reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny [emoji6]
Podczytuję was od jakiegoś czasu ale nie mogłam się jakoś przemóc żeby napisać [emoji6]
Mam na imię Justyna, mam 27 lat. Mamy z mężem 6letniego synka i po dłuuuugich namysłach postanowiliśmy zacząć starania o kolejne. Pierwsza ciąża zakończyła się w 28tc z nieznanych przyczyn wiec stres jest spory bo może się to niestety powtórzyć. Ale stwierdziliśmy że albo teraz albo wcale [emoji16] staraliśmy się w zeszłym roku przez 6 miesięcy ale mialam problemy zdrowotne i nie wychodziło, później mieliśmy przerwę i teraz od maja zaczęliśmy od nowa. To mój 25dc więc zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji6] widziałam że niektóre z was są na podobnym etapie z testowaniem [emoji12] mnie też dzisiaj podkusiło i zrobiłam test ale oczywiście nic nie wyszło [emoji6] chyba w weekend powtórzę...
Trzymam kciuki za wasze dalsze testowanie i oby pojawiły się te dwie kreski [emoji16]
Lecę zawieźć syna do przedszkola, do usłyszenia mam nadzieję [emoji6]

No to czekam w kolejce na lekarza
Ciut mam stresa czy napewno wszystko ładnie pekło
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110] i daj znać od razu po wizycie co i jak [emoji6]
Hej dziewczyny [emoji6]
Podczytuję was od jakiegoś czasu ale nie mogłam się jakoś przemóc żeby napisać [emoji6]
Mam na imię Justyna, mam 27 lat. Mamy z mężem 6letniego synka i po dłuuuugich namysłach postanowiliśmy zacząć starania o kolejne. Pierwsza ciąża zakończyła się w 28tc z nieznanych przyczyn wiec stres jest spory bo może się to niestety powtórzyć. Ale stwierdziliśmy że albo teraz albo wcale [emoji16] staraliśmy się w zeszłym roku przez 6 miesięcy ale mialam problemy zdrowotne i nie wychodziło, później mieliśmy przerwę i teraz od maja zaczęliśmy od nowa. To mój 25dc więc zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji6] widziałam że niektóre z was są na podobnym etapie z testowaniem [emoji12] mnie też dzisiaj podkusiło i zrobiłam test ale oczywiście nic nie wyszło [emoji6] chyba w weekend powtórzę...
Trzymam kciuki za wasze dalsze testowanie i oby pojawiły się te dwie kreski [emoji16]
Lecę zawieźć syna do przedszkola, do usłyszenia mam nadzieję [emoji6]
Witamy [emoji6]
Przykre co Cię spotkało, ale najważniejsze, że się podnieśliście i próbujecie dalej [emoji6] trzymam kciuki żebyś zobaczyla dwie kreski w weekend [emoji110]

Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110] i daj znać od razu po wizycie co i jak [emoji6]Witamy [emoji6]
Przykre co Cię spotkało, ale najważniejsze, że się podnieśliście i próbujecie dalej [emoji6] trzymam kciuki żebyś zobaczyla dwie kreski w weekend [emoji110]
Niestety synek przeszedł wiele komplikacji wcześniaczych, w tym niedotlenie mózgu które będzie się za nim ciągnęło do końca życia. Ma delikatna postać MPD i opóźnienie psycho-ruchowe ale jest mądrym, kochanym chłopcem... który marzy o rodzeństwie[emoji28] Więc niech się dzieje co chce, zobaczymy ;)

Bez amoniaku możesz bez obaw, pytałam położnej mojej i sama dwa razy w pierwszym trymestrze farbowałam. Jedynie mogą dopaść Cię mdłości od zapachu farby, więc otwórz sobie szeroko okno, ale te bez amoniaku raczej znośnie pachną.
Mdłości właśnie [emoji31]

W ogóle się nadal zastanawiam czy pofarbowac włosy mam już taki odrost ale jakoś mam schize

reklama
Wróciłam już od lekarza, jest lekka infekcja dróg moczowych, dostałam receptę na jednorazowy antybiotyk, który mam wypić przed samym spaniem na noc, żeby nie rozwinęło się to w nic poważnego. Do przychodni niedaleko, bo niecałe 15 minut w jedną stronę na pieszo, a jak wracałam to jest już tak gorąco, że ledwo dyszę. Nie ma szans, żebym choćby nos wytknęła dziś jeszcze na zewnątrz [emoji16]

Do góry