reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka ale mam lenia nic ki się nie chce. W dodatku m ma 2 tyg urlopu tak jak Olis idą dopiero 7 stycznia i już mnie denerwuje a ledwo się jego urlop złączal [emoji35] nie lubię jak jest w domu całe dni. Rozwala mi system [emoji23]
Ja wszystko mam dla małej i dla siebie łącznie z nakładami na piersi i Laktatorem. Chcę jeszcze dokupić tylko 2 Pieluszki flamelowe.
I muszę wejść do natury po kredke do brwi takie fajne maja i eyelainer.
Prezenty też już w zasadzie mam. Dzieciaki mojej siostry maja 10 i 16 lat dziewczynki. Myślałam że dam i kasę i po sprawie a młodsza chce lol albo legobfrends a tej starszej to ja nie wiem co. One wszystko mają. Rodzice dużo zarabiają bardzo dużo wszystko mają co chcą. Nie wiem czy kupić jej jakąś bluzę w sinsey czy kosmetyki. I tak wiem że nie załozy tego a kosmetyki i tak używa lepszych ode mnie. 50zl to tak głupio dać co?
To faktycznie będziesz miała długo swoich chłopaków w domu [emoji3] ja to nie potrafię nic zrobić jak mój ma wolne, automatycznie włącza mi się lenistwo [emoji23]
Co do prezentu tu mysle, że jeśli nie masz pomysłu co kupić to jak najbardziej możesz dać 50zl, uważam ze każdy daje tyle ile może i nie ma w tym nic złego a przynajmniej kupi sobie albo dołoży do czegoś co będzie chciała [emoji5]

Co do wózka to dzięki dziewczyny utwierdziłyscie mnie w moim przekonaniu! [emoji3]

reklama
Cześć dziewczyny, u nas też dziś szaro, buro i ponuro [emoji51] nawet pies się nie chciał ruszyć z łóżka.. To swiadczy o tym, że jest taki dzień na poleżenie pod kocykiem, co właśnie robię [emoji23]
@nikolka1203 racja, takie rady można przyjmować [emoji16] wózek też by mi się przydał konkretniejszy na moją okolicę, ale wierzę, że ten co sobie póki co wybrałam też da radę [emoji4]
@MartaSx 5 dych to spoko prezent, czemu głupio dać? To nie jest mało [emoji6]
Też już się przyzwyczaiłam, że przez większość czasu jestem sama i wolę jak mąż chodzi do pracy [emoji23] na szczęście teraz nie ma urlopu, trzymamy wszystko na czas jak się mała urodzi [emoji4] wtedy mi będzie naprawdę potrzebny, a teraz to moglibyśmy się przez te moje hormony pozabijać [emoji85]
@Olineekg kiedy kupujecie?
@Sarinak wiadomo, że te ciuszki krótko dziecko ponosi i połowa może w ogóle się nie przydać, ale jakoś nie mogę się powstrzymać [emoji16] będziemy najwyżej tonąć w tym wszystkim [emoji85]

Pokażę się Wam jak rośniemy [emoji7] w końcu widać brzuszek ciążowy i nikt już nie pomyśli, że to z przejedzenia [emoji16]
2019-12-22-11-57-38.jpeg

Cześć dziewczyny, u nas też dziś szaro, buro i ponuro [emoji51] nawet pies się nie chciał ruszyć z łóżka.. To swiadczy o tym, że jest taki dzień na poleżenie pod kocykiem, co właśnie robię [emoji23]
@nikolka1203 racja, takie rady można przyjmować [emoji16] wózek też by mi się przydał konkretniejszy na moją okolicę, ale wierzę, że ten co sobie póki co wybrałam też da radę [emoji4]
Też już się przyzwyczaiłam, że przez większość czasu jestem sama i wolę jak mąż chodzi do pracy [emoji23] na szczęście teraz nie ma urlopu, trzymamy wszystko na czas jak się mała urodzi [emoji4] wtedy mi będzie naprawdę potrzebny, a teraz to moglibyśmy się przez te moje hormony pozabijać [emoji85]
@Sarinak wiadomo, że te ciuszki krótko dziecko ponosi i połowa może w ogóle się nie przydać, ale jakoś nie mogę się powstrzymać [emoji16] będziemy najwyżej tonąć w tym wszystkim [emoji85]

Pokażę się Wam jak rośniemy [emoji7] w końcu widać brzuszek ciążowy i nikt już nie pomyśli, że to z przejedzenia [emoji16]Zobacz załącznik 1059658
Pięknie rośniecie czemu twarz zakrylas? [emoji23] Ja sobie zrobiłam dziś swett fotkę że snapa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Snapchat-1656544049.jpeg

Pięknie rośniecie czemu twarz zakrylas? [emoji23] Ja sobie zrobiłam dziś swett fotkę że snapa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1059660
Bo ja jestem totalnie niefotogeniczna. Tym bardziej ostatnio jak rzadko się maluję to nie mogę na siebie patrzeć [emoji85][emoji33]
Bardzo gustowny zarost [emoji23]

Pokażę się Wam jak rośniemy [emoji7] w końcu widać brzuszek ciążowy i nikt już nie pomyśli, że to z przejedzenia [emoji16]Zobacz załącznik 1059658

O jejciu, faktycznie już widać ale i tak nie powiedziałabym, że to już połowa [emoji3] słodki brzusio [emoji7]
Co do wózka to kupimy po nowym roku bo nawet Pan w sklepie powiedział nam, że ceny mogą się zmniejszyć po nowym roku i żebyśmy się wstrzymali i dodał: „poza tym wy chyba i tak dopiero na kwiecień potrzebujecie co?” Także ja chyba prawidłowo rosnę Hahaha [emoji23]

O jejciu, faktycznie już widać ale i tak nie powiedziałabym, że to już połowa [emoji3] słodki brzusio [emoji7]
Co do wózka to kupimy po nowym roku bo nawet Pan w sklepie powiedział nam, że ceny mogą się zmniejszyć po nowym roku i żebyśmy się wstrzymali i dodał: „poza tym wy chyba i tak dopiero na kwiecień potrzebujecie co?” Także ja chyba prawidłowo rosnę Hahaha [emoji23]
No ja właśnie się zastanawiam kiedy będą promocje [emoji16] czy w styczniu się w ogóle coś będzie działo, bo to zazwyczaj taki martwy miesiąc [emoji848] w lutym to już bym chciała mieć wszystkie większe tematy w tym wózek pozamykane [emoji4]

reklama
No ja właśnie się zastanawiam kiedy będą promocje [emoji16] czy w styczniu się w ogóle coś będzie działo, bo to zazwyczaj taki martwy miesiąc [emoji848] w lutym to już bym chciała mieć wszystkie większe tematy w tym wózek pozamykane [emoji4]

Ja nie wiem gdzie ten wózek będę trzymać ale chciałabym go mieć już [emoji23][emoji23][emoji23] Mysle, że ceny się zmienią na pewno ale też nie będę czekać do samego końca..

Do góry