Hejka ja właśnie zaprowadzilam syna do szkoły. Wczoraj byłam z nim u okulisty tyle się nasiedzielismy że masakra. Najpierw badanie z zasłania iem oka potem zakropila mu oczy na 10 minut i potem znów zakropila na 30 i znów badanie. Wszystko dobrze bardzo dobrze widzi. Więc ten problem z czytaniem to chyba raczej kwestia tego że się uczy i mu się mylą. Ale wolałam to sprawdzić.
Jutro Oli odzie do koleżanki na urodziny do malpiego gaju i ona wyprawia z siostrą. Rozmawiam z mezem że chyba jeden prezent kupimy a tej małej czekoladę bo 4 osoby są do jednej a 4 osoby do drugiej zaproszone. A wiecie co mój Oli zrobil. Powiedział Adzie w szkole że dwa prezenty to za drogo. Ale wstyd matko normalnie jak ja teraz tej mamie w oczy spojrzę a się znamy [emoji848][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23]
Nie mam pojęcia ale boję się jak cholera [emoji23][emoji23][emoji23]
A wczoraj jeszcze pieklismy z Olim pierniki wszystkie sam ustroil.
Jutro Oli odzie do koleżanki na urodziny do malpiego gaju i ona wyprawia z siostrą. Rozmawiam z mezem że chyba jeden prezent kupimy a tej małej czekoladę bo 4 osoby są do jednej a 4 osoby do drugiej zaproszone. A wiecie co mój Oli zrobil. Powiedział Adzie w szkole że dwa prezenty to za drogo. Ale wstyd matko normalnie jak ja teraz tej mamie w oczy spojrzę a się znamy [emoji848][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23]
DIwnie się czuję z tym. Naprawdę. Nie dociera to do mnie ze będziemy mieli drugie dziecko. Ogólnie to się tego boję. Nie wiem czy dam radę. Poza tym cała miłość do tej pory była skupiona na Olisiu.O matko!!!![emoji33][emoji33][emoji33] jak się z tym czujesz, że już tak niewiele zostało? Obawiam się tego momentu u mnie [emoji23][emoji23]
Nie mam pojęcia ale boję się jak cholera [emoji23][emoji23][emoji23]
Wygląda przerażająco [emoji23][emoji23][emoji23]U mnie właśnie też w tym cyklu co się udało śluzu płodnego nic, a nic [emoji6] nie ma reguły jak widać [emoji16]
Jak maluszek? Lepiej z brzuszkiem? [emoji6]O matko [emoji50] ale to wygląda! Aż się idzie wystraszyć [emoji16] ale to szybko zleciało. Twoja ciąża to jest dla mnie wyjątkowa, bo pamiętam jak się starałaś w czasie gdy dołączyłam tu na forum, chwilę później już miałaś pozytyw [emoji4] a tu za chwilę Amelka będzie z nami [emoji3590]
A wczoraj jeszcze pieklismy z Olim pierniki wszystkie sam ustroil.