reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny z dnia na dzień coraz bardziej się boję. Wiem co mnie czeka, wiem jak to wygląda a mimo to się boję. Z3 coś pójdzie nie tak. Ze coś z dzieckiem albo że mną się stanie w czasie porodu.

reklama
Hej witam się i ja
Masz rację bo to jest nie opłacalne. Ja wełnę zazwyczaj dostaje. Ewentualnie możesz zamówić na allegro i jest sklep w King kros nie wiem jak się nazywa ale są tam tanie słodycze i ogólnie pierdoly takie i tam 3 notki wełny kosztują 10 zł.
Chyba masz na myśli dealz [emoji6]
Dziewczyny z dnia na dzień coraz bardziej się boję. Wiem co mnie czeka, wiem jak to wygląda a mimo to się boję. Z3 coś pójdzie nie tak. Ze coś z dzieckiem albo że mną się stanie w czasie porodu.
To chyba naturalne, co? Wydanie dziecka na świat to ogromny wysiłek zarówno dla mamy jak i dla maluszka. Ale myśl sobie cały czas, że z synkiem sobie poradziłaś to i z córeczką dasz radę [emoji6]
Trzymam kciuki za wizytę [emoji8] o której masz?

Chyba masz na myśli dealz [emoji6]To chyba naturalne, co? Wydanie dziecka na świat to ogromny wysiłek zarówno dla mamy jak i dla maluszka. Ale myśl sobie cały czas, że z synkiem sobie poradziłaś to i z córeczką dasz radę [emoji6]
Trzymam kciuki za wizytę [emoji8] o której masz?
Tak to ten sklep [emoji4]
Na 17. 30

Po wizycie mała ma ok prawie 3kg. Szyjka zamknięta i twarda. Mam wizyty teraz co 2 tyg. Mówi że przez 3 tyg nie powinno się nic dziać. Ale ciul tam wie. Wolę styczeń jednak. Mam zrobić mocz i morfologie i za dwa tyg zrobi mi badanie na paciorkowca.

Po wizycie mała ma ok prawie 3kg. Szyjka zamknięta i twarda. Mam wizyty teraz co 2 tyg. Mówi że przez 3 tyg nie powinno się nic dziać. Ale ciul tam wie. Wolę styczeń jednak. Mam zrobić mocz i morfologie i za dwa tyg zrobi mi badanie na paciorkowca.
To duża już ta Twoja malutka [emoji6] oby sobie poczekała do nowego roku [emoji16] masz jakieś foty?

Ogólnie to on mi nie daje już ale dziś dostałam zdjęcie głowy.
1575482288006.jpeg

Dziękuję [emoji4] ale mam schize na maksa

A ta główkę to ma normalna? Lekarz mówi że wszystko ok obwód ma 30 cm głowy ale jakoś tak dziwnie wyszła
Hmm tego to Ci nie powiem, bo ja za bardzo usg nie umiem interpretować, te cienie i w ogóle [emoji849] ale skoro Ci lekarz mówi, że jest ok to nie ma się czym przyjmować [emoji6]

reklama
@MartaSx na USG to dzieci chyba zawsze wyglądają dziwnie, u mojego bałam się że ma dziwną główkę, bo po obwodzie wychodził na swój tydzień ale przy tych pomiarach na krzyż była o 2 tyg mniejsza. Za każdym razem o to pytałam i zawsze słyszałam że jest ok, łatwiej będzie się rodziło (ciul, że nie było łatwiej, bo młody nie zszedł do kanału).

Witam się z rana, my już po karmieniu. Aż się bałam że coś małemu jest, ale od czasu do czasu prześpi mi spokojnie 8 godzin a ja panikuję czy żyje ;) już w sobotę mamy chrzciny, mam nadzieję że je prześpi na spokojnie. Od kilku dni jest jakiś grzeczniejszy, mniej płacze a więcej się uśmiecha, a jak fajnie sobie z nami rozmawia:) ale czasami mam kryzys i tylko płaczę, mam ochotę wyjść i wrócić za kilka godzin, jak się uspokoję i ogarnę, a tu się nie da bo dziecko mnie potrzebuje.

Do góry