reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Niestety synek przeszedł wiele komplikacji wcześniaczych, w tym niedotlenie mózgu które będzie się za nim ciągnęło do końca życia. Ma delikatna postać MPD i opóźnienie psycho-ruchowe ale jest mądrym, kochanym chłopcem... który marzy o rodzeństwie[emoji28] Więc niech się dzieje co chce, zobaczymy ;)
Najważniejsze, że jest z Wami [emoji6] z kolejną ciążą pójdzie łatwiej, zobaczysz. Uda się donosić i synek będzie cieszył się z rodzeństwa [emoji6]

reklama
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110] i daj znać od razu po wizycie co i jak [emoji6]Witamy [emoji6]
Przykre co Cię spotkało, ale najważniejsze, że się podnieśliście i próbujecie dalej [emoji6] trzymam kciuki żebyś zobaczyla dwie kreski w weekend [emoji110]
Niestety pęcherzyki nadal są nie pękły mają 21 i 22mm ovitrel niestety nie zadziałał tak jak powinien lekarz powiedzial że trzeba mieć nadzieję że same pękną bo jeszcze nie przrrosły.
No i fikołki dalej i powiedział że ten cykl napewno nam się przeciągnie o kilka dobrych dni. Teraz już wiem dlaczego mnie ten brzuch tak pobolewa.. mam się zjawić jak przyjdzie @ lub 2 tygodnie po terminie @ to trzeba będzie leki na wywołanie :(
Mam smutasa

Mój to by się chyba zapłakał :)

Tyle czekaliśmy, ze staruszek przywykł do myśli, ze może nie odebrać swojego „dzieciaczka”[emoji85] mnie bardziej przeraża myśl, ze ja będę musiała tym samochodem jechać, a mocno odzwyczailam się od manualnych skrzyń biegów. Nie chciałabym zabić sprzęgła na pierwszej przejażdżce[emoji23]

Cześć dziewczyny [emoji6]

U mnie dziś bielą kłuje po oczach.. Nawet cienia cienia nie ma [emoji849] no nic, czekam do terminu @, może w weekend coś się ujawni [emoji16]

@fiddlee jak u Ciebie? [emoji4]

Właśnie się robi bo zaspałam ale też widzę, że jeszcze nic nie widać:p

Dziewczyny, pewnie jeszcze za wcześnie, czekamy pare dni i będą dwie kreski :D
Ja w pierwszej ciąży test robiłam 9 dni po terminie @ i druga kreska nie była jakaś bardzo mocna, więc zakładam, ze gdybym wtedy zrobiła test 2 czy 3 dni przed terminem, to tez nic by nie było

U mnie już po owu, po staraniach i zobaczymy za nie całe 2 tyg czy coś tam rośnie. @ powinnam mieć koło 16-17 to koło 15 mogę już robić test pierwszy:) zobaczymy czy będą chociaż jakieś małe objawy :)

Powodzenia! :D

Hej dziewczyny [emoji6]
Podczytuję was od jakiegoś czasu ale nie mogłam się jakoś przemóc żeby napisać [emoji6]
Mam na imię Justyna, mam 27 lat. Mamy z mężem 6letniego synka i po dłuuuugich namysłach postanowiliśmy zacząć starania o kolejne. Pierwsza ciąża zakończyła się w 28tc z nieznanych przyczyn wiec stres jest spory bo może się to niestety powtórzyć. Ale stwierdziliśmy że albo teraz albo wcale [emoji16] staraliśmy się w zeszłym roku przez 6 miesięcy ale mialam problemy zdrowotne i nie wychodziło, później mieliśmy przerwę i teraz od maja zaczęliśmy od nowa. To mój 25dc więc zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji6] widziałam że niektóre z was są na podobnym etapie z testowaniem [emoji12] mnie też dzisiaj podkusiło i zrobiłam test ale oczywiście nic nie wyszło [emoji6] chyba w weekend powtórzę...
Trzymam kciuki za wasze dalsze testowanie i oby pojawiły się te dwie kreski [emoji16]
Lecę zawieźć syna do przedszkola, do usłyszenia mam nadzieję [emoji6]

Witamy w naszym gronie, trzymam kciuki za to, żeby udało się w tym cyklu :) bardzo współczuje przeżyć z pierwszym synkiem, miejmy nadzieję, ze następna ciąża wytrzyma parę tygodni dłużej

Niestety pęcherzyki nadal są nie pękły mają 21 i 22mm ovitrel niestety nie zadziałał tak jak powinien lekarz powiedzial że trzeba mieć nadzieję że same pękną bo jeszcze nie przrrosły.
No i fikołki dalej i powiedział że ten cykl napewno nam się przeciągnie o kilka dobrych dni. Teraz już wiem dlaczego mnie ten brzuch tak pobolewa.. mam się zjawić jak przyjdzie @ lub 2 tygodnie po terminie @ to trzeba będzie leki na wywołanie :(
Mam smutasa

Kurcze, miał być taki dobry dzień, a pechowy się zrobił [emoji53] ale jeszcze nic straconego, więc nie łamiemy się tylko za parę dni odczarujemy ten urok dzisiejszego dnia [emoji6]
Starajcie się nadal, a na pewno się uda [emoji6] i to może podwójnie [emoji4]

Dziękuję ale trochę w to nie wierzę raczej cykl przepadł
Kurcze, miał być taki dobry dzień, a pechowy się zrobił [emoji53] ale jeszcze nic straconego, więc nie łamiemy się tylko za parę dni odczarujemy ten urok dzisiejszego dnia [emoji6]
Starajcie się nadal, a na pewno się uda [emoji6] i to może podwójnie [emoji4]

reklama
Poza tym witam się, ja już dojeżdżam do Szczecina. Miałam mieć dzisiaj kolokwium, do którego tak strasznie nie chciało mi się uczyć i ok godziny 19:30 dostaliśmy maila, ze wykładowcy dziś nie będzie, Boże jaka radość[emoji23]

Widzę, ze pisałyście o środkach transportu. Ja z własnej nieprzymuszonej woli przesiadłam się z auta na pociąg, rano mnie tylko mama podrzuca na stację, żeby nie zostawiać na cała dnie samochodu. Teraz nie mam problemu z miejscem parkingowym pod uczelnią :D

Co do testu, to postaram się dzisiaj kupić i może wieczorem albo rano go zrobię. Chociaż i tam wiem, ze zobaczę 1 kreskę[emoji23]

Do góry