reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja nie Raz tak miałam że dwa dni prze @ były szaleństwa i przyszło wcześniej, i serio słyszałam takie opinie od innych że też tak mają,

W domu jak mąż wróci bo chcemy razem nowinę ogłosic, czyli jeszcze prawie 3 tyg tajemnicy [emoji3061]
Przyspieszyć? Ja mam dzisiaj 41dc i mimo wcześniejszych szaleństw @ nie przychodziła. Dlatego czekam czy się rozkręci i jeśli tak to zaczynam z castagnusem bo saszetki na wyregulowanie okresu muszę dopiero kupić.

A kiedy chcesz powiedzieć w domu że jesteś w ciąży?

reklama
@Katprat to tutaj są bardzo surowi jeśli chodzi o alkohol, nie słyszałam żeby komuś pozwolili wrócić ale kto wie... To u was faktycznie przegięcie [emoji849] tutaj mają związki zawodowe które w razie czego pomagają i faktycznie jak mąż miał wykolejenie to bardzo pomogli, tyle że to nie była męża wina tak czy inaczej. Obyśmy się nie musieli przekonywać jak by było w poważniejszych sprawach.
Cóż, szerokich torów i oby wypadki trzymały się z daleka od Ciebie [emoji6]

Cześć dziewczyny u mnie chyba nic z tego. Ewidentnie się coś dzieje że okres przyszedł na 41dc szlak mnie trafi dzisiaj. Narazie tylko na papierze widać zobaczymy czy się rozkręci. Może to tylko chwilowe bo wczoraj z mężem żeśmy poszaleli. Ale jeśli się rozkręci to zacznę brać castagnusa zamówię sobie saszetki na wyregulowanie okresu.
Przykro mi Młoda... Byłam dobrej myśli po tych Twoich objawach i spóźniającej się aż tak @ [emoji849] będę trzymać kciuki za kolejne próby, aby następnym razem się udało [emoji110]

Ja jakoś dziwnie się czuję tzn wcześniej w każdym cyklu byłam napalona że tak napewno się uda że, już jestem w ciazy itp. A teraz mam wewnętrzny luz, gdzieś tam daleko daleko z tyłku głowy jakąś małą myśl jest ze może jednak się udało ale jakoś tak na luzie na spokojnie aż to do mnie nie podobne :D
U mnie dziś cieplutko ale lekki wiaterek wieje więc trochę ochlodzi zawsze.
Z dziećmi zrobiłam już z rana spacerek taki dłuższy żeby teraz posiedzieli w domu a ja kończę kawe i biore się za obiad:)

Przykro mi Młoda... Byłam dobrej myśli po tych Twoich objawach i spóźniającej się aż tak @ [emoji849] będę trzymać kciuki za kolejne próby, aby następnym razem się udało [emoji110]
Ten cykl odpuszczam zaczynam stosować castagnusa zamówię sobie coś na wyregulowanie i jak wyreguluje mi cykle dopiero wtedy zacznę pełna para bo przy takich cyklach nie ma co.

Ja nie Raz tak miałam że dwa dni prze @ były szaleństwa i przyszło wcześniej, i serio słyszałam takie opinie od innych że też tak mają,

W domu jak mąż wróci bo chcemy razem nowinę ogłosic, czyli jeszcze prawie 3 tyg tajemnicy [emoji3061]
Ale ja powinnam mieć okres w poniedziałek w poprzednim tygodniu. Były Przytulanki co 2 dni i dopiero teraz okres przyszedł. Więc po prostu miałam mieć taki długi cykl i stosunek tu nie miał nic do tego bo jak by Przytulanki miały wywołać okres to by przyszedł spóźniony ale nie 11dni.

No jasne każda ma inaczej, u mnie to nieraz miało taki efekt
Ale ja powinnam mieć okres w poniedziałek w poprzednim tygodniu. Były Przytulanki co 2 dni i dopiero teraz okres przyszedł. Więc po prostu miałam mieć taki długi cykl i stosunek tu nie miał nic do tego bo jak by Przytulanki miały wywołać okres to by przyszedł spóźniony ale nie 11dni.

Czesc dziewczyny:) dawno mnie tu nie bylo ale mialam duzo na glowie praca szkola choroba mlodego. No wiec myslalam ze to bedzie cykl bezowulacyjny poniewaz w dniu owulacji jej nie bylo. Za 6 dni powinnam miec okres ale z ciekawosci od tak zrobilam wczoraj test owulacyjny ktory wyszedl pozytywnie a wczoraj byl moj 24 dzien cyklu no wiec tak troche dziwnie no i sluzu takiego typowego plodnego nie ma. No ale dzisiaj przytulanki z rana byly a ostatni raz w poniedzialek wiec mam nadzieje ze sie uda. Przy okazji wspomagamy sie zelem Conceive plus wiec moze jednak zaskoczy w tym cyklu :D

reklama
Ten cykl odpuszczam zaczynam stosować castagnusa zamówię sobie coś na wyregulowanie i jak wyreguluje mi cykle dopiero wtedy zacznę pełna para bo przy takich cyklach nie ma co.
No jest to utrudnienie jak tak @ w kratkę przychodzi [emoji849] wyregulujesz i wstrzelicie się w owulację na pewno [emoji110][emoji110][emoji7]

Do góry