reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No jest to utrudnienie jak tak @ w kratkę przychodzi [emoji849] wyregulujesz i wstrzelicie się w owulację na pewno [emoji110][emoji110][emoji7]
Właśnie zamówiłam sobie saszetki na wyregulowanie okresu. Powinny być po weekendzie. I zaczynam je pić 2x1 i mam nadzieję że szybko mi wyreguluja okres i uda się zajść w ciążę.

reklama
Podrzucę garść nadziei tym z rozregulowany cyklem, @młoda1994 mi przypomniała jak kulawo było u mnie. Otóż zacznę od zeszłego roku, gdzie zaczął mi się cykl rozjeżdżać komoletnie, w maju @ w 28dc, czerwiec okresu brak, w lipcu po wywołaniu dupkiem przyszła 54dc, sierpień 27, wrzesień 24, październik 28, w listopadzie nic, w grudniu po wywołaniu 70dc, styczeń kolejne wywoływanie i 42 dc, a w lutym udało się zajść w ciążę:) bez clo pewnie by nie wyszło, ale zawsze to jakieś światełko nadziei
No to mam podobną sytuację co Ty tylko najkrótszy cykl u mnie to 24dc A najdłuższy teraz 41dc póki co narazie same plamki ale do jutra wieczora się napewno trochę rozkręci. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że mimo plamien mogę być w ciąży. Było by piękne aby było prawdziwe w moim przypadku.

Mimo że wiedziałam że mogę się rozczarować to się nastawialam. I wyszło jak zwykle.

Właśnie zamówiłam sobie saszetki na wyregulowanie okresu. Powinny być po weekendzie. I zaczynam je pić 2x1 i mam nadzieję że szybko mi wyreguluja okres i uda się zajść w ciążę.
No i super, grunt to szybko działać [emoji106] na pewno Ci to pomoże i już niedługo zobaczysz dwie piękne kreseczki [emoji6]

Ja właśnie wracam do domu, a przynajmniej bardzo się staram... Przebić się przez Poznań w piątek o tej godzinie to jakaś masakra... Ale w końcu weekend [emoji3590]

Ja właśnie wróciłam do domu. W pociągu mi się przysnęło, dobrze ze nie przejechałam stacji[emoji23] bardzo ze sobą walczyłam, ze nie spać, ale nie byłam w stanie, taka byłam śpiąca, ze aż mi niedobrze było[emoji23]
Teraz mąż robi grilla, ja czekam na wyżerkę[emoji23]

Kochanie gratuluję piękny wynik :)
A powiedzcie jak u was pogoda dziewczyny u mnie niby wszystko bardzo zachmurzone ale taka susza duchota że umrzeć nadal mozna. Wczoraj tak się cieszyłam jak szłam do domu tak ładnie granatowo było ale totalnie nic nie padało :(
U mnie nawet kropelka deszczu nie spadła.. A dalej jest duszno. Słońca mało. Takie jest ciężkie to powietrze.

O z jagodami to i ja bym zjadla:)
Ja dziś zrobiłam dla siebie pierś w takim ala rosole z makaronem i dla dzieci a dla reszty żeberka w sosie z młodymi ziemniakami i mizeria.

reklama
Ja obiad zawsze na kolację dopiero robię, bo mąż późno z pracy zawsze wraca, ale też mam w planach na dziś mizerię, młode ziemniaki i kotlety mielone, bo już od kilku dni za mną chodzą [emoji4]
O z jagodami to i ja bym zjadla:)
Ja dziś zrobiłam dla siebie pierś w takim ala rosole z makaronem i dla dzieci a dla reszty żeberka w sosie z młodymi ziemniakami i mizeria.

Do góry