reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Niestety pęcherzyki nadal są nie pękły mają 21 i 22mm ovitrel niestety nie zadziałał tak jak powinien lekarz powiedzial że trzeba mieć nadzieję że same pękną bo jeszcze nie przrrosły.
No i fikołki dalej i powiedział że ten cykl napewno nam się przeciągnie o kilka dobrych dni. Teraz już wiem dlaczego mnie ten brzuch tak pobolewa.. mam się zjawić jak przyjdzie @ lub 2 tygodnie po terminie @ to trzeba będzie leki na wywołanie :(
Mam smutasa

Skoro lekarz powiedział, ze trzeba mieć nadzieję, to trzeba mieć :) jeśli macie jeszcze czas na staranie się, to korzystajcie[emoji846]

Ale czy bierzesz coś na pęknięcie tych pęcherzyków?
Niestety pęcherzyki nadal są nie pękły mają 21 i 22mm ovitrel niestety nie zadziałał tak jak powinien lekarz powiedzial że trzeba mieć nadzieję że same pękną bo jeszcze nie przrrosły.
No i fikołki dalej i powiedział że ten cykl napewno nam się przeciągnie o kilka dobrych dni. Teraz już wiem dlaczego mnie ten brzuch tak pobolewa.. mam się zjawić jak przyjdzie @ lub 2 tygodnie po terminie @ to trzeba będzie leki na wywołanie :(
Mam smutasa

Lekarz mi powiedział że czasem tak bywa przy mojej budowie jajnikow. Bo mam jajniki budowy drobnopecherzykowatej. To jest niby jakaś odmiana PCOS ale w miarę delikatna. I w jajnikach mam pełno małych pęcherzyków i zastrzyk prawdopodobnie zadziałał ale na wszystkie pęcherzyki nawet te mini. A w każdym jajniku na USG jest i mnóstwo . Nie wiem czy zdjęcia pokaza dobrze to o czy mówię
To bardzo dziwne że po zastrzyku nie pekly, powiedział jaka może być przyczyna, takie dorodne jajeczka i to jeszcze dwa więc należy jeszcze próbować
1559807790062.jpeg
1559807829154.jpeg

Mam smutasa

Głowa do góry napewno pękną . Niema co się stresować . Przytulać się i czekać cierpliwie

reklama
O ja pierwszy raz słyszę ale faktycznie masz ich dużo któryś musi zadziałać wkoncu [emoji110][emoji110]
Lekarz mi powiedział że czasem tak bywa przy mojej budowie jajnikow. Bo mam jajniki budowy drobnopecherzykowatej. To jest niby jakaś odmiana PCOS ale w miarę delikatna. I w jajnikach mam pełno małych pęcherzyków i zastrzyk prawdopodobnie zadziałał ale na wszystkie pęcherzyki nawet te mini. A w każdym jajniku na USG jest i mnóstwo . Nie wiem czy zdjęcia pokaza dobrze to o czy mówię Zobacz załącznik 982220Zobacz załącznik 982221

Do góry