reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ledwo wstał już przyleciał z kalaruchem [emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_20191226_100735.jpeg

reklama
Hejka. Ja dzisiaj zatestowałam, 29 dc i biel
Może za wcześnie trochę kiedy masz termin?

Wczoraj wyszła informacja że wyciekły dane z virgin mobail my mamy tą siec
Kurde trochę się martwię. M dostał smsa o tym a ja dostałam z 4 że gogle weryfikuje sieć i prosi o potwierdzenie numeru. Oczywiście ja zawsze najpierw wklepuje numer w Google i czytam co to jest i tam było napisane że oszustwo. Więc usunęłam te wiadomości. I to właśnie teraz czytam że to z tym związane ze wyciekły te dane. Mam nadzieję że nikt kredytu na nas nie weźmie.

Hej, ja tak na szybko, bo zaraz lecimy w gości... Tak mi sie nie chce, że dużo bym oddała żeby móc sobie posiedzieć w domu [emoji16] dobrze, że chociaż wczoraj udało się mieć dzień lenia.

@Sarinak ja bym się nie przejmowała, po co robić afere w święta. Dzieci wychowują rodzice i widocznie oni takie podejście mają, nie sądzę aby upomnienie siostry tym bardziej takiej, którą widzisz raz na sto lat coś dało, a nie ma co sobie psuć nerwów. Skup się na swoim maluszku i tyle [emoji6]

Kurde trochę się martwię. M dostał smsa o tym a ja dostałam z 4 że gogle weryfikuje sieć i prosi o potwierdzenie numeru. Oczywiście ja zawsze najpierw wklepuje numer w Google i czytam co to jest i tam było napisane że oszustwo. Więc usunęłam te wiadomości. I to właśnie teraz czytam że to z tym związane ze wyciekły te dane. Mam nadzieję że nikt kredytu na nas nie weźmie.
My też mamy w virgin i mój mąż też dostał tego smsa, ja nie. Potem znalazł informację u nich na facebooku, że kto nie dostał smsa nie jest zagrożony [emoji16]
Super, że synek zadowolony z prezentów [emoji3059] pamiętam, że ja też tak zawsze męczyłam rodziców o zabawę moimi wymarzonymi prezentami [emoji16]

Miłego dnia [emoji6]
Screenshot_20191226_111404.jpeg

Hej, ja tak na szybko, bo zaraz lecimy w gości... Tak mi sie nie chce, że dużo bym oddała żeby móc sobie posiedzieć w domu [emoji16] dobrze, że chociaż wczoraj udało się mieć dzień lenia.

@Sarinak ja bym się nie przejmowała, po co robić afere w święta. Dzieci wychowują rodzice i widocznie oni takie podejście mają, nie sądzę aby upomnienie siostry tym bardziej takiej, którą widzisz raz na sto lat coś dało, a nie ma co sobie psuć nerwów. Skup się na swoim maluszku i tyle [emoji6]My też mamy w virgin i mój mąż też dostał tego smsa, ja nie. Potem znalazł informację u nich na facebooku, że kto nie dostał smsa nie jest zagrożony [emoji16]
Super, że synek zadowolony z prezentów [emoji3059] pamiętam, że ja też tak zawsze męczyłam rodziców o zabawę moimi wymarzonymi prezentami [emoji16]

Miłego dnia [emoji6]Zobacz załącznik 1060908
Mój Leszek też właśnie takie dostał. Kurde mam nadzieję że w miarę to ogarna.

A ja właśnie uwielbiam w gości jeździć. A teraz jak siedzę cały czas w domu to już w ogóle.

Dziewczyny dzięki za kciuki...
Jak wysechł wygląda tak:

A wogóle zdecydowałam się na test bo mnie dziś obudził ból piersi pod pachami, naprawdę taki konkretny... No nic trochę niepewności i czekać do soboty, albo w piątek beta.. Dobrze, że jestem w Polsce to sobie mogę zrobić, bo w Niemczech nie mam takiej opcji...
No i smaki się od poniedziałku zaczęły... Kocham bigos w ostatnich dniach hehehe
No ja miałam bardzo podobny pierwszy test ale też nie chce cię nakręcać. Trzymam kciuki dawaj znać [emoji4]

Ostatnio miałam cykl 29 dni :)

Witam z rana [emoji16]
Póki co w dobrym humorze.

Byłam po pracy na wyprzedaży w Lidlu, ależ te człowieki się pchają i dostają malpiego rozumu [emoji35]
W biedrze jest 2gi produkt za darmo ale niestety nic nie kupiłam bo coś im się spsulo i od wejścia zabił mnie zapach zepsutego mięsa i musiałam wyjść [emoji29]

A ja unikam sklepów dzisiaj, może pod wieczór pójdę jak się szaleństwo trochę ogarnie. Synek mi się powoli zaczyna przewracać na bok z pleców, przez całe święta i ten tabun ludzi był spokojny, ale jak obskakiwalam inne dzieci to strasznie tęskniłam za swoim, a przecież był tuż obok.
Siostry i jej familii nie skomentuję, szkoda mi na tą patologię słów. Żal tylko dziecka, ale niewiele mogę na to poradzić. Gdyby poświęcili mu więcej uwagi i serca to pewnie byłby mniej wystraszony i więcej mówił, ale jak hrabiostwa się rozsiadło to nawet talerza po sobie nie wynieśli, więc czego ja oczekuję...

reklama
Witam z rana [emoji16]
Póki co w dobrym humorze.

Byłam po pracy na wyprzedaży w Lidlu, ależ te człowieki się pchają i dostają malpiego rozumu [emoji35]
W biedrze jest 2gi produkt za darmo ale niestety nic nie kupiłam bo coś im się spsulo i od wejścia zabił mnie zapach zepsutego mięsa i musiałam wyjść [emoji29]
Coś Ty. Kurde m pojechał do Lidla właśnie po jakiś stojak na opony za 10zl [emoji23] ja chce do Ikea podjechać. I od dziś w pepco wyprzedaż.

Do góry