reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

To jest tak dobra nowina że trudno się powstrzymywać od poinformowania najbliższych A zwłaszcza męża.

Chyba większość z nas na forum jak widzi dwie kreski na teście to chce się jej krzyczeć i płakać ze szczęścia i trudno się jest opamietac w takiej sytuacji.
A mój mąż wróci za około 2 tygodnie. I czekam aby powiedzieć mu osobiście. Już będę po wizycie u lekarza.

reklama
Ja obiad zawsze na kolację dopiero robię, bo mąż późno z pracy zawsze wraca, ale też mam w planach na dziś mizerię, młode ziemniaki i kotlety mielone, bo już od kilku dni za mną chodzą [emoji4]
Okrutne :p ja też przymierzam się do robienia obiad kolacji bo mój mąż również późno wraca. W dodatku na weekend mamy gościa :) U mnie poledwiczki ze szparagami ale mocy u mnie poniżej zera jakieś nerwobóle mam dzisiaj.

Ritka super wieści.
Młoda trzymam kciuki żeby się nie rozkrecilo.

U mnie upał. Wczoraj się tak źle czułam ale dziś już lepiej. Z dziećmi w pracy prawie cały czas na dworze. Wystawiam im zraszacze ogrodowe i szaleli z wodą. A rodzice no cóż mówię że brudne dzieci to szczęśliwe dzieci [emoji23]

Ritka super wieści.
Młoda trzymam kciuki żeby się nie rozkrecilo.

U mnie upał. Wczoraj się tak źle czułam ale dziś już lepiej. Z dziećmi w pracy prawie cały czas na dworze. Wystawiam im zraszacze ogrodowe i szaleli z wodą. A rodzice no cóż mówię że brudne dzieci to szczęśliwe dzieci [emoji23]
Ja już nie mam nadziei że sie w końcu udało. Odpuszczam w tym cyklu. Nie mam siły już na to.

Wrócę do was jak tylko na biorę siły. Spokojnej ciąży kochana

Powtórzyłam przed chwilą dla spokoju.... Będziecie ciociami 3 dni po spodziewanej @
IMG_20190607_184735.jpg

Ja obiad zawsze na kolację dopiero robię, bo mąż późno z pracy zawsze wraca, ale też mam w planach na dziś mizerię, młode ziemniaki i kotlety mielone, bo już od kilku dni za mną chodzą [emoji4]
Za mną chodziły młode ziemniaki,.mielone i fasolka szparagowa z młodą marchewką i wczoraj robilam. .mmm obiad miodzio :)

reklama
Do góry