reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja nie Raz tak miałam że dwa dni prze @ były szaleństwa i przyszło wcześniej, i serio słyszałam takie opinie od innych że też tak mają,

W domu jak mąż wróci bo chcemy razem nowinę ogłosic, czyli jeszcze prawie 3 tyg tajemnicy [emoji3061]
Przyspieszyć? Ja mam dzisiaj 41dc i mimo wcześniejszych szaleństw @ nie przychodziła. Dlatego czekam czy się rozkręci i jeśli tak to zaczynam z castagnusem bo saszetki na wyregulowanie okresu muszę dopiero kupić.

A kiedy chcesz powiedzieć w domu że jesteś w ciąży?

reklama
@Katprat to tutaj są bardzo surowi jeśli chodzi o alkohol, nie słyszałam żeby komuś pozwolili wrócić ale kto wie... To u was faktycznie przegięcie [emoji849] tutaj mają związki zawodowe które w razie czego pomagają i faktycznie jak mąż miał wykolejenie to bardzo pomogli, tyle że to nie była męża wina tak czy inaczej. Obyśmy się nie musieli przekonywać jak by było w poważniejszych sprawach.
Cóż, szerokich torów i oby wypadki trzymały się z daleka od Ciebie [emoji6]

Cześć dziewczyny u mnie chyba nic z tego. Ewidentnie się coś dzieje że okres przyszedł na 41dc szlak mnie trafi dzisiaj. Narazie tylko na papierze widać zobaczymy czy się rozkręci. Może to tylko chwilowe bo wczoraj z mężem żeśmy poszaleli. Ale jeśli się rozkręci to zacznę brać castagnusa zamówię sobie saszetki na wyregulowanie okresu.
Przykro mi Młoda... Byłam dobrej myśli po tych Twoich objawach i spóźniającej się aż tak @ [emoji849] będę trzymać kciuki za kolejne próby, aby następnym razem się udało [emoji110]

Ja jakoś dziwnie się czuję tzn wcześniej w każdym cyklu byłam napalona że tak napewno się uda że, już jestem w ciazy itp. A teraz mam wewnętrzny luz, gdzieś tam daleko daleko z tyłku głowy jakąś małą myśl jest ze może jednak się udało ale jakoś tak na luzie na spokojnie aż to do mnie nie podobne :D
U mnie dziś cieplutko ale lekki wiaterek wieje więc trochę ochlodzi zawsze.
Z dziećmi zrobiłam już z rana spacerek taki dłuższy żeby teraz posiedzieli w domu a ja kończę kawe i biore się za obiad:)

Przykro mi Młoda... Byłam dobrej myśli po tych Twoich objawach i spóźniającej się aż tak @ [emoji849] będę trzymać kciuki za kolejne próby, aby następnym razem się udało [emoji110]
Ten cykl odpuszczam zaczynam stosować castagnusa zamówię sobie coś na wyregulowanie i jak wyreguluje mi cykle dopiero wtedy zacznę pełna para bo przy takich cyklach nie ma co.

Ja nie Raz tak miałam że dwa dni prze @ były szaleństwa i przyszło wcześniej, i serio słyszałam takie opinie od innych że też tak mają,

W domu jak mąż wróci bo chcemy razem nowinę ogłosic, czyli jeszcze prawie 3 tyg tajemnicy [emoji3061]
Ale ja powinnam mieć okres w poniedziałek w poprzednim tygodniu. Były Przytulanki co 2 dni i dopiero teraz okres przyszedł. Więc po prostu miałam mieć taki długi cykl i stosunek tu nie miał nic do tego bo jak by Przytulanki miały wywołać okres to by przyszedł spóźniony ale nie 11dni.

No jasne każda ma inaczej, u mnie to nieraz miało taki efekt
Ale ja powinnam mieć okres w poniedziałek w poprzednim tygodniu. Były Przytulanki co 2 dni i dopiero teraz okres przyszedł. Więc po prostu miałam mieć taki długi cykl i stosunek tu nie miał nic do tego bo jak by Przytulanki miały wywołać okres to by przyszedł spóźniony ale nie 11dni.

Czesc dziewczyny:) dawno mnie tu nie bylo ale mialam duzo na glowie praca szkola choroba mlodego. No wiec myslalam ze to bedzie cykl bezowulacyjny poniewaz w dniu owulacji jej nie bylo. Za 6 dni powinnam miec okres ale z ciekawosci od tak zrobilam wczoraj test owulacyjny ktory wyszedl pozytywnie a wczoraj byl moj 24 dzien cyklu no wiec tak troche dziwnie no i sluzu takiego typowego plodnego nie ma. No ale dzisiaj przytulanki z rana byly a ostatni raz w poniedzialek wiec mam nadzieje ze sie uda. Przy okazji wspomagamy sie zelem Conceive plus wiec moze jednak zaskoczy w tym cyklu :D

reklama
Ten cykl odpuszczam zaczynam stosować castagnusa zamówię sobie coś na wyregulowanie i jak wyreguluje mi cykle dopiero wtedy zacznę pełna para bo przy takich cyklach nie ma co.
No jest to utrudnienie jak tak @ w kratkę przychodzi [emoji849] wyregulujesz i wstrzelicie się w owulację na pewno [emoji110][emoji110][emoji7]

Do góry