reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

O kurczę ale jaja [emoji3] No chyba jedynym wytłumaczeniem jest to, że te testy coś nie bardzo się sparwadzają..w tamtym cyklu chyba też jakoś w tym samym dniu cyklu była u Ciebie owu nie? Mysle, że ten jest bardziej prawdopodobny.. No ale bądź tu mądry i kieruj się tym co Ci pokazują te testy, masakra [emoji3]

reklama
O kurczę ale jaja [emoji3] No chyba jedynym wytłumaczeniem jest to, że te testy coś nie bardzo się sparwadzają..w tamtym cyklu chyba też jakoś w tym samym dniu cyklu była u Ciebie owu nie? Mysle, że ten jest bardziej prawdopodobny.. No ale bądź tu mądry i kieruj się tym co Ci pokazują te testy, masakra [emoji3]
Tak w zeszłym cyklu był pozytywny 17,18dc. Też tak myślę że te testy dziwne ale zuzyje jeszcze te co nam na teraz i na kolejny cykl i już nie będę kupować testów bo chyva mnie tylko bardziej zdezorientuja.

Ja tak tylko cicho przypomnę, że u mnie testy owu były negatywne cały styczeń i luty, a jednak musiała być, bo mój pozytyw aktualnie śpi (i pewnie góra za 1,5godz będzie się dopominał o jedzenie:p). A śluzu płodnego było tyle co kot napłakał, akurat na pół godz przed "bobosexami" 04.02 ;)

[emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54]
Screenshot_20191210_204313.jpeg

Ja tak tylko cicho przypomnę, że u mnie testy owu były negatywne cały styczeń i luty, a jednak musiała być, bo mój pozytyw aktualnie śpi (i pewnie góra za 1,5godz będzie się dopominał o jedzenie:p). A śluzu płodnego było tyle co kot napłakał, akurat na pół godz przed "bobosexami" 04.02 ;)
U mnie właśnie też w tym cyklu co się udało śluzu płodnego nic, a nic [emoji6] nie ma reguły jak widać [emoji16]
Jak maluszek? Lepiej z brzuszkiem? [emoji6]
[emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54]Zobacz załącznik 1055355
O matko [emoji50] ale to wygląda! Aż się idzie wystraszyć [emoji16] ale to szybko zleciało. Twoja ciąża to jest dla mnie wyjątkowa, bo pamiętam jak się starałaś w czasie gdy dołączyłam tu na forum, chwilę później już miałaś pozytyw [emoji4] a tu za chwilę Amelka będzie z nami [emoji3590]

@paola425 nie mam niestety jak bo mijam się z m teraz.

@Sarniak brzmi bardzo pocieszająco i daje nadzieję mi te testy wgl robią hocki klocki [emoji16]
Jak się czujesz? Jak maleństwo?

@MartaSx omg!!! Kiedy to zleciało ja się pytam??!!

[emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54]Zobacz załącznik 1055355

O matko!!!![emoji33][emoji33][emoji33] jak się z tym czujesz, że już tak niewiele zostało? Obawiam się tego momentu u mnie [emoji23][emoji23]

reklama
U mnie właśnie też w tym cyklu co się udało śluzu płodnego nic, a nic [emoji6] nie ma reguły jak widać [emoji16]
Jak maluszek? Lepiej z brzuszkiem? [emoji6]O matko [emoji50] ale to wygląda! Aż się idzie wystraszyć [emoji16] ale to szybko zleciało. Twoja ciąża to jest dla mnie wyjątkowa, bo pamiętam jak się starałaś w czasie gdy dołączyłam tu na forum, chwilę później już miałaś pozytyw [emoji4] a tu za chwilę Amelka będzie z nami [emoji3590]
Maluch odpukać ok, teraz jest na mleku bez laktozy i płaczu prawie nic. Co prawda częściej ulewa, ale jakby było idealnie, to nuda;) czasem prześpi 8 godzin w nocy, a czasem jak dziś raptem 4 i nawołuje bo głodny

@paola425 nie mam niestety jak bo mijam się z m teraz.

@Sarniak brzmi bardzo pocieszająco i daje nadzieję mi te testy wgl robią hocki klocki [emoji16]
Jak się czujesz? Jak maleństwo?

@MartaSx omg!!! Kiedy to zleciało ja się pytam??!!
Czuję się zmęczona i jak więzień własnego domu, żeby gdzieś wyjść czy samej czy z młodym robię plany jakbym miała bank okraść, co do minuty. Ale kocham go i nawet jak zostaje z dziadkiem to wydzwaniam czy wszystko jest ok bo się martwię o marudę:) wczoraj przy kąpieli przeszedł sam siebie, głową kręcił na nie i wydał dźwięk przypominający "be", jakby woda była niedobra... Kulałam z niego bo to takie nieświadome ale zachowanie jak starego byka;)

Do góry