reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny :-)
U as też upał, wiatrak pomaga przeżyć, niby okna mam na przestrzal ale mimo to jest zbyt gorąco żeby przeciągu coś dał.
Adzik myślę że możesz iść już z wynikami zaoszczędzisz wtedy czas ( bo tak to byś poszła, on by Cie wysłał na badania i znowu byś musiała dylac z wynikami). W mojej placówce progesteron 24.70zl.
Ja narazie mam leniucha ale dziś wolne na szczęście. 3 dzień lekow zaczynam :-)
U as też upał, wiatrak pomaga przeżyć, niby okna mam na przestrzal ale mimo to jest zbyt gorąco żeby przeciągu coś dał.
Adzik myślę że możesz iść już z wynikami zaoszczędzisz wtedy czas ( bo tak to byś poszła, on by Cie wysłał na badania i znowu byś musiała dylac z wynikami). W mojej placówce progesteron 24.70zl.
Isasza4444
U nas to samo cała dobę można na krótki rękaw lataćBoziu jak zaczyna smazyc.
7:30 a tutaj 24 stopnie już
Aniaania25
Jako fryzjerka mogę Ci powiedzieć że śmiało możesz farbowac włosy.Mdłości właśnie [emoji31]
W ogóle się nadal zastanawiam czy pofarbowac włosy mam już taki odrost ale jakoś mam schize
Jeśli nie denerwują cię zapachy z farby to śmiało. Farba nie dojdzie do krwioobiegu. A zapachy no cóż to już bardziej kwestia indywidualna. Ja jak miałam klientki w ciąży szybko nakladalam farbę i sadzalalm ich w pomieszczeniu przy oknie albo drzwiach i staram się ich tak zapisywać żeby przy okazji nie było za dużo chemii. Farby bez amoniaku są super tylko trzeba pamiętać że przy siwych włosach sprawdzają się średnio bo nie po kryją dobrze.
Ja kupiłam farbę Joanna karmelowe tofi ta zielona. Chyba w weekend pofarbujeJako fryzjerka mogę Ci powiedzieć że śmiało możesz farbowac włosy.
Jeśli nie denerwują cię zapachy z farby to śmiało. Farba nie dojdzie do krwioobiegu. A zapachy no cóż to już bardziej kwestia indywidualna. Ja jak miałam klientki w ciąży szybko nakladalam farbę i sadzalalm ich w pomieszczeniu przy oknie albo drzwiach i staram się ich tak zapisywać żeby przy okazji nie było za dużo chemii. Farby bez amoniaku są super tylko trzeba pamiętać że przy siwych włosach sprawdzają się średnio bo nie po kryją dobrze.
Trzymamy kciuki
U mnie już po owu, po staraniach i zobaczymy za nie całe 2 tyg czy coś tam rośnie. @ powinnam mieć koło 16-17 to koło 15 mogę już robić test pierwszy zobaczymy czy będą chociaż jakieś małe objawy
Aniaania25
Ja w jednej i drugiej ciąży farbowalalm co 4-5tyg. I jedyne co się działo to farba albo lepiej lapala albo gorzej. To już wina hormonów.
adzik
A jak to wygląda? Bo naczvzo to pewne ale robi się to w jakimś określonym dc ?Hej Dziewczyny :-)
Balbinka30
W moim niezbyt dużym mieście płaciłam za prog klika razy poniżej 20 złJa już leki mam wykupione, teraz oczyścić głowę i się wyleczyć. Na szczęście całe wakacje mam zaplanowane więc mam nadzieję że nie będę miała czasu ma to aby myśleć że starania wstrzymane... @ bezlitosna bardzo boli mnie brzuch.
Zastanawiają mnie te moje plamienia, bóle piersi od owulacji do @. Myślę że coś jest nie tak. Na szczęście wizytę mam u gin w przyszłym tygodniu. Ciężko z niego co kolwiek wyciągnąć. Jeśli nie da mi skierowania na jakieś badania to zmieniam gin.
Czytałam że moje dolegliwości mogą być spowodowane zbyt niskim progesteronem.
Chciałam Was zapytać czy orientujecie się ile kosztuje badanie progesteronu. Chciała bym już iść na wizytę z wynikami... czy lepiej czekać na skierowanie. Co myślicie dziewczyny?
reklama
Balbinka30
Najlepiej 7 dni po owulacji, chyba nie za znaczenia czy na czczoA jak to wygląda? Bo naczvzo to pewne ale robi się to w jakimś określonym dc ?
Podziel się: