reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

O kurczę ale jaja [emoji3] No chyba jedynym wytłumaczeniem jest to, że te testy coś nie bardzo się sparwadzają..w tamtym cyklu chyba też jakoś w tym samym dniu cyklu była u Ciebie owu nie? Mysle, że ten jest bardziej prawdopodobny.. No ale bądź tu mądry i kieruj się tym co Ci pokazują te testy, masakra [emoji3]

reklama
O kurczę ale jaja [emoji3] No chyba jedynym wytłumaczeniem jest to, że te testy coś nie bardzo się sparwadzają..w tamtym cyklu chyba też jakoś w tym samym dniu cyklu była u Ciebie owu nie? Mysle, że ten jest bardziej prawdopodobny.. No ale bądź tu mądry i kieruj się tym co Ci pokazują te testy, masakra [emoji3]
Tak w zeszłym cyklu był pozytywny 17,18dc. Też tak myślę że te testy dziwne ale zuzyje jeszcze te co nam na teraz i na kolejny cykl i już nie będę kupować testów bo chyva mnie tylko bardziej zdezorientuja.

Ja tak tylko cicho przypomnę, że u mnie testy owu były negatywne cały styczeń i luty, a jednak musiała być, bo mój pozytyw aktualnie śpi (i pewnie góra za 1,5godz będzie się dopominał o jedzenie:p). A śluzu płodnego było tyle co kot napłakał, akurat na pół godz przed "bobosexami" 04.02 ;)

[emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54]
Screenshot_20191210_204313.jpeg

Ja tak tylko cicho przypomnę, że u mnie testy owu były negatywne cały styczeń i luty, a jednak musiała być, bo mój pozytyw aktualnie śpi (i pewnie góra za 1,5godz będzie się dopominał o jedzenie:p). A śluzu płodnego było tyle co kot napłakał, akurat na pół godz przed "bobosexami" 04.02 ;)
U mnie właśnie też w tym cyklu co się udało śluzu płodnego nic, a nic [emoji6] nie ma reguły jak widać [emoji16]
Jak maluszek? Lepiej z brzuszkiem? [emoji6]
[emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54]Zobacz załącznik 1055355
O matko [emoji50] ale to wygląda! Aż się idzie wystraszyć [emoji16] ale to szybko zleciało. Twoja ciąża to jest dla mnie wyjątkowa, bo pamiętam jak się starałaś w czasie gdy dołączyłam tu na forum, chwilę później już miałaś pozytyw [emoji4] a tu za chwilę Amelka będzie z nami [emoji3590]

@paola425 nie mam niestety jak bo mijam się z m teraz.

@Sarniak brzmi bardzo pocieszająco i daje nadzieję mi te testy wgl robią hocki klocki [emoji16]
Jak się czujesz? Jak maleństwo?

@MartaSx omg!!! Kiedy to zleciało ja się pytam??!!

[emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54]Zobacz załącznik 1055355

O matko!!!![emoji33][emoji33][emoji33] jak się z tym czujesz, że już tak niewiele zostało? Obawiam się tego momentu u mnie [emoji23][emoji23]

reklama
U mnie właśnie też w tym cyklu co się udało śluzu płodnego nic, a nic [emoji6] nie ma reguły jak widać [emoji16]
Jak maluszek? Lepiej z brzuszkiem? [emoji6]O matko [emoji50] ale to wygląda! Aż się idzie wystraszyć [emoji16] ale to szybko zleciało. Twoja ciąża to jest dla mnie wyjątkowa, bo pamiętam jak się starałaś w czasie gdy dołączyłam tu na forum, chwilę później już miałaś pozytyw [emoji4] a tu za chwilę Amelka będzie z nami [emoji3590]
Maluch odpukać ok, teraz jest na mleku bez laktozy i płaczu prawie nic. Co prawda częściej ulewa, ale jakby było idealnie, to nuda;) czasem prześpi 8 godzin w nocy, a czasem jak dziś raptem 4 i nawołuje bo głodny

@paola425 nie mam niestety jak bo mijam się z m teraz.

@Sarniak brzmi bardzo pocieszająco i daje nadzieję mi te testy wgl robią hocki klocki [emoji16]
Jak się czujesz? Jak maleństwo?

@MartaSx omg!!! Kiedy to zleciało ja się pytam??!!
Czuję się zmęczona i jak więzień własnego domu, żeby gdzieś wyjść czy samej czy z młodym robię plany jakbym miała bank okraść, co do minuty. Ale kocham go i nawet jak zostaje z dziadkiem to wydzwaniam czy wszystko jest ok bo się martwię o marudę:) wczoraj przy kąpieli przeszedł sam siebie, głową kręcił na nie i wydał dźwięk przypominający "be", jakby woda była niedobra... Kulałam z niego bo to takie nieświadome ale zachowanie jak starego byka;)

Do góry