reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
My dwa lata z rzędu ubierqlismy 22 grudnia bo była żywa ale denerwują mnie te sypiace igły wcześniej ubieralam zawsze w Mikołaja że względu na Oliwiera ale teraz ubiore w sobotę bo będzie sztuczna
Ja to jestem jak dziecko i zawsze szybko ubieram bo nie mogę się doczekać haha [emoji23]

Mi krzywą pewnie każe zrobić po kolejnej wizycie, bo na razie nic nie wspominał [emoji848]
Super, że już macie choinkę. I brzusio jaki widoczny [emoji7] ja jakoś nie mam weny, w ogóle nie czuję nastroju świątecznego [emoji53]
Mega Ci współczuje, że masz to dopiero przed sobą [emoji17] ja za to chce jak najszybciej o tym zapomnieć bo na sama myśl mi nie dobrze [emoji23]

Zobacz załącznik 1053377
A tu mały elegant z wtorku, jak szliśmy na USG bioderek. Wyniki ok, lekarz nawet mówił że ma idealne kąty i silne nóżki:)
Cudny ten Twój chłopaczek [emoji173]️

Witam się i ja, dziś jak tylko podniosłam roletę zobaczyłam słońce i od razu żyć się chcę [emoji16] już pranie wstawione, dół ogarnięty! W końcu wraca energia [emoji23]Ze spokojem to zupełnie normalne, że masz gorsze dni. Niejedna matka tak ma, a Ty musisz być podwójnie silna bo nie masz wsparcia drugiej połowy... Całe szczęście, że rodzice Ci pomagają [emoji6] a maluch teraz będzie coraz bardziej kontaktowy, więc coraz fajniej będzie [emoji4]A robisz te testy nadal? Jestem ciekawa, czy owu była faktycznie tak szybko, czy testy coś namieszały [emoji848] nawet jak mówisz, że małe szanse to ja i tak trzymam kciuki [emoji8]
Testy robię nadal póki co negatywne, bo też mi się wydaje cały czas ze to było za szybko na ewentualną owu.

Kur..wa ta księgowa jest jakaś roz..je.bana przepraszam za wyrażenie. Dzwonię do kretynki i mówię że poszło kolejne l4 i ma wysłać z3 a ona zdziwiona to jej tłumacze jak krowie na rowie że do każdego l4 przecież wysyła z3. Ja się wykończe jutro muszę dzwonić do zusu czy to mają. Pociesza się że jeszcze za dwa tyg l4 i potem już ostatnie i koniec

Japier z każdym l4 problem. Ona jest jakaś nienormalna . A to Twoje pieniądze ;(

To ja mam teraz morfologie i mocz i za dwa tyg jak pójdę to mi zrobi wymaz na paciorkowca i 200zl. Masakra aż boję się pomyśleć ile teraz wydatków bo jeszcze moja szkoła 260 i prezenty.
Też mam na następny raz tylko morfologię i mocz. A z wydatkami to tak już jest, że najczęściej wszystko się kumuluje [emoji53] ale może szybko z zusu dostaniesz przelew [emoji110]
Kur..wa ta księgowa jest jakaś roz..je.bana przepraszam za wyrażenie. Dzwonię do kretynki i mówię że poszło kolejne l4 i ma wysłać z3 a ona zdziwiona to jej tłumacze jak krowie na rowie że do każdego l4 przecież wysyła z3. Ja się wykończe jutro muszę dzwonić do zusu czy to mają. Pociesza się że jeszcze za dwa tyg l4 i potem już ostatnie i koniec
Brak mi słów... Kto jej dał tą pracę? [emoji23]
Zobacz załącznik 1053377
A tu mały elegant z wtorku, jak szliśmy na USG bioderek. Wyniki ok, lekarz nawet mówił że ma idealne kąty i silne nóżki:)
Jakie maleństwo [emoji7] śliczny!
Ja to jestem jak dziecko i zawsze szybko ubieram bo nie mogę się doczekać haha [emoji23]

Mega Ci współczuje, że masz to dopiero przed sobą [emoji17] ja za to chce jak najszybciej o tym zapomnieć bo na sama myśl mi nie dobrze [emoji23]

Cudny ten Twój chłopaczek [emoji173]️
Ja się tylko modlę żeby tego nie zwrócić, bo trzeba by powtórzyć [emoji53] a Ty zapominaj i już, ciesz się pięknym brzusiem [emoji4] a jak z wyprawką? Kupujesz już cos?
Testy robię nadal póki co negatywne, bo też mi się wydaje cały czas ze to było za szybko na ewentualną owu.
I dobrze, będzie wszystko jasne jak będziesz jeszcze je robić [emoji6]

Też mam na następny raz tylko morfologię i mocz. A z wydatkami to tak już jest, że najczęściej wszystko się kumuluje [emoji53] ale może szybko z zusu dostaniesz przelew [emoji110]Brak mi słów... Kto jej dał tą pracę? [emoji23]Jakie maleństwo [emoji7] śliczny! Ja się tylko modlę żeby tego nie zwrócić, bo trzeba by powtórzyć [emoji53] a Ty zapominaj i już, ciesz się pięknym brzusiem [emoji4] a jak z wyprawką? Kupujesz już cos? I dobrze, będzie wszystko jasne jak będziesz jeszcze je robić [emoji6]

No powiem Ci, że wraz z ostatnim łykiem było blisko żebym zwróciła.. ale jakoś mnie babeczki zagadały [emoji23] dasz radę! Świadomość że i tak i tak musimy to zrobić pomaga [emoji3]
A co do wyprawki to właśnie wczoraj byłam na zakupkach, kupiłam rożek, kocyk, butelkę, smoczki, pare ciuszków oczywiście, różne takie drobne rzeczy..pieluszki itp, nawet kaczuszki do kąpieli Hahaha [emoji23] dziś tez się wybieram na sklepy zobaczymy co jeszcze dokupie..na pewno muszę kupić wanienkę i termometr no i w sumie to zastanawiam się co jeszcze potrzebuje [emoji23]
A ty jak tam stoisz?[emoji3]

No powiem Ci, że wraz z ostatnim łykiem było blisko żebym zwróciła.. ale jakoś mnie babeczki zagadały [emoji23] dasz radę! Świadomość że i tak i tak musimy to zrobić pomaga [emoji3]
A co do wyprawki to właśnie wczoraj byłam na zakupkach, kupiłam rożek, kocyk, butelkę, smoczki, pare ciuszków oczywiście, różne takie drobne rzeczy..pieluszki itp, nawet kaczuszki do kąpieli Hahaha [emoji23] dziś tez się wybieram na sklepy zobaczymy co jeszcze dokupie..na pewno muszę kupić wanienkę i termometr no i w sumie to zastanawiam się co jeszcze potrzebuje [emoji23]
Ja uwielbiam słodkie i ja się nawet nie skrzywilam [emoji23]

Ojaaa! To już dużo masz [emoji16] ja póki co szłam w ciuszki, ostatnio stwierdziłam, że to za mało i zamówiłam otulacz, pieluszki i chusteczki z motherhood, czekam na paczkę [emoji6] średnie rzeczy typu wanienka, butelki planuję na styczeń, a te największe wózek, fotelik i meble styczeń/luty [emoji6] no i dzisiaj mąż odebrał łóżeczko na dół, jak wróci i złożymy to się pochwalę [emoji4]

Ojaaa! To już dużo masz [emoji16] ja póki co szłam w ciuszki, ostatnio stwierdziłam, że to za mało i zamówiłam otulacz, pieluszki i chusteczki z motherhood, czekam na paczkę [emoji6] średnie rzeczy typu wanienka, butelki planuję na styczeń, a te największe wózek, fotelik i meble styczeń/luty [emoji6] no i dzisiaj mąż odebrał łóżeczko na dół, jak wróci i złożymy to się pochwalę [emoji4]

No ja chciałam żeby na nowy rok został mi tylko wózek i fotelik, ewentualnie później dokupienie jakiś rzeczy co sobie przemyśle ze mam jednak za mało czegoś czy coś ale chyba się nie uda [emoji23]
o super! Czekam na fotki łóżeczka i wrażenia [emoji3] ja to już nie mam siły na jakieś większe zakupy i większe porzadki w domu a co dopiero później także podziwiam, że za meble itp zabierzesz się później [emoji3]

reklama
Do góry