reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja 3 dzień spóźniona @ a ból jest więc pewnie jutro będzie @ Luteine opóźnia mi @ o 3 dni i przesuwa mi cykl na 31 dniowy już pisałam do lekarza że coś jest nie tak i musimy to dopracować

reklama
Czy któraś z Was zmagała się z chorobami typu torbiele nadzerki itp? Cała noc czytam na te tematy... od 3 dni boli to znaczy kłuje mnie jajnik... do tego dziś doszedł taki tępy ból podbrzusza. No i te brązowe plamienia. Czytałam że do tego również mogą piersi boleć [emoji25] czyli wszystko się zgadza... strasznie sie martwię. A gdzie tam wizyta u gin. Czy któraś przeszła przez to i może opisać swoje dolegliwości?

Właśnie maszeruje o 4:30 po zakładzie pracy... A tu nad moja głowa leci... BOCIAN ! Może to jakiś znak [emoji28] tak z przymrużeniem oka [emoji23]
Nad moim domem już z półtora miesiąca temu krążył [emoji6] liczę na to, że nie bez powodu [emoji16]

Witam was dziewczyny , taki piękny poranek aż chce się żyć [emoji23] niewiem jak w waszych rejonach ale u mnie od soboty lato pełna para . Po 28 stopni . Mąż za tydzień przyjeżdża wiec muszę się teraz zrelaksować zeby udało się zafasolkowac [emoji8]

Szkoda tylko, że trzeba tyle czekać na ten test [emoji53] ja to się kiedyś dziwilam jak to mogą się wszystkim tak dłużyć te dwa tygodnie, przecież to chwila i zleci... a teraz już wiem co czuje każda oczekująca [emoji846]

reklama
Witam was dziewczyny , taki piękny poranek aż chce się żyć [emoji23] niewiem jak w waszych rejonach ale u mnie od soboty lato pełna para . Po 28 stopni . Mąż za tydzień przyjeżdża wiec muszę się teraz zrelaksować zeby udało się zafasolkowac [emoji8]
U mnie tez sloneczko.. a ja zaraz do pracy i do 16.. nie chce mi sie bardzo.. ale jutro wolne.. brzuch przestaje tak bardzo bolec wiec bede miala piatek pod znakiem porzadkow.. Jano bedzie caly dzien w robocie wiec nie bedzie przeszkadzac..
A poki co czwartek.. i trzeba przetrwac.. ode wywiesic pranie na dwor i zapodac jeszcze jedna pralke..

Do góry