reklama
U
użytkownik 176
Gość
Super, gratuluję w takim razie i spokojnej ciąży życzę [emoji4]
Już po 7tydz ciąża dobrze umiejscowiona, i bije już serduszko [emoji169]Zobacz załącznik 984500
Mayred91
Fanka BB :)
Gratulacje.
Widzę termin wyznaczony w datę urodzin mojego brata wodniki naprawdę fajne chlopaki. I mąż i brat
Widzę termin wyznaczony w datę urodzin mojego brata wodniki naprawdę fajne chlopaki. I mąż i brat
Już po 7tydz ciąża dobrze umiejscowiona, i bije już serduszko [emoji169]Zobacz załącznik 984500
No właśnie w lutym poród będzie zimowy bobas i coś czuję że to będzie syn[emoji120]
Gratulacje.
Super, gratulacje
Znam to uczucie a teraz jak będę przeżywać ciążę to będzie mi tak ciężko się z mężem zegnac że na samą myśl mi się płakać chce. Ty masz Chódz dzieciaki ja mam tylko psa i za każdym razem płaczę jak wyjeżdża [emoji26]
Mój mąż wyjechał, ja wróciłam do domu i nie mogę sobie znaleźć miejsca[emoji17] tak mi smutno[emoji24]
reklama
Znam to uczucie a teraz jak będę przeżywać ciążę to będzie mi tak ciężko się z mężem zegnac że na samą myśl mi się płakać chce. Ty masz Chódz dzieciaki ja mam tylko psa i za każdym razem płaczę jak wyjeżdża [emoji26]
Dokładnie, dzieci i studia, to bardzo dużo daje, bo przez większość doby mam myśli zajęte.
Podziel się: