Olineekg
Fanka BB :)
To faktycznie będziesz miała długo swoich chłopaków w domu [emoji3] ja to nie potrafię nic zrobić jak mój ma wolne, automatycznie włącza mi się lenistwo [emoji23]Hejka ale mam lenia nic ki się nie chce. W dodatku m ma 2 tyg urlopu tak jak Olis idą dopiero 7 stycznia i już mnie denerwuje a ledwo się jego urlop złączal [emoji35] nie lubię jak jest w domu całe dni. Rozwala mi system [emoji23]
Ja wszystko mam dla małej i dla siebie łącznie z nakładami na piersi i Laktatorem. Chcę jeszcze dokupić tylko 2 Pieluszki flamelowe.
I muszę wejść do natury po kredke do brwi takie fajne maja i eyelainer.
Prezenty też już w zasadzie mam. Dzieciaki mojej siostry maja 10 i 16 lat dziewczynki. Myślałam że dam i kasę i po sprawie a młodsza chce lol albo legobfrends a tej starszej to ja nie wiem co. One wszystko mają. Rodzice dużo zarabiają bardzo dużo wszystko mają co chcą. Nie wiem czy kupić jej jakąś bluzę w sinsey czy kosmetyki. I tak wiem że nie załozy tego a kosmetyki i tak używa lepszych ode mnie. 50zl to tak głupio dać co?
Co do prezentu tu mysle, że jeśli nie masz pomysłu co kupić to jak najbardziej możesz dać 50zl, uważam ze każdy daje tyle ile może i nie ma w tym nic złego a przynajmniej kupi sobie albo dołoży do czegoś co będzie chciała [emoji5]
Co do wózka to dzięki dziewczyny utwierdziłyscie mnie w moim przekonaniu! [emoji3]