No jest jak byk druga kreska. Chciałabym Ci powoedziec że super gratulacje ale nie chce Cie nakręcac. Najlepiej zrób betę po cichu już gratuluję i mocno trzyma a kciukiDziewczyny dzięki za kciuki...
Jak wysechł wygląda tak:
A wogóle zdecydowałam się na test bo mnie dziś obudził ból piersi pod pachami, naprawdę taki konkretny... No nic trochę niepewności i czekać do soboty, albo w piątek beta.. Dobrze, że jestem w Polsce to sobie mogę zrobić, bo w Niemczech nie mam takiej opcji...
No i smaki się od poniedziałku zaczęły... Kocham bigos w ostatnich dniach hehehe
reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
@Martyna84 pocichutku gratuluję, piątku nadchodz [emoji16]
@Sarinak 3mam kciuki i życzę cierpliwości. Przetrwaj to Kochana [emoji106]
@MartaSx witam w klubie synek też z emocji poszedł spać po 24 [emoji16]
@Sarinak 3mam kciuki i życzę cierpliwości. Przetrwaj to Kochana [emoji106]
@MartaSx witam w klubie synek też z emocji poszedł spać po 24 [emoji16]
Isasza4444
Sarinak
Kur... Ja wiem, że święta i w ogóle i powinnam być wyrozumiała, ale... jeszcze tak olewanego dziecka jak syn mojej siostry nie widziałam. 4,5 roku i poza tak i nie nie mówi, ciągle tylko chce żebym się z nim bawiła, ale ciężko mieć do niego pretensje skoro rodzice mają go gdzieś. Ignorują go cały czas, bo albo rozmawiają z moimi rodzicami, albo zajmują się córką (2tyg). To ja się rozpierdalam między swoim synkiem a jej, a franca se siedzi i ma go w dupie.
I to udawanie, że nic się nie stało... Byle przetrwać ten dzień
Weź jej coś powiedz. Ja bym ją zjebala i w dupie miała czy ktoś się obrazi czy nie i w dupie bym miała że są świętaKur... Ja wiem, że święta i w ogóle i powinnam być wyrozumiała, ale... jeszcze tak olewanego dziecka jak syn mojej siostry nie widziałam. 4,5 roku i poza tak i nie nie mówi, ciągle tylko chce żebym się z nim bawiła, ale ciężko mieć do niego pretensje skoro rodzice mają go gdzieś. Ignorują go cały czas, bo albo rozmawiają z moimi rodzicami, albo zajmują się córką (2tyg). To ja się rozpierdalam między swoim synkiem a jej, a franca se siedzi i ma go w dupie.
Isasza4444
Ja prdl no sorry ale to przegięcie, moje dziecko miało 3 lata i mało mówiło ale zdecydowanie więcej niż tak i nie o ja już latalam na wysokości lamperii żeby logooede, neurologopede o zajęcia w domu. Po co sobie tacy ludzi e robią dzieci. A vorka jak będzie starsza i nie będzie już słodkim Bobo też będzie miała w d***e. Przepraszam ale rozumiem Twoją złość i podziwiam że nie wybuchłas bo ja tak jak @MartaSx to bym już pękła.Kur... Ja wiem, że święta i w ogóle i powinnam być wyrozumiała, ale... jeszcze tak olewanego dziecka jak syn mojej siostry nie widziałam. 4,5 roku i poza tak i nie nie mówi, ciągle tylko chce żebym się z nim bawiła, ale ciężko mieć do niego pretensje skoro rodzice mają go gdzieś. Ignorują go cały czas, bo albo rozmawiają z moimi rodzicami, albo zajmują się córką (2tyg). To ja się rozpierdalam między swoim synkiem a jej, a franca se siedzi i ma go w dupie.
Isasza4444
Hejka hejka. Oli chodzi i wszystkim mówi że był bardzo grzeczny skoro gwiazdor przyniósł mu tyle prezentów [emoji23][emoji23][emoji23] bardzo chciał grę la caralucha i musimy z nim grać cały czas. Już mi się po nocach śni [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis mam gości Leszka ciocia z rodziną przyjeżdża.
Dzis mam równo 38tc do porodu zostało 14 dni [emoji23][emoji86][emoji87]
Miłego dnia dziewczyny
Dzis mam gości Leszka ciocia z rodziną przyjeżdża.
Dzis mam równo 38tc do porodu zostało 14 dni [emoji23][emoji86][emoji87]
Miłego dnia dziewczyny
reklama
Hejka. Ja dzisiaj zatestowałam, 29 dc i biel
Podziel się: