reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hejka dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale wiadomo podróż do Polski na święta i przygotowania zajęły mnóstwo czasu...
Spokojnych i zdrowych świat, oby wasze marzenia się spełniły te duże i te małe!!!!
No a ja oczywiście nie wytrzymałam, bo chodzi o Alkohol, czy mogę się napić???? i zrobiłam dziś test, 10 dpo. No i teraz to już powstał problem pozytywny, czy nie? Pierwszy raz mi wyszedł taki, bo we wszystkich 3 poprzednich ciążach robiłam w dniu@ i wyszedł z mocnymi II kreskami.
Pomóżcie...
Kurcze nie dziwie się że masz wątpliwości. Ja tam widzę 2 kreskę szczególnie na tym drugim [emoji16]

Witam się w święta.
Ja robię to co bardzo lubię czyli odpoczywam i jem [emoji16][emoji16]
Szkoda tylko że śniegu nie ma.
Dzisiaj 5dc i 1 dzień lametta, mam lekko stresa bo boję się że będę się źle czuć ale będę walczyć. 3majcie kciuki mocno za mnie proszę [emoji16][emoji3590]

Czy jak zazywapam urofuragine w tym miesiącu kilka razy 8 miał przeziębiony pęcherz spałam często z ciepłym termoforem a raczej gorącym czy jest jeszcze szansa że mogło się udać w tym miesiącu?

Cześć dziewczyny, ja dopiero się obudziłam, jeszcze nawet nie wstałam [emoji16] pies z wczorajszych emocji też jeszcze śpi, więc mam luz [emoji4] wczoraj była taka szczęśliwa, że aż miło się na nią patrzyło, każdy prezent chciała rozpakować, a ze swoich tak się cieszyła, że poszła z nimi spać [emoji3059][emoji4] dziś u nas świąteczne leniuchowanie, a jutro jeszcze w gości [emoji6]
Hejka dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale wiadomo podróż do Polski na święta i przygotowania zajęły mnóstwo czasu...
Spokojnych i zdrowych świat, oby wasze marzenia się spełniły te duże i te małe!!!!
No a ja oczywiście nie wytrzymałam, bo chodzi o Alkohol, czy mogę się napić???? i zrobiłam dziś test, 10 dpo. No i teraz to już powstał problem pozytywny, czy nie? Pierwszy raz mi wyszedł taki, bo we wszystkich 3 poprzednich ciążach robiłam w dniu@ i wyszedł z mocnymi II kreskami.
Pomóżcie...
Hmm, no 10 dni po to szybko na testowanie, ale na tym drugim zdjęciu przebija się druga kreska[emoji6] powtórz test to zobaczysz czy ciemnieje. Ale bys miała piękny prezent na święta jakby się potwierdziło [emoji3059]

Miłego dnia dziewczyny! [emoji6]

Hejka laski miłego dnia Oli wczoraj z wrażenia poszedł spać po 24 [emoji23]

Jeszcze nie rodze trzymam zwarte posady do 1 stycznia dalej niech się dzieje [emoji23]

Lilka szansa jest zawsze.

Hejka dziewczyny
Pomóżcie...
Ja tam widzę cień drugiej kreski ale powtórz w dniu @ powinna być mocniejsza. 3 mam kciuki

Dziewczyny dzięki za kciuki...
Jak wysechł wygląda tak:

A wogóle zdecydowałam się na test bo mnie dziś obudził ból piersi pod pachami, naprawdę taki konkretny... No nic trochę niepewności i czekać do soboty, albo w piątek beta.. Dobrze, że jestem w Polsce to sobie mogę zrobić, bo w Niemczech nie mam takiej opcji...
No i smaki się od poniedziałku zaczęły... Kocham bigos w ostatnich dniach hehehe

Załączniki

• IMG_20191225_115247.jpg
    IMG_20191225_115247.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 95
  • IMG_20191225_115223.jpg
    IMG_20191225_115223.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 85
reklama
U mnie pobudka o 8 bo ktoś chciał jeść:) wczoraj prawie przewrócił się z pleców na bok, a dzis zaczął dzień od rozmowy, a potem smutek. Chyba zaczyna się etap ząbków, cała buzia zasliniona i łapki w środku.

Trzymajcie za mnie kciuki, koło 13 ma wpaść moja siostra z rodziną, już mnie skręca...

Do góry