reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja dziewczyny po raz kolejny wracam do starań o zdrowa dietę, ruch i schudniecie. Pewnie nieraz zbladze ale stwierdziłam że im więcej dni na plus tym lepiej. Więc będę upadac i próbować do skutku [emoji106] na wadze znow ok 70kg.

P. S. Mój dzisiejszy obiad i mój mały wielki sukces ruszyłam [emoji527] po miesiącu i przejechałem 25 km na rowerku [emoji106] jestem z siebie dumna [emoji23][emoji23]
IMG_20191228_102354.jpeg
IMG_20191228_171028.jpeg
IMG_20191228_174905.jpeg

reklama
Ja dziewczyny po raz kolejny wracam do starań o zdrowa dietę, ruch i schudniecie. Pewnie nieraz zbladze ale stwierdziłam że im więcej dni na plus tym lepiej. Więc będę upadac i próbować do skutku [emoji106] na wadze znow ok 70kg.

P. S. Mój dzisiejszy obiad i mój mały wielki sukces ruszyłam [emoji527] po miesiącu i przejechałem 25 km na rowerku [emoji106] jestem z siebie dumna [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1061673Zobacz załącznik 1061674Zobacz załącznik 1061675
No ja też się za siebie będę musiała wziąć po porodzie heh i to ostro.
Dzień dobry dziewczyny! W sumie to już dobry wieczór[emoji85]

Długo się nie odzywałam, mam wyrzuty sumienia[emoji17] codziennie obiecywałam sobie, ze wszystko nadrobię, ale miałam mocno zalatane te ponad 3 tygodnie (jakoś tak będzie) i później już straciłam nadzieję, ze uda mi się wszystko przeczytać, a strasznie mi tak głupio wyskakiwać po takiej przerwie i nic nie wiedzieć[emoji85]

U nas wszystko Ok, skupiłam się przez ten czas na nadrobieniu zaległości na uczelni, na świętach, wiadomo. Poza tym znów byłam na antybiotyku, moja starsza córka miała zapalenie rogówki (jakim cudem sie do tego doprowadziła, to ja nie wiem), a młodsza bez zmian, czyli wieczny ZUM. Umówiłam ją nawet (młodszą w sensie) do pani dr z Warszawy, która jest kierownikiem kliniki urologii w Centrum Zdrowia Dziecka, termin mamy na 28.01.

Dalej nie mam samochodu[emoji23] Micrę oddałam po 31 dniach i gdy jechałam do Szczecina, żeby ją zwrócić, kamień uderzył mi w czołowa szybę... jestem przez to lżejsza o 500zl[emoji32]

Jeśli któraś z Was byłaby tak kochana i streściła, co się u Was dzieje? Dziewczyny w ciąży, jak się czujecie?

Życzę Wam spóźnione wesołych świąt[emoji85] i od dziś wchodzę na forum regularnie :D

P. S. @fiddlee śnilas mi się [emoji14]
W końcu jesteś [emoji7] super cieszę się bardzo. Trzymam kciuki za wizyty. W cale nie głupio ze po takim czasie.

reklama
Dzień dobry dziewczyny! W sumie to już dobry wieczór[emoji85]

Długo się nie odzywałam, mam wyrzuty sumienia[emoji17] codziennie obiecywałam sobie, ze wszystko nadrobię, ale miałam mocno zalatane te ponad 3 tygodnie (jakoś tak będzie) i później już straciłam nadzieję, ze uda mi się wszystko przeczytać, a strasznie mi tak głupio wyskakiwać po takiej przerwie i nic nie wiedzieć[emoji85]

U nas wszystko Ok, skupiłam się przez ten czas na nadrobieniu zaległości na uczelni, na świętach, wiadomo. Poza tym znów byłam na antybiotyku, moja starsza córka miała zapalenie rogówki (jakim cudem sie do tego doprowadziła, to ja nie wiem), a młodsza bez zmian, czyli wieczny ZUM. Umówiłam ją nawet (młodszą w sensie) do pani dr z Warszawy, która jest kierownikiem kliniki urologii w Centrum Zdrowia Dziecka, termin mamy na 28.01.

Dalej nie mam samochodu[emoji23] Micrę oddałam po 31 dniach i gdy jechałam do Szczecina, żeby ją zwrócić, kamień uderzył mi w czołowa szybę... jestem przez to lżejsza o 500zl[emoji32]

Jeśli któraś z Was byłaby tak kochana i streściła, co się u Was dzieje? Dziewczyny w ciąży, jak się czujecie?

Życzę Wam spóźnione wesołych świąt[emoji85] i od dziś wchodzę na forum regularnie :D

P. S. @fiddlee śnilas mi się [emoji14]
U nas wszystko dobrze własnie zaczęłam 24 tc i też mnie tu nie było kawałek czasu przez problemy zdrowotne i rodzinne także rozumiem [emoji9]
Wyobraźcie sobie ze cala noc nie śpię. Masakra [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Wiem co czujesz, ja tak mam od początku ciąży. Wczoraj dziwilam się co taka śpiąca jestem pierwszy raz od dawna.. Dziś wstałam z anginą i czuję się jak trup [emoji2356]
Zdecydowanie wolę styczeń [emoji23]
Mam syna z końca roku i widzę różnice
Mam w rodzinie kilka osób z grudnia i żadnej to nie odpowiada, zdecydowanie lepiej być na początku rocznika [emoji14]

Do góry