reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ajć.. Ja niestety też znam takie dzieci :(
Chciałabym bardzo wychować Helenę na dobrego, mądrego małego człowieka. Oby mi się to udało.

Dziewczyny wiem że każda w szale świątecznym (ja sama dziś przesadziłam i teraz leżę z bólem brzucha zastanawiając się czy nie pojadę na IP)

Ale chciałabym w imieniu naszej małej rodzinki życzyć wam jeszcze raz spokojnych i wesołych świąt no i oczywiście spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń. [emoji3590]
Buziaki dla was i dla waszych rodzinek, pamiętajcie o tym że to najbardziej zwariowany a jednocześnie najcudowniejszy czas w całym roku

PS. Marta nie rozpakowywuj się w święta [emoji8]
Hej mocno Cię boli? Może faktycznie jedz na IP. Lepiej dmuchać na zimne.

Nie chciałabym w święta rodzic ale dziś też mnie boli brzuch wzięłam 2 apapy i leżę. 15 dni do końca za dwa dni będę mieć równo 38 tc [emoji848]

Ja też się staram Olisia wychować na mądrego chłopca niestety moja mama mi psuje plany. Kupuje mu wszystko co chce. Chociaż ja też mu kupuje ale bardziej takie pierdoly np autko małe za 6zl albo Kinder jajko ale to też raz na jakiś czas.

reklama
Ja dziś miałam tak zalatany dzień, że nie miałam czasu się odezwać. Nawet trochę porobiłam w kuchni z okazji przypływu energii, chociaż założenie miałam takie, że nie robię nic w tym roku. Efekt taki, że dosłownie padam na pysk [emoji85] i złożę Wam życzenia już dziś, bo jutro pewnie w ogóle nie zdążę tu zajrzeć [emoji53]

Życzę Wam cudownych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, dużo radości i przede wszystkim spokoju [emoji8] niech to będzie magiczny, rodzinny czas [emoji3590]

Jak coś to dawaj znać, będę tu zaglądać mimo świąt. [emoji3590]

U mnie trochę się uspokoiło i mała się normalnie ruszała więc nie byłam ale też będę czujna

Drogie Dziewczyny zdrowych, wesołych i radosnych świąt [emoji16]
Dla każdej z nas siły i uśmiechu kazdego dnia, energii do realizowania siebie i osiągania celów oraz spełnienia wszystkich marzeń [emoji3590][emoji106]

P. S. Ja też tu będę zaglądać mimo świat [emoji16]

Ja również Wam życzę zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych i oby ten rok był lepszy od poprzedniego. Żebyśmy spokojnie wszystkie urodzily. No i starajacym życzę szybkiego zajścia wieże że się uda.

Nikolka ja jak laze w ciągu dnia albo coś robię to też małej nie czuję. Dopiero jak się położę albo posiedzę przez dłuższy czas. Dzieci w brzuchu są bujane jak coś robimy i śpią.

To ode mnie dziewczyny też zdrowych i radosnych Świąt spędzonym w rodzinnym gronie, spokojnych przede wszystkim i przepełnionych miłością! [emoji319][emoji319]

reklama
Hejka dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale wiadomo podróż do Polski na święta i przygotowania zajęły mnóstwo czasu...
Spokojnych i zdrowych świat, oby wasze marzenia się spełniły te duże i te małe!!!!
No a ja oczywiście nie wytrzymałam, bo chodzi o Alkohol, czy mogę się napić???? i zrobiłam dziś test, 10 dpo. No i teraz to już powstał problem pozytywny, czy nie? Pierwszy raz mi wyszedł taki, bo we wszystkich 3 poprzednich ciążach robiłam w dniu@ i wyszedł z mocnymi II kreskami.
Pomóżcie...

Załączniki

• IMG_20191225_055756.jpg
    IMG_20191225_055756.jpg
    124,3 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_20191225_055700.jpg
    IMG_20191225_055700.jpg
    149 KB · Wyświetleń: 93
Do góry