reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

To jest tak dobra nowina że trudno się powstrzymywać od poinformowania najbliższych A zwłaszcza męża.

Chyba większość z nas na forum jak widzi dwie kreski na teście to chce się jej krzyczeć i płakać ze szczęścia i trudno się jest opamietac w takiej sytuacji.
A mój mąż wróci za około 2 tygodnie. I czekam aby powiedzieć mu osobiście. Już będę po wizycie u lekarza.

reklama
Ja obiad zawsze na kolację dopiero robię, bo mąż późno z pracy zawsze wraca, ale też mam w planach na dziś mizerię, młode ziemniaki i kotlety mielone, bo już od kilku dni za mną chodzą [emoji4]
Okrutne :p ja też przymierzam się do robienia obiad kolacji bo mój mąż również późno wraca. W dodatku na weekend mamy gościa :) U mnie poledwiczki ze szparagami ale mocy u mnie poniżej zera jakieś nerwobóle mam dzisiaj.

Ritka super wieści.
Młoda trzymam kciuki żeby się nie rozkrecilo.

U mnie upał. Wczoraj się tak źle czułam ale dziś już lepiej. Z dziećmi w pracy prawie cały czas na dworze. Wystawiam im zraszacze ogrodowe i szaleli z wodą. A rodzice no cóż mówię że brudne dzieci to szczęśliwe dzieci [emoji23]

Ritka super wieści.
Młoda trzymam kciuki żeby się nie rozkrecilo.

U mnie upał. Wczoraj się tak źle czułam ale dziś już lepiej. Z dziećmi w pracy prawie cały czas na dworze. Wystawiam im zraszacze ogrodowe i szaleli z wodą. A rodzice no cóż mówię że brudne dzieci to szczęśliwe dzieci [emoji23]
Ja już nie mam nadziei że sie w końcu udało. Odpuszczam w tym cyklu. Nie mam siły już na to.

Wrócę do was jak tylko na biorę siły. Spokojnej ciąży kochana

Powtórzyłam przed chwilą dla spokoju.... Będziecie ciociami 3 dni po spodziewanej @
IMG_20190607_184735.jpg

Ja obiad zawsze na kolację dopiero robię, bo mąż późno z pracy zawsze wraca, ale też mam w planach na dziś mizerię, młode ziemniaki i kotlety mielone, bo już od kilku dni za mną chodzą [emoji4]
Za mną chodziły młode ziemniaki,.mielone i fasolka szparagowa z młodą marchewką i wczoraj robilam. .mmm obiad miodzio :)

reklama
Do góry