reklama
Może za wcześnie trochę kiedy masz termin?Hejka. Ja dzisiaj zatestowałam, 29 dc i biel
Wczoraj wyszła informacja że wyciekły dane z virgin mobail my mamy tą siec
Kurde trochę się martwię. M dostał smsa o tym a ja dostałam z 4 że gogle weryfikuje sieć i prosi o potwierdzenie numeru. Oczywiście ja zawsze najpierw wklepuje numer w Google i czytam co to jest i tam było napisane że oszustwo. Więc usunęłam te wiadomości. I to właśnie teraz czytam że to z tym związane ze wyciekły te dane. Mam nadzieję że nikt kredytu na nas nie weźmie.
Hej, ja tak na szybko, bo zaraz lecimy w gości... Tak mi sie nie chce, że dużo bym oddała żeby móc sobie posiedzieć w domu [emoji16] dobrze, że chociaż wczoraj udało się mieć dzień lenia.
@Sarinak ja bym się nie przejmowała, po co robić afere w święta. Dzieci wychowują rodzice i widocznie oni takie podejście mają, nie sądzę aby upomnienie siostry tym bardziej takiej, którą widzisz raz na sto lat coś dało, a nie ma co sobie psuć nerwów. Skup się na swoim maluszku i tyle [emoji6]
Super, że synek zadowolony z prezentów [emoji3059] pamiętam, że ja też tak zawsze męczyłam rodziców o zabawę moimi wymarzonymi prezentami [emoji16]
Miłego dnia [emoji6]
@Sarinak ja bym się nie przejmowała, po co robić afere w święta. Dzieci wychowują rodzice i widocznie oni takie podejście mają, nie sądzę aby upomnienie siostry tym bardziej takiej, którą widzisz raz na sto lat coś dało, a nie ma co sobie psuć nerwów. Skup się na swoim maluszku i tyle [emoji6]
My też mamy w virgin i mój mąż też dostał tego smsa, ja nie. Potem znalazł informację u nich na facebooku, że kto nie dostał smsa nie jest zagrożony [emoji16]Może za wcześnie trochę kiedy masz termin?
Kurde trochę się martwię. M dostał smsa o tym a ja dostałam z 4 że gogle weryfikuje sieć i prosi o potwierdzenie numeru. Oczywiście ja zawsze najpierw wklepuje numer w Google i czytam co to jest i tam było napisane że oszustwo. Więc usunęłam te wiadomości. I to właśnie teraz czytam że to z tym związane ze wyciekły te dane. Mam nadzieję że nikt kredytu na nas nie weźmie.
Super, że synek zadowolony z prezentów [emoji3059] pamiętam, że ja też tak zawsze męczyłam rodziców o zabawę moimi wymarzonymi prezentami [emoji16]
Miłego dnia [emoji6]
Mój Leszek też właśnie takie dostał. Kurde mam nadzieję że w miarę to ogarna.Hej, ja tak na szybko, bo zaraz lecimy w gości... Tak mi sie nie chce, że dużo bym oddała żeby móc sobie posiedzieć w domu [emoji16] dobrze, że chociaż wczoraj udało się mieć dzień lenia.
@Sarinak ja bym się nie przejmowała, po co robić afere w święta. Dzieci wychowują rodzice i widocznie oni takie podejście mają, nie sądzę aby upomnienie siostry tym bardziej takiej, którą widzisz raz na sto lat coś dało, a nie ma co sobie psuć nerwów. Skup się na swoim maluszku i tyle [emoji6]My też mamy w virgin i mój mąż też dostał tego smsa, ja nie. Potem znalazł informację u nich na facebooku, że kto nie dostał smsa nie jest zagrożony [emoji16]
Miłego dnia [emoji6]Zobacz załącznik 1060908
A ja właśnie uwielbiam w gości jeździć. A teraz jak siedzę cały czas w domu to już w ogóle.
Isasza4444
Fanka BB :)
Ale numery macie z tą siecią współczuję.
U mnie koniec laby pora do pracy.
6dc i 2 dzień leków, póki co nie ma dramatu [emoji106]
U mnie koniec laby pora do pracy.
6dc i 2 dzień leków, póki co nie ma dramatu [emoji106]
nikolka1203
No ja miałam bardzo podobny pierwszy test ale też nie chce cię nakręcać. Trzymam kciuki dawaj znać [emoji4]Dziewczyny dzięki za kciuki...
Jak wysechł wygląda tak:
A wogóle zdecydowałam się na test bo mnie dziś obudził ból piersi pod pachami, naprawdę taki konkretny... No nic trochę niepewności i czekać do soboty, albo w piątek beta.. Dobrze, że jestem w Polsce to sobie mogę zrobić, bo w Niemczech nie mam takiej opcji...
No i smaki się od poniedziałku zaczęły... Kocham bigos w ostatnich dniach hehehe
Ostatnio miałam cykl 29 dniMoże za wcześnie trochę kiedy masz termin?
Isasza4444
Witam z rana [emoji16]
Póki co w dobrym humorze.
Byłam po pracy na wyprzedaży w Lidlu, ależ te człowieki się pchają i dostają malpiego rozumu [emoji35]
W biedrze jest 2gi produkt za darmo ale niestety nic nie kupiłam bo coś im się spsulo i od wejścia zabił mnie zapach zepsutego mięsa i musiałam wyjść [emoji29]
Byłam po pracy na wyprzedaży w Lidlu, ależ te człowieki się pchają i dostają malpiego rozumu [emoji35]
W biedrze jest 2gi produkt za darmo ale niestety nic nie kupiłam bo coś im się spsulo i od wejścia zabił mnie zapach zepsutego mięsa i musiałam wyjść [emoji29]
Sarinak
A ja unikam sklepów dzisiaj, może pod wieczór pójdę jak się szaleństwo trochę ogarnie. Synek mi się powoli zaczyna przewracać na bok z pleców, przez całe święta i ten tabun ludzi był spokojny, ale jak obskakiwalam inne dzieci to strasznie tęskniłam za swoim, a przecież był tuż obok.
Siostry i jej familii nie skomentuję, szkoda mi na tą patologię słów. Żal tylko dziecka, ale niewiele mogę na to poradzić. Gdyby poświęcili mu więcej uwagi i serca to pewnie byłby mniej wystraszony i więcej mówił, ale jak hrabiostwa się rozsiadło to nawet talerza po sobie nie wynieśli, więc czego ja oczekuję...
Siostry i jej familii nie skomentuję, szkoda mi na tą patologię słów. Żal tylko dziecka, ale niewiele mogę na to poradzić. Gdyby poświęcili mu więcej uwagi i serca to pewnie byłby mniej wystraszony i więcej mówił, ale jak hrabiostwa się rozsiadło to nawet talerza po sobie nie wynieśli, więc czego ja oczekuję...
reklama
Coś Ty. Kurde m pojechał do Lidla właśnie po jakiś stojak na opony za 10zl [emoji23] ja chce do Ikea podjechać. I od dziś w pepco wyprzedaż.Witam z rana [emoji16]
Podziel się: