reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja dużo dusze w sobie ale jak wybuchne to jak wulkan. I paplam i dre sie, wypominam. A później żałuję.. jeść dzis nie mogę przez tą całą nerwówke. Zamiast się serduchowac i korzystać to u nas wojna..nie fajnie:mad::baffled:

Ja dużo dusze w sobie ale jak wybuchne to jak wulkan. I paplam i dre sie, wypominam. A później żałuję.. jeść dzis nie mogę przez tą całą nerwówke. Zamiast się serduchowac i korzystać to u nas wojna..nie fajnie:mad::baffled:
To u mnie 50 % awantur z mężem kończy się fikolkami wieczorem się kładę obrażona a on zaczyna miziac kombinować świrować i ja odpuszczam bo często że śmiechu nie umiem wytrzymać

Beti a ja mam takie myśli w głowie jak to sobie ładnie te piwnice uparzadkuje 1 na rzeczy do aut i opony, 2 na przetwory itp regaliki, sriki i ch....usteczka z tego wychodzi od 6 lat :-)

Misia Jasia to u was taka epokowa miłość, jak na kartach historia pisali dosłownie wichry namiętności, ogień i woda niby żyć ze sobą nie mogą bo takie przeciwieństwa ale bez siebie tymbardziej :-) [emoji7]
Super że masz pozytywne podejście, tylko że jak Ty taka laska jeszcze zrobisz się na "mahoń" i będziesz jeszcze bardziej "wylaszczona" ( czy to możliwe ??!! [emoji23]) to J będzie Cie tam szarpal jak Reksio boczek więc niewiem czy Ty do końca lata utrzymasz :-)

Ja to miałam dziś tak zalatany dzień, ze już w łóżku leżę i odpoczywam [emoji53] coś mnie głowa jeszcze rozbolała i wgl już mam dość tego tygodnia [emoji26]

@MisiaJasia szkoda, że się nie udało tym razem, ale najważniejsze, że masz takie super podejście, że się nie załamujesz [emoji6] wrócicie do tematu i wtedy na pewno mały Janek z tego wyjdzie, albo Janinka [emoji16]
Mój to taki jakiś strasznie spokojny, już przywykłam ale jak każda kobieta zawsze znajdę sobie pretekst do tzw. przypierdolki :D
Ok u mnie dokładnie tak samo m spokojny a ja nadrabiam
Dziewczyny ja mam to samo, mój jest spokojny, cierpliwy i czasami wkurza mnie, że nie możemy się nawet pokłócić [emoji23] ja z kolei wybuchowa i czasami szukam dziury w całym, sama się nakręcam, a potem cisza i nie gadamy [emoji16]

Beti a ja mam takie myśli w głowie jak to sobie ładnie te piwnice uparzadkuje 1 na rzeczy do aut i opony, 2 na przetwory itp regaliki, sriki i ch....usteczka z tego wychodzi od 6 lat :-)

Misia Jasia to u was taka epokowa miłość, jak na kartach historia pisali dosłownie wichry namiętności, ogień i woda niby żyć ze sobą nie mogą bo takie przeciwieństwa ale bez siebie tymbardziej :-) [emoji7]
Super że masz pozytywne podejście, tylko że jak Ty taka laska jeszcze zrobisz się na "mahoń" i będziesz jeszcze bardziej "wylaszczona" ( czy to możliwe ??!! [emoji23]) to J będzie Cie tam szarpal jak Reksio boczek więc niewiem czy Ty do końca lata utrzymasz :-)
My to raz zle bez siebie jeszcze gorzej [emoji23]
On i tak szarpie jak Reksio szynke [emoji23] nie moge na to narzekac.. chociaz.. nie wiem czy nie bardziej ja jego [emoji23][emoji23][emoji23] Jasiu mlodziutki i jak on to mowi "mlodzi dzisiaj nie jebaki" [emoji23][emoji23][emoji23] i czasem sie czuje jak taka troche gwalcicielka molestatorka [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja to miałam dziś tak zalatany dzień, ze już w łóżku leżę i odpoczywam [emoji53] coś mnie głowa jeszcze rozbolała i wgl już mam dość tego tygodnia [emoji26]

@MisiaJasia szkoda, że się nie udało tym razem, ale najważniejsze, że masz takie super podejście, że się nie załamujesz [emoji6] wrócicie do tematu i wtedy na pewno mały Janek z tego wyjdzie, albo Janinka [emoji16]
Dziewczyny ja mam to samo, mój jest spokojny, cierpliwy i czasami wkurza mnie, że nie możemy się nawet pokłócić [emoji23] ja z kolei wybuchowa i czasami szukam dziury w całym, sama się nakręcam, a potem cisza i nie gadamy [emoji16]
No ja to mając dwoch synkow to bym wolała tym razem Janinke.. a w sumie to Marysie ;) niz Jasia Juniora [emoji23] ale i jak Jaś by byl to bym pokochala jak swoje ;P

No ja to mając dwoch synkow to bym wolała tym razem Janinke.. a w sumie to Marysie ;) niz Jasia Juniora [emoji23] ale i jak Jaś by byl to bym pokochala jak swoje ;P
Musisz się zaprogramować na dziewczynkę i już [emoji16] ja cały czas sobie wmawiałam, że te żeńskie maja dotrzeć na miejsce i działać, a reszta niech zostanie w tyle, zobaczymy co z tego wyjdzie. Oby wgl coś wyszło [emoji849]

reklama
Musisz się zaprogramować na dziewczynkę i już [emoji16] ja cały czas sobie wmawiałam, że te żeńskie maja dotrzeć na miejsce i działać, a reszta niech zostanie w tyle, zobaczymy co z tego wyjdzie. Oby wgl coś wyszło [emoji849]
Ja sie tak juz 2 razy programowalam.. i co? 2 fujarki [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry