reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hejka ja właśnie zaprowadzilam syna do szkoły. Wczoraj byłam z nim u okulisty tyle się nasiedzielismy że masakra. Najpierw badanie z zasłania iem oka potem zakropila mu oczy na 10 minut i potem znów zakropila na 30 i znów badanie. Wszystko dobrze bardzo dobrze widzi. Więc ten problem z czytaniem to chyba raczej kwestia tego że się uczy i mu się mylą. Ale wolałam to sprawdzić.

Jutro Oli odzie do koleżanki na urodziny do malpiego gaju i ona wyprawia z siostrą. Rozmawiam z mezem że chyba jeden prezent kupimy a tej małej czekoladę bo 4 osoby są do jednej a 4 osoby do drugiej zaproszone. A wiecie co mój Oli zrobil. Powiedział Adzie w szkole że dwa prezenty to za drogo. Ale wstyd matko normalnie jak ja teraz tej mamie w oczy spojrzę a się znamy [emoji848][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23]
O matko!!!![emoji33][emoji33][emoji33] jak się z tym czujesz, że już tak niewiele zostało? Obawiam się tego momentu u mnie [emoji23][emoji23]
DIwnie się czuję z tym. Naprawdę. Nie dociera to do mnie ze będziemy mieli drugie dziecko. Ogólnie to się tego boję. Nie wiem czy dam radę. Poza tym cała miłość do tej pory była skupiona na Olisiu.
@paola425 nie mam niestety jak bo mijam się z m teraz.

@Sarniak brzmi bardzo pocieszająco i daje nadzieję mi te testy wgl robią hocki klocki [emoji16]
Jak się czujesz? Jak maleństwo?

@MartaSx omg!!! Kiedy to zleciało ja się pytam??!!

Nie mam pojęcia ale boję się jak cholera [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie właśnie też w tym cyklu co się udało śluzu płodnego nic, a nic [emoji6] nie ma reguły jak widać [emoji16]
Jak maluszek? Lepiej z brzuszkiem? [emoji6]O matko [emoji50] ale to wygląda! Aż się idzie wystraszyć [emoji16] ale to szybko zleciało. Twoja ciąża to jest dla mnie wyjątkowa, bo pamiętam jak się starałaś w czasie gdy dołączyłam tu na forum, chwilę później już miałaś pozytyw [emoji4] a tu za chwilę Amelka będzie z nami [emoji3590]
Wygląda przerażająco [emoji23][emoji23][emoji23]

A wczoraj jeszcze pieklismy z Olim pierniki wszystkie sam ustroil.

reklama
Hejka ja właśnie zaprowadzilam syna do szkoły. Wczoraj byłam z nim u okulisty tyle się nasiedzielismy że masakra. Najpierw badanie z zasłania iem oka potem zakropila mu oczy na 10 minut i potem znów zakropila na 30 i znów badanie. Wszystko dobrze bardzo dobrze widzi. Więc ten problem z czytaniem to chyba raczej kwestia tego że się uczy i mu się mylą. Ale wolałam to sprawdzić.

Jutro Oli odzie do koleżanki na urodziny do malpiego gaju i ona wyprawia z siostrą. Rozmawiam z mezem że chyba jeden prezent kupimy a tej małej czekoladę bo 4 osoby są do jednej a 4 osoby do drugiej zaproszone. A wiecie co mój Oli zrobil. Powiedział Adzie w szkole że dwa prezenty to za drogo. Ale wstyd matko normalnie jak ja teraz tej mamie w oczy spojrzę a się znamy [emoji848][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23]DIwnie się czuję z tym. Naprawdę. Nie dociera to do mnie ze będziemy mieli drugie dziecko. Ogólnie to się tego boję. Nie wiem czy dam radę. Poza tym cała miłość do tej pory była skupiona na Olisiu.

Nie mam pojęcia ale boję się jak cholera [emoji23][emoji23][emoji23]

Wygląda przerażająco [emoji23][emoji23][emoji23]

A wczoraj jeszcze pieklismy z Olim pierniki wszystkie sam ustroil.
Haha kocham dzieci za tą szczerość [emoji3590]
Właśnie z tą miłością też bym się bała... Już z drugim psem miałam problem, plakałam dużo przy podejmowaniu decyzji, bo się bałam, że nie pokocham i ostatecznie zrezygnowałam z tego pomysłu i mamy cudowną jedynaczkę [emoji4] obawiam się, że w moim przypadku jeśli chodzi o dziecko może być tak samo, dlatego tak się cieszę, że będzie ta moja wymarzona dziewczynka, bo nie wiadomo, czy kiedykolwiek będzie drugie [emoji6]

A w ogóle to mi się dzisiaj snilas Paola [emoji23][emoji23][emoji23] Ja rodziłam a Ty do mnie przyszłas na porodowke podłączona do ktg bo Kosacz Cię wysłał bo zbliżał się termin Twój. [emoji23][emoji23][emoji23]

A w ogóle to mi się dzisiaj snilas Paola [emoji23][emoji23][emoji23] Ja rodziłam a Ty do mnie przyszłas podłączona do ktg bo Kosacz Cię wysłał bo zbliżał się termin Twój. [emoji23][emoji23][emoji23]
O matko [emoji23] lepiej żebym nie musiala siedzieć w szpitalu 3 miesiące wcześniej [emoji16] Mam nadzieję, że mimo okoliczności to był pozytywny sen [emoji6]

O matko [emoji23] lepiej żebym nie musiala siedzieć w szpitalu 3 miesiące wcześniej [emoji16] Mam nadzieję, że mimo okoliczności to był pozytywny sen [emoji6]
No właśnie pozytywny ale to Ty miałaś termin a ja tak długo przenosilam w moim śnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] masakra
Ale przespałam cała noc ciągiem w końcu od kilku miesięcy. Zasnęłam o 21.30 i wstałam 6.30

Ja cały czas czytam ale siedzę cicho jak mysz =)
Nadal nie wyjaśniło się nic z moim sercem, jestem po staraniach owu była 1.12 A 9 dni po owu beta 2.74 gin każe jutro powtórzyć A ja już nie mam siły...

Ja tez jestem z cichacza czytam i likuje posty [emoji23] czekam na wizytę w klinice która będzie dopiero 27.12 bo okres mam mieć na 1-2 stycznia i leki już dostanę

No właśnie pozytywny ale to Ty miałaś termin a ja tak długo przenosilam w moim śnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] masakra
Ale przespałam cała noc ciągiem w końcu od kilku miesięcy. Zasnęłam o 21.30 i wstałam 6.30
Aaa czyli masz zamiar spędzić na porodówce 3 miesiące [emoji23] a myślałam, że drugie dziecko to się szybciej rodzi [emoji16]

reklama
Do góry