reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
My to raz zle bez siebie jeszcze gorzej [emoji23]
On i tak szarpie jak Reksio szynke [emoji23] nie moge na to narzekac.. chociaz.. nie wiem czy nie bardziej ja jego [emoji23][emoji23][emoji23] Jasiu mlodziutki i jak on to mowi "mlodzi dzisiaj nie jebaki" [emoji23][emoji23][emoji23] i czasem sie czuje jak taka troche gwalcicielka molestatorka [emoji23][emoji23][emoji23]
MisiaJasia tym cytatem you make my Day [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] leżę i kwicze że śmiechu

Dziewczyny 3 dzień mam tak że cały dzień nic i tylko jednorazowa akcja, dziś miałam taką długa nitke śluzu wisząca a w niej nitka cienka krwii. Moja głowa mnie nakręca że to może i plantacja?? Ale test był negatywny 3 dni temu. I w 1 ciąży tak nie miałam. Dodatkowo gdy się nachyle czuje jakby mi się macica zwijala w trabke ale to nie boli to taki dyskomfort, i czuję jakby rozpychanie tylko niewiem czy yo nie sugestia mojej głowy :-(

Dziewczyny 3 dzień mam tak że cały dzień nic i tylko jednorazowa akcja, dziś miałam taką długa nitke śluzu wisząca a w niej nitka cienka krwii. Moja głowa mnie nakręca że to może i plantacja?? Ale test był negatywny 3 dni temu. I w 1 ciąży tak nie miałam. Dodatkowo gdy się nachyle czuje jakby mi się macica zwijala w trabke ale to nie boli to taki dyskomfort, i czuję jakby rozpychanie tylko niewiem czy yo nie sugestia mojej głowy :-(
Test ciazowy to i tak dopiero za pare dni by pokazal.. hcg wytwarza sie dopiero po implantacji

Dziewczyny kiedy najwcześniej można zrobić bete żeby coś wyszło? No nie wytrzymam do terminu @ [emoji25] z drugiej strony tyle się mówi o tych mikroporonieniach [emoji33]

reklama
Laseczki test owu wykonany niestety dalej negatywny a co do bulu brzucha i do mokrości dalej to samo. Dobrze że jutro lekarza mam na 9 na monitoring to się popytam od czego te moje dolegliwości bólowe jak okresowe co się dzieje

Do góry