Hej mocno Cię boli? Może faktycznie jedz na IP. Lepiej dmuchać na zimne.Ajć.. Ja niestety też znam takie dzieci
Chciałabym bardzo wychować Helenę na dobrego, mądrego małego człowieka. Oby mi się to udało.
Dziewczyny wiem że każda w szale świątecznym (ja sama dziś przesadziłam i teraz leżę z bólem brzucha zastanawiając się czy nie pojadę na IP)
Ale chciałabym w imieniu naszej małej rodzinki życzyć wam jeszcze raz spokojnych i wesołych świąt no i oczywiście spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń. [emoji3590]
Buziaki dla was i dla waszych rodzinek, pamiętajcie o tym że to najbardziej zwariowany a jednocześnie najcudowniejszy czas w całym roku
PS. Marta nie rozpakowywuj się w święta [emoji8]
Nie chciałabym w święta rodzic ale dziś też mnie boli brzuch wzięłam 2 apapy i leżę. 15 dni do końca za dwa dni będę mieć równo 38 tc [emoji848]
Ja też się staram Olisia wychować na mądrego chłopca niestety moja mama mi psuje plany. Kupuje mu wszystko co chce. Chociaż ja też mu kupuje ale bardziej takie pierdoly np autko małe za 6zl albo Kinder jajko ale to też raz na jakiś czas.