reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No jest to utrudnienie jak tak @ w kratkę przychodzi [emoji849] wyregulujesz i wstrzelicie się w owulację na pewno [emoji110][emoji110][emoji7]
Właśnie zamówiłam sobie saszetki na wyregulowanie okresu. Powinny być po weekendzie. I zaczynam je pić 2x1 i mam nadzieję że szybko mi wyreguluja okres i uda się zajść w ciążę.

reklama
Podrzucę garść nadziei tym z rozregulowany cyklem, @młoda1994 mi przypomniała jak kulawo było u mnie. Otóż zacznę od zeszłego roku, gdzie zaczął mi się cykl rozjeżdżać komoletnie, w maju @ w 28dc, czerwiec okresu brak, w lipcu po wywołaniu dupkiem przyszła 54dc, sierpień 27, wrzesień 24, październik 28, w listopadzie nic, w grudniu po wywołaniu 70dc, styczeń kolejne wywoływanie i 42 dc, a w lutym udało się zajść w ciążę:) bez clo pewnie by nie wyszło, ale zawsze to jakieś światełko nadziei
No to mam podobną sytuację co Ty tylko najkrótszy cykl u mnie to 24dc A najdłuższy teraz 41dc póki co narazie same plamki ale do jutra wieczora się napewno trochę rozkręci. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że mimo plamien mogę być w ciąży. Było by piękne aby było prawdziwe w moim przypadku.

Mimo że wiedziałam że mogę się rozczarować to się nastawialam. I wyszło jak zwykle.

Właśnie zamówiłam sobie saszetki na wyregulowanie okresu. Powinny być po weekendzie. I zaczynam je pić 2x1 i mam nadzieję że szybko mi wyreguluja okres i uda się zajść w ciążę.
No i super, grunt to szybko działać [emoji106] na pewno Ci to pomoże i już niedługo zobaczysz dwie piękne kreseczki [emoji6]

Ja właśnie wracam do domu, a przynajmniej bardzo się staram... Przebić się przez Poznań w piątek o tej godzinie to jakaś masakra... Ale w końcu weekend [emoji3590]

Ja właśnie wróciłam do domu. W pociągu mi się przysnęło, dobrze ze nie przejechałam stacji[emoji23] bardzo ze sobą walczyłam, ze nie spać, ale nie byłam w stanie, taka byłam śpiąca, ze aż mi niedobrze było[emoji23]
Teraz mąż robi grilla, ja czekam na wyżerkę[emoji23]

Kochanie gratuluję piękny wynik :)
A powiedzcie jak u was pogoda dziewczyny u mnie niby wszystko bardzo zachmurzone ale taka susza duchota że umrzeć nadal mozna. Wczoraj tak się cieszyłam jak szłam do domu tak ładnie granatowo było ale totalnie nic nie padało :(
U mnie nawet kropelka deszczu nie spadła.. A dalej jest duszno. Słońca mało. Takie jest ciężkie to powietrze.

O z jagodami to i ja bym zjadla:)
Ja dziś zrobiłam dla siebie pierś w takim ala rosole z makaronem i dla dzieci a dla reszty żeberka w sosie z młodymi ziemniakami i mizeria.

reklama
Ja obiad zawsze na kolację dopiero robię, bo mąż późno z pracy zawsze wraca, ale też mam w planach na dziś mizerię, młode ziemniaki i kotlety mielone, bo już od kilku dni za mną chodzą [emoji4]
O z jagodami to i ja bym zjadla:)
Ja dziś zrobiłam dla siebie pierś w takim ala rosole z makaronem i dla dzieci a dla reszty żeberka w sosie z młodymi ziemniakami i mizeria.

Do góry