reklama
adzik
Fanka BB :)
Czy któraś z Was zmagała się z chorobami typu torbiele nadzerki itp? Cała noc czytam na te tematy... od 3 dni boli to znaczy kłuje mnie jajnik... do tego dziś doszedł taki tępy ból podbrzusza. No i te brązowe plamienia. Czytałam że do tego również mogą piersi boleć [emoji25] czyli wszystko się zgadza... strasznie sie martwię. A gdzie tam wizyta u gin. Czy któraś przeszła przez to i może opisać swoje dolegliwości?
U
użytkownik 176
Gość
To musi się dobrze skończyć teraz! [emoji23][emoji16]
Właśnie maszeruje o 4:30 po zakładzie pracy... A tu nad moja głowa leci... BOCIAN ! Może to jakiś znak [emoji28] tak z przymrużeniem oka [emoji23]
Nad moim domem już z półtora miesiąca temu krążył [emoji6] liczę na to, że nie bez powodu [emoji16]Właśnie maszeruje o 4:30 po zakładzie pracy... A tu nad moja głowa leci... BOCIAN ! Może to jakiś znak [emoji28] tak z przymrużeniem oka [emoji23]
adzik
Musi ! [emoji3059]To musi się dobrze skończyć teraz! [emoji23][emoji16]
Na pewno nie bez powodu [emoji106]Nad moim domem już z półtora miesiąca temu krążył [emoji6] liczę na to, że nie bez powodu [emoji16]
U
użytkownik 176
Gość
One po prostu wiedzą, co robią [emoji16]
Aneczka85_01
Witam was dziewczyny , taki piękny poranek aż chce się żyć [emoji23] niewiem jak w waszych rejonach ale u mnie od soboty lato pełna para . Po 28 stopni . Mąż za tydzień przyjeżdża wiec muszę się teraz zrelaksować zeby udało się zafasolkowac [emoji8]
Szkoda tylko, że trzeba tyle czekać na ten test [emoji53] ja to się kiedyś dziwilam jak to mogą się wszystkim tak dłużyć te dwa tygodnie, przecież to chwila i zleci... a teraz już wiem co czuje każda oczekująca [emoji846]
reklama
MisiaJasia
U mnie tez sloneczko.. a ja zaraz do pracy i do 16.. nie chce mi sie bardzo.. ale jutro wolne.. brzuch przestaje tak bardzo bolec wiec bede miala piatek pod znakiem porzadkow.. Jano bedzie caly dzien w robocie wiec nie bedzie przeszkadzac..Witam was dziewczyny , taki piękny poranek aż chce się żyć [emoji23] niewiem jak w waszych rejonach ale u mnie od soboty lato pełna para . Po 28 stopni . Mąż za tydzień przyjeżdża wiec muszę się teraz zrelaksować zeby udało się zafasolkowac [emoji8]
A poki co czwartek.. i trzeba przetrwac.. ode wywiesic pranie na dwor i zapodac jeszcze jedna pralke..
Podziel się: