reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@Kotmonika87 i @Aneczka85_01 cudownie że się idzywacie nasze "ciche wody" [emoji16]

@MartaSx toż to szok dla mnie ze Ty w sumie zaraz już [emoji16]

Ja się witam z rana w 20dc a 5 d dupek. Chyba idzie ku @ bo mi się zryc chce, chociaż to mylące bo mi się często zryc chce [emoji23][emoji23]

Jeszcze jedna nocka i 4 dni wolne [emoji16][emoji16][emoji122][emoji122][emoji2956][emoji2956][emoji106][emoji106]

reklama
@Kotmonika87 i @Aneczka85_01 cudownie że się idzywacie nasze "ciche wody" [emoji16]

@MartaSx toż to szok dla mnie ze Ty w sumie zaraz już [emoji16]

Ja się witam z rana w 20dc a 5 d dupek. Chyba idzie ku @ bo mi się zryc chce, chociaż to mylące bo mi się często zryc chce [emoji23][emoji23]

Jeszcze jedna nocka i 4 dni wolne [emoji16][emoji16][emoji122][emoji122][emoji2956][emoji2956][emoji106][emoji106]
Tak ja taka cicha ale jak już jestem to z przytupem =) Dziś 25 cien cienia ;) zwariuje z tą niewiedza

Ja nie śpię szlak mnie trafi z tym spaniem w nocy. Nos zapchany nie idzie oddychać. Mała w ciągu dnia chyba spała bo jej nie czułam za ro teraz nadrabia.
Wiesz jeszcze miesiąc temu skakala bym z radości A dziś boję się jutra bo możliwe że będę musiała wybrać ja czy dziecko
Dlaczego, co się stało?

Wiesz jeszcze miesiąc temu skakala bym z radości A dziś boję się jutra bo możliwe że będę musiała wybrać ja czy dziecko
Jejku, zabrzmiało strasznie.. Jeśli mogę zapytać... Dlaczego? [emoji849]
Ja nie śpię szlak mnie trafi z tym spaniem w nocy. Nos zapchany nie idzie oddychać. Mała w ciągu dnia chyba spała bo jej nie czułam za ro teraz nadrabia.
Dlaczego, co się stało?
Moja też się wczoraj kiepsko ruszała, tyle co trochę poczułam przed snem. Jeszcze trochę i mała będzie z Tobą, dolegliwości ustapią. Trzymam kciuki żeby Ci w nocy ładnie spała [emoji6]

Jejku, zabrzmiało strasznie.. Jeśli mogę zapytać... Dlaczego? [emoji849]Moja też się wczoraj kiepsko ruszała, tyle co trochę poczułam przed snem. Jeszcze trochę i mała będzie z Tobą, dolegliwości ustapią. Trzymam kciuki żeby Ci w nocy ładnie spała [emoji6]
Ponieważ przypadkiem zostało wykryte ASO 514 świadczy i infekcji paciorkowca-powikłanie tej bakterii to uszkadzanie serca
U mnie stan zapalny jest już w osierdziu i aorcie.
Byłam dziś u lekarza zlecił mnóstwo badań, włączył steryde
Byłam dziś u gin która tez zlecila bardzo dużo badań
Czekam na bete ;) dziś cień cienia z rana na żywo widoczny bardziej
A co los da będzie widać
Moze ten 13 będzie dziś szczesliwy dla mnie.
Dziś 12 dpo A 29dc
20191213_062716.jpeg
20191213_131518.jpeg

reklama
Dlaczego, co się stało?
Ponieważ przypadkiem zostało wykryte ASO 514 świadczy i infekcji paciorkowca-powikłanie tej bakterii to uszkadzanie serca
U mnie stan zapalny jest już w osierdziu i aorcie.
Byłam dziś u lekarza zlecił mnóstwo badań, włączył steryde
Byłam dziś u gin która tez zlecila bardzo dużo badań
Czekam na bete ;) dziś cień cienia z rana na żywo widoczny bardziej
A co los da będzie widać
Moze ten 13 będzie dziś szczesliwy dla mnie.
Dziś 12 dpo A 29dc

Do góry