reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wszystko ok. Dziecko starsze o prawie 2 tyg z usg. Rusza się, serce bije ale nie podoba mu się wynik toxo i dał mi skierowanie na cito do szpitala na badanie. Ale mój gin co chodzę prywatnie nc nie mówił.
Marta, najważniejsze, że serduszko bije [emoji3059] a badanie warto zrobić dla pewności, dobrze, że polecił [emoji6]
Już po 7tydz ciąża dobrze umiejscowiona, i bije już serduszko [emoji169]Zobacz załącznik 984500
Piękne foto, super, że już wiadomo, że serduszko bije [emoji3059]

Ja dziś miałam mega ciężki dzień, niedawno wróciłam i kładę się od razu spać, bo padam... A pogody to nawet nie komentuję... [emoji53]

reklama
Dzień doberek dziewczyny jak tam dzisiejsze humory i jakie plany na dziś

Sent from my ANE-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Witam witam
Ja miałam dziś odebrać samochód z salonu, ale okazało się, ze jakaś cześć ma wadę fabryczną i musimy znów czekać minimum do poniedziałku. A samochód zamawialiśmy na początku kwietnia[emoji85]
A tak się cieszyłam ze wrócę do domu samochodem z klimatyzacja i nie będę musiała umierać na peronie w temperaturze 32st[emoji24]

Wg jednej aplikacji dziś mam 5 dzień spóźnienia, wg drugiej 6. Dzisiaj ma być największy upał, wiec znając życie dzisiaj @ przyjdzie.

Mąż wieczorem potwierdził, ze zjedzie na weekend, wiec cieszę się jak dziecko, bo będę miała z kim pójść na Dni Morza[emoji85]

Czuje ze dziś będzie ciężki dzień[emoji17]

Cześć dziewczyny [emoji6]

Ja już po spacerze z psem, tylko rano idzie się przejść, a i tak już upał i duchota [emoji53]
W domu mam 23 stopnie, więc jest ok, okna pozamykane, rolety pozasłaniane i siedzę jak w twierdzy [emoji16]
Witam witam
Ja miałam dziś odebrać samochód z salonu, ale okazało się, ze jakaś cześć ma wadę fabryczną i musimy znów czekać minimum do poniedziałku. A samochód zamawialiśmy na początku kwietnia[emoji85]
A tak się cieszyłam ze wrócę do domu samochodem z klimatyzacja i nie będę musiała umierać na peronie w temperaturze 32st[emoji24]

Wg jednej aplikacji dziś mam 5 dzień spóźnienia, wg drugiej 6. Dzisiaj ma być największy upał, wiec znając życie dzisiaj @ przyjdzie.

Mąż wieczorem potwierdził, ze zjedzie na weekend, wiec cieszę się jak dziecko, bo będę miała z kim pójść na Dni Morza[emoji85]

Rose, fajnie, że się udało, że będziesz miała męża blisko, bo i on może przyjechać i Ty możesz do niego wyskoczyć jak już nie wytrzymasz z tęsknoty [emoji4]

Witam witam

Oj współczuję oby szybko naprawili i oddali samochód. Ja dopiero mam 12 dzień cyklu i na. Fly pokazuje za mam owu tak że ciekawie [emoji23][emoji23]

Oj współczuję oby szybko naprawili i oddali samochód. Ja dopiero mam 12 dzień cyklu i na. Fly pokazuje za mam owu tak że ciekawie [emoji23][emoji23]

Samochód miał być na polowe maja, ale ze mój małżonek tyle rzeczy w nim powymyślał to i data się odsuwa‍♀️ a to jest samochód do pracy, wiec tak naprawdę czekamy z niecierpliwością

Ja brałam pod uwagę przesunięcie owu i wg moich obliczeń właśnie mniej więcej dziś powinnam @ dostać. No zobaczymy

Cześć dziewczyny [emoji6]

Ja już po spacerze z psem, tylko rano idzie się przejść, a i tak już upał i duchota [emoji53]
W domu mam 23 stopnie, więc jest ok, okna pozamykane, rolety pozasłaniane i siedzę jak w twierdzy [emoji16]Rose, fajnie, że się udało, że będziesz miała męża blisko, bo i on może przyjechać i Ty możesz do niego wyskoczyć jak już nie wytrzymasz z tęsknoty [emoji4]

Tak, teraz jeszcze znośnie, ale później będzie masakra[emoji17]

Bardzo się cieszę, ze jest tak blisko, pierwszy raz jest tak na wyciągnięcie ręki :D

Samochód miał być na polowe maja, ale ze mój małżonek tyle rzeczy w nim powymyślał to i data się odsuwa‍[emoji3601] a to jest samochód do pracy, wiec tak naprawdę czekamy z niecierpliwością

Ja brałam pod uwagę przesunięcie owu i wg moich obliczeń właśnie mniej więcej dziś powinnam @ dostać. No zobaczymy
Oby nie. Ja nie wiem czy mogę wierzyć że tak szybko mam owu ale miesiąc temu robiłam testy na owu i sie pokrywaly z apką tak że nie wiem

reklama
Do góry