reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka ale mam lenia nic ki się nie chce. W dodatku m ma 2 tyg urlopu tak jak Olis idą dopiero 7 stycznia i już mnie denerwuje a ledwo się jego urlop złączal [emoji35] nie lubię jak jest w domu całe dni. Rozwala mi system [emoji23]
Ja wszystko mam dla małej i dla siebie łącznie z nakładami na piersi i Laktatorem. Chcę jeszcze dokupić tylko 2 Pieluszki flamelowe.
I muszę wejść do natury po kredke do brwi takie fajne maja i eyelainer.
Prezenty też już w zasadzie mam. Dzieciaki mojej siostry maja 10 i 16 lat dziewczynki. Myślałam że dam i kasę i po sprawie a młodsza chce lol albo legobfrends a tej starszej to ja nie wiem co. One wszystko mają. Rodzice dużo zarabiają bardzo dużo wszystko mają co chcą. Nie wiem czy kupić jej jakąś bluzę w sinsey czy kosmetyki. I tak wiem że nie załozy tego a kosmetyki i tak używa lepszych ode mnie. 50zl to tak głupio dać co?
To faktycznie będziesz miała długo swoich chłopaków w domu [emoji3] ja to nie potrafię nic zrobić jak mój ma wolne, automatycznie włącza mi się lenistwo [emoji23]
Co do prezentu tu mysle, że jeśli nie masz pomysłu co kupić to jak najbardziej możesz dać 50zl, uważam ze każdy daje tyle ile może i nie ma w tym nic złego a przynajmniej kupi sobie albo dołoży do czegoś co będzie chciała [emoji5]

Co do wózka to dzięki dziewczyny utwierdziłyscie mnie w moim przekonaniu! [emoji3]

reklama
Cześć dziewczyny, u nas też dziś szaro, buro i ponuro [emoji51] nawet pies się nie chciał ruszyć z łóżka.. To swiadczy o tym, że jest taki dzień na poleżenie pod kocykiem, co właśnie robię [emoji23]
@nikolka1203 racja, takie rady można przyjmować [emoji16] wózek też by mi się przydał konkretniejszy na moją okolicę, ale wierzę, że ten co sobie póki co wybrałam też da radę [emoji4]
@MartaSx 5 dych to spoko prezent, czemu głupio dać? To nie jest mało [emoji6]
Też już się przyzwyczaiłam, że przez większość czasu jestem sama i wolę jak mąż chodzi do pracy [emoji23] na szczęście teraz nie ma urlopu, trzymamy wszystko na czas jak się mała urodzi [emoji4] wtedy mi będzie naprawdę potrzebny, a teraz to moglibyśmy się przez te moje hormony pozabijać [emoji85]
@Olineekg kiedy kupujecie?
@Sarinak wiadomo, że te ciuszki krótko dziecko ponosi i połowa może w ogóle się nie przydać, ale jakoś nie mogę się powstrzymać [emoji16] będziemy najwyżej tonąć w tym wszystkim [emoji85]

Pokażę się Wam jak rośniemy [emoji7] w końcu widać brzuszek ciążowy i nikt już nie pomyśli, że to z przejedzenia [emoji16]
2019-12-22-11-57-38.jpeg

Cześć dziewczyny, u nas też dziś szaro, buro i ponuro [emoji51] nawet pies się nie chciał ruszyć z łóżka.. To swiadczy o tym, że jest taki dzień na poleżenie pod kocykiem, co właśnie robię [emoji23]
@nikolka1203 racja, takie rady można przyjmować [emoji16] wózek też by mi się przydał konkretniejszy na moją okolicę, ale wierzę, że ten co sobie póki co wybrałam też da radę [emoji4]
Też już się przyzwyczaiłam, że przez większość czasu jestem sama i wolę jak mąż chodzi do pracy [emoji23] na szczęście teraz nie ma urlopu, trzymamy wszystko na czas jak się mała urodzi [emoji4] wtedy mi będzie naprawdę potrzebny, a teraz to moglibyśmy się przez te moje hormony pozabijać [emoji85]
@Sarinak wiadomo, że te ciuszki krótko dziecko ponosi i połowa może w ogóle się nie przydać, ale jakoś nie mogę się powstrzymać [emoji16] będziemy najwyżej tonąć w tym wszystkim [emoji85]

Pokażę się Wam jak rośniemy [emoji7] w końcu widać brzuszek ciążowy i nikt już nie pomyśli, że to z przejedzenia [emoji16]Zobacz załącznik 1059658
Pięknie rośniecie czemu twarz zakrylas? [emoji23] Ja sobie zrobiłam dziś swett fotkę że snapa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Snapchat-1656544049.jpeg

Pięknie rośniecie czemu twarz zakrylas? [emoji23] Ja sobie zrobiłam dziś swett fotkę że snapa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1059660
Bo ja jestem totalnie niefotogeniczna. Tym bardziej ostatnio jak rzadko się maluję to nie mogę na siebie patrzeć [emoji85][emoji33]
Bardzo gustowny zarost [emoji23]

Pokażę się Wam jak rośniemy [emoji7] w końcu widać brzuszek ciążowy i nikt już nie pomyśli, że to z przejedzenia [emoji16]Zobacz załącznik 1059658

O jejciu, faktycznie już widać ale i tak nie powiedziałabym, że to już połowa [emoji3] słodki brzusio [emoji7]
Co do wózka to kupimy po nowym roku bo nawet Pan w sklepie powiedział nam, że ceny mogą się zmniejszyć po nowym roku i żebyśmy się wstrzymali i dodał: „poza tym wy chyba i tak dopiero na kwiecień potrzebujecie co?” Także ja chyba prawidłowo rosnę Hahaha [emoji23]

O jejciu, faktycznie już widać ale i tak nie powiedziałabym, że to już połowa [emoji3] słodki brzusio [emoji7]
Co do wózka to kupimy po nowym roku bo nawet Pan w sklepie powiedział nam, że ceny mogą się zmniejszyć po nowym roku i żebyśmy się wstrzymali i dodał: „poza tym wy chyba i tak dopiero na kwiecień potrzebujecie co?” Także ja chyba prawidłowo rosnę Hahaha [emoji23]
No ja właśnie się zastanawiam kiedy będą promocje [emoji16] czy w styczniu się w ogóle coś będzie działo, bo to zazwyczaj taki martwy miesiąc [emoji848] w lutym to już bym chciała mieć wszystkie większe tematy w tym wózek pozamykane [emoji4]

reklama
No ja właśnie się zastanawiam kiedy będą promocje [emoji16] czy w styczniu się w ogóle coś będzie działo, bo to zazwyczaj taki martwy miesiąc [emoji848] w lutym to już bym chciała mieć wszystkie większe tematy w tym wózek pozamykane [emoji4]

Ja nie wiem gdzie ten wózek będę trzymać ale chciałabym go mieć już [emoji23][emoji23][emoji23] Mysle, że ceny się zmienią na pewno ale też nie będę czekać do samego końca..

Do góry