reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny u mnie chyba nic z tego. Ewidentnie się coś dzieje że okres przyszedł na 41dc szlak mnie trafi dzisiaj. Narazie tylko na papierze widać zobaczymy czy się rozkręci. Może to tylko chwilowe bo wczoraj z mężem żeśmy poszaleli. Ale jeśli się rozkręci to zacznę brać castagnusa zamówię sobie saszetki na wyregulowanie okresu.

reklama
Często szaleństwo z m może przyspieszyć @takze jak masz ją dostać to pewnie to pomoże, pytałaś jak się czuje no narazie ustalo kłucie częste jajnikow czasmi coś poczuje, piersi się mega zmieniają i starają się drazliwe ale najgorsze jest zmęczenie [emoji42] ciągle snuje się jak cień po domu a nikomu nie powiedziałam i muszę udawać i mówić że się nie wyspałam, długo tego nie utrzymam w tajemnicy mieszkając z rodzicami.... [emoji58]
Cześć dziewczyny u mnie chyba nic z tego. Ewidentnie się coś dzieje że okres przyszedł na 41dc szlak mnie trafi dzisiaj. Narazie tylko na papierze widać zobaczymy czy się rozkręci. Może to tylko chwilowe bo wczoraj z mężem żeśmy poszaleli. Ale jeśli się rozkręci to zacznę brać castagnusa zamówię sobie saszetki na wyregulowanie okresu.

Dziewczyny a ja mam 9dzien plamien w środku był niby okres ale nie taki jak zawsze i od 3 dni znów plamienia :/ i to cały czas żywa krew

@jotka21 widzę ktoś zna branżę:) no lekko nie jest, ciągle coś się dzieje a jeszcze przy takich temperaturach to już w ogóle jest ciężko, klimatyzacja niewiele pomaga. Póki co miałam sporo kolizji i odpukać zero potrąceń, za to przy wykolejeniu płakałam 2 godziny. Teraz strasznie współczuję koleżance z kursu, bo przedwczoraj bodajże miała śmiertelne potrącenie i to jeszcze dziecka... Po czymś takim chyba zmieniłabym pracę...
Wiem, męża koledzy też już mieli wypadki, potrącenia itd. Mąż na razie jeździ 2 lata i odpukać bez przygód, ale tyle tego codziennie jest że w każdej chwili można się spodziewać. Nie wiem jak jest u was ale tutaj niestety jak tylko coś się wydarzy poważniejszego to MPK umywa ręce i radź sobie sam. W zeszłym roku mieliśmy potrącenie 7letniej dziewczynki która wpadła pod tramwaj a ludzie zaczęli krzyczeć że widzieli jak jej głowę ucina... [emoji27] facet miał długi czas prokuraturę na głowie, nikt mu nie pomógł i mówią że do pracy już nie pozwolą mu wrócić. Trauma na całe życie. Mam do motorniczych dużo szacunku i podziwu szczególnie że to tak niedoceniony zawód... [emoji53]
A co do upałów w kabinie to mąż jeździ głównie starymi 805kami które klimatyzacji nie mają [emoji28] więc sporo narzeka ale jakoś musi to przeżyć [emoji16]

Często szaleństwo z m może przyspieszyć @takze jak masz ją dostać to pewnie to pomoże, pytałaś jak się czuje no narazie ustalo kłucie częste jajnikow czasmi coś poczuje, piersi się mega zmieniają i starają się drazliwe ale najgorsze jest zmęczenie [emoji42] ciągle snuje się jak cień po domu a nikomu nie powiedziałam i muszę udawać i mówić że się nie wyspałam, długo tego nie utrzymam w tajemnicy mieszkając z rodzicami.... [emoji58]
Przyspieszyć? Ja mam dzisiaj 41dc i mimo wcześniejszych szaleństw @ nie przychodziła. Dlatego czekam czy się rozkręci i jeśli tak to zaczynam z castagnusem bo saszetki na wyregulowanie okresu muszę dopiero kupić.

A kiedy chcesz powiedzieć w domu że jesteś w ciąży?

Dziewczyny a ja mam 9dzien plamien w środku był niby okres ale nie taki jak zawsze i od 3 dni znów plamienia :/ i to cały czas żywa krew
Kochana A jak u Ciebie z progesteronem i prolaktyna? Badalas już? Może warto się wybrać do gin bo te plamienia jeszcze żywa krew to nie jest normalne

Kochana A jak u Ciebie z progesteronem i prolaktyna? Badalas już? Może warto się wybrać do gin bo te plamienia jeszcze żywa krew to nie jest normalne

18 czerwca mam wizytę. Nigdy czegoś takiego nie miałam. W dodatku dziś rano tak mnie zakłulo z prawej strony w podbrzuszu ze się wyprostować nie umiałam:(
Martwię się

18 czerwca mam wizytę. Nigdy czegoś takiego nie miałam. W dodatku dziś rano tak mnie zakłulo z prawej strony w podbrzuszu ze się wyprostować nie umiałam:(
Martwię się
Ja też mam wizytę u gin 18 czerwca.
Ja myślałam że się udało A tu dzisiaj już na papierze widać krew. Nic mnie nie boli. Ale strasznie mi się cykl rozjechal. Muszę zacząć coś zażywać na regulacje okresu to tak się żyć nie da.

No trochę martwiace są te plamienia u Ciebie.

Ja też mam wizytę u gin 18 czerwca.
Ja myślałam że się udało A tu dzisiaj już na papierze widać krew. Nic mnie nie boli. Ale strasznie mi się cykl rozjechal. Muszę zacząć coś zażywać na regulacje okresu to tak się żyć nie da.

No trochę martwiace są te plamienia u Ciebie.

Uda się w końcu. Mam nadzieje, ze wreszcie trafisz na normalnego lekarza!
Ja zrobię test na wszelki wypadek :( mam dziwne przeczucia

reklama
Uda się w końcu. Mam nadzieje, ze wreszcie trafisz na normalnego lekarza!
Ja zrobię test na wszelki wypadek :( mam dziwne przeczucia
No ja też mam w planach robić test niedziela poniedziałek ale jeśli się @ nie rozkręci bo jeśli się rozkręci to nie ma sensu bo biel będzie kula po oczach

Do góry