reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny dzięki za kciuki...
Jak wysechł wygląda tak:

A wogóle zdecydowałam się na test bo mnie dziś obudził ból piersi pod pachami, naprawdę taki konkretny... No nic trochę niepewności i czekać do soboty, albo w piątek beta.. Dobrze, że jestem w Polsce to sobie mogę zrobić, bo w Niemczech nie mam takiej opcji...
No i smaki się od poniedziałku zaczęły... Kocham bigos w ostatnich dniach hehehe
No jest jak byk druga kreska. Chciałabym Ci powoedziec że super gratulacje ale nie chce Cie nakręcac. Najlepiej zrób betę po cichu już gratuluję i mocno trzyma a kciuki

reklama
Kur... Ja wiem, że święta i w ogóle i powinnam być wyrozumiała, ale... jeszcze tak olewanego dziecka jak syn mojej siostry nie widziałam. 4,5 roku i poza tak i nie nie mówi, ciągle tylko chce żebym się z nim bawiła, ale ciężko mieć do niego pretensje skoro rodzice mają go gdzieś. Ignorują go cały czas, bo albo rozmawiają z moimi rodzicami, albo zajmują się córką (2tyg). To ja się rozpierdalam między swoim synkiem a jej, a franca se siedzi i ma go w dupie.
I to udawanie, że nic się nie stało... Byle przetrwać ten dzień

Kur... Ja wiem, że święta i w ogóle i powinnam być wyrozumiała, ale... jeszcze tak olewanego dziecka jak syn mojej siostry nie widziałam. 4,5 roku i poza tak i nie nie mówi, ciągle tylko chce żebym się z nim bawiła, ale ciężko mieć do niego pretensje skoro rodzice mają go gdzieś. Ignorują go cały czas, bo albo rozmawiają z moimi rodzicami, albo zajmują się córką (2tyg). To ja się rozpierdalam między swoim synkiem a jej, a franca se siedzi i ma go w dupie.
Weź jej coś powiedz. Ja bym ją zjebala i w dupie miała czy ktoś się obrazi czy nie i w dupie bym miała że są święta

Ja prdl no sorry ale to przegięcie, moje dziecko miało 3 lata i mało mówiło ale zdecydowanie więcej niż tak i nie o ja już latalam na wysokości lamperii żeby logooede, neurologopede o zajęcia w domu. Po co sobie tacy ludzi e robią dzieci. A vorka jak będzie starsza i nie będzie już słodkim Bobo też będzie miała w d***e. Przepraszam ale rozumiem Twoją złość i podziwiam że nie wybuchłas bo ja tak jak @MartaSx to bym już pękła.

Hejka hejka. Oli chodzi i wszystkim mówi że był bardzo grzeczny skoro gwiazdor przyniósł mu tyle prezentów [emoji23][emoji23][emoji23] bardzo chciał grę la caralucha i musimy z nim grać cały czas. Już mi się po nocach śni [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis mam gości Leszka ciocia z rodziną przyjeżdża.
Dzis mam równo 38tc do porodu zostało 14 dni [emoji23][emoji86][emoji87]

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry