więcej dziś powinnam @ dostać. No zobaczymy

Cześć dziewczyny [emoji6]

Ja już po spacerze z psem, tylko rano idzie się przejść, a i tak już upał i duchota [emoji53]
W domu mam 23 stopnie, więc jest ok, okna pozamykane, rolety pozasłaniane i siedzę jak w twierdzy [emoji16]Rose, fajnie, że się udało, że będziesz miała męża blisko, bo i on może przyjechać i Ty możesz do niego wyskoczyć jak już nie wytrzymasz z tęsknoty [emoji4]

Tak, teraz jeszcze znośnie, ale później będzie masakra[emoji17]

Bardzo się cieszę, ze jest tak blisko, pierwszy raz jest tak na wyciągnięcie ręki :D

Samochód miał być na polowe maja, ale ze mój małżonek tyle rzeczy w nim powymyślał to i data się odsuwa‍[emoji3601] a to jest samochód do pracy, wiec tak naprawdę czekamy z niecierpliwością

Ja brałam pod uwagę przesunięcie owu i wg moich obliczeń właśnie mniej więcej dziś powinnam @ dostać. No zobaczymy
Oby nie. Ja nie wiem czy mogę wierzyć że tak szybko mam owu ale miesiąc temu robiłam testy na owu i sie pokrywaly z apką tak że nie wiem

reklama
Do góry