reklama
Chyba masz na myśli dealz [emoji6]Hej witam się i ja
Masz rację bo to jest nie opłacalne. Ja wełnę zazwyczaj dostaje. Ewentualnie możesz zamówić na allegro i jest sklep w King kros nie wiem jak się nazywa ale są tam tanie słodycze i ogólnie pierdoly takie i tam 3 notki wełny kosztują 10 zł.
To chyba naturalne, co? Wydanie dziecka na świat to ogromny wysiłek zarówno dla mamy jak i dla maluszka. Ale myśl sobie cały czas, że z synkiem sobie poradziłaś to i z córeczką dasz radę [emoji6]Dziewczyny z dnia na dzień coraz bardziej się boję. Wiem co mnie czeka, wiem jak to wygląda a mimo to się boję. Z3 coś pójdzie nie tak. Ze coś z dzieckiem albo że mną się stanie w czasie porodu.
Trzymam kciuki za wizytę [emoji8] o której masz?
Tak to ten sklep [emoji4]Chyba masz na myśli dealz [emoji6]To chyba naturalne, co? Wydanie dziecka na świat to ogromny wysiłek zarówno dla mamy jak i dla maluszka. Ale myśl sobie cały czas, że z synkiem sobie poradziłaś to i z córeczką dasz radę [emoji6]
Trzymam kciuki za wizytę [emoji8] o której masz?
Na 17. 30
Po wizycie mała ma ok prawie 3kg. Szyjka zamknięta i twarda. Mam wizyty teraz co 2 tyg. Mówi że przez 3 tyg nie powinno się nic dziać. Ale ciul tam wie. Wolę styczeń jednak. Mam zrobić mocz i morfologie i za dwa tyg zrobi mi badanie na paciorkowca.
To duża już ta Twoja malutka [emoji6] oby sobie poczekała do nowego roku [emoji16] masz jakieś foty?Po wizycie mała ma ok prawie 3kg. Szyjka zamknięta i twarda. Mam wizyty teraz co 2 tyg. Mówi że przez 3 tyg nie powinno się nic dziać. Ale ciul tam wie. Wolę styczeń jednak. Mam zrobić mocz i morfologie i za dwa tyg zrobi mi badanie na paciorkowca.
Jak ladnie widać [emoji4] już widzę jaka będzie śliczna [emoji7]Ogólnie to on mi nie daje już ale dziś dostałam zdjęcie głowy. Zobacz załącznik 1053102
Dziękuję [emoji4] ale mam schize na maksaJak ladnie widać [emoji4] już widzę jaka będzie śliczna [emoji7]
A ta główkę to ma normalna? Lekarz mówi że wszystko ok obwód ma 30 cm głowy ale jakoś tak dziwnie wyszła
Ostatnia edycja:
Hmm tego to Ci nie powiem, bo ja za bardzo usg nie umiem interpretować, te cienie i w ogóle [emoji849] ale skoro Ci lekarz mówi, że jest ok to nie ma się czym przyjmować [emoji6]Dziękuję [emoji4] ale mam schize na maksa
A ta główkę to ma normalna? Lekarz mówi że wszystko ok obwód ma 30 cm głowy ale jakoś tak dziwnie wyszła
reklama
Sarinak
Fanka BB :)
@MartaSx na USG to dzieci chyba zawsze wyglądają dziwnie, u mojego bałam się że ma dziwną główkę, bo po obwodzie wychodził na swój tydzień ale przy tych pomiarach na krzyż była o 2 tyg mniejsza. Za każdym razem o to pytałam i zawsze słyszałam że jest ok, łatwiej będzie się rodziło (ciul, że nie było łatwiej, bo młody nie zszedł do kanału).
Witam się z rana, my już po karmieniu. Aż się bałam że coś małemu jest, ale od czasu do czasu prześpi mi spokojnie 8 godzin a ja panikuję czy żyje już w sobotę mamy chrzciny, mam nadzieję że je prześpi na spokojnie. Od kilku dni jest jakiś grzeczniejszy, mniej płacze a więcej się uśmiecha, a jak fajnie sobie z nami rozmawia ale czasami mam kryzys i tylko płaczę, mam ochotę wyjść i wrócić za kilka godzin, jak się uspokoję i ogarnę, a tu się nie da bo dziecko mnie potrzebuje.
Witam się z rana, my już po karmieniu. Aż się bałam że coś małemu jest, ale od czasu do czasu prześpi mi spokojnie 8 godzin a ja panikuję czy żyje już w sobotę mamy chrzciny, mam nadzieję że je prześpi na spokojnie. Od kilku dni jest jakiś grzeczniejszy, mniej płacze a więcej się uśmiecha, a jak fajnie sobie z nami rozmawia ale czasami mam kryzys i tylko płaczę, mam ochotę wyjść i wrócić za kilka godzin, jak się uspokoję i ogarnę, a tu się nie da bo dziecko mnie potrzebuje.
Podziel się: